Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kişisel kaprislerinizi aşk hayatınıza taşımanız ilişkiniz için olumsuz sonuçlar doğurabilir. Kendinize güvenmeyi öğrenmelisiniz.

Aradığınız işi nihayet buldunuz fakatarkadaşlarınız ile ilgili bir kaç sorun yaşıyorsunuz. Bu sorunlara tepkisiz kalmalı ve kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Parasal konularda sıkıntılı bir döneme girdiniz fakat bu olaya soğukkanlı yaklaşırsanız bu sorunlardan başarılı bir biçimde kurtulmanız mümkün olabilir.

Giyim ve eğlence için aşırı para harcamaya başladınız. Bu duruma biraz dikkat etmeli ve harcamalarınızı kısıtlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak rahat ve huzurlu bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızdan birinin yardım isteğine olumlu cevap verebilir, gün içinde onun işlerinin bir kısmı ile meşgul olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmakta zorlanacağınız bugün sakin ve sıradan geçecek.

12 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 03:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, sosyal ilişkiler veya özel yakınlaşmalar için olumludur. Hedefinize sizi ulaştıran bu görünüm hayattan zevk almanızı sağlar. Sizi aranılan, sevilen, arzu edilen kişi yapar. Hem karşı cinsi hem dostlarınızı etkileme gücünüz yükselir. Saat 07:59 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, sakin yerleri tercih edebilirsiniz. Güvende olmak istersiniz. Çalışma hayatında olanlarınız da aynı şekilde sessizce işlerini görmekten yanadırlar. Hiç kimsenin size karışmasından veyahut hesap sormasından hoşlanmayabilirsiniz. Dengenizi bozan veya bir türlü içinden çıkamadığınız problemlerinizi endişeden uzak ve çözüme odaklı bir şekilde ele almakta yarar var. Saat 11:05 Ay-Uranüs görünümü güvenilir ve tatmin edici olanı tercih etmemizi sağlıyor. istikrarsız olandan, kafamızı kurcalayandan uzak duracağız. Saat 11:52 Ay-Satürn görünümü, ailenizin üstünüzdeki etkisini işaret ediyor. Bir büyüğünüzün sorumluluğu sizi zorlayabilir. Bugün onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev içinde tamirat bakım gibi işleriniz olabilir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk duygularını yoğun bir şekilde hissedecek ve eşinin güçlü özelliklerinden etkileneceksin. Sevdiğin kişiden tam bir bağlılık bekliyor olman, onu ve seni farklı bir gidişata getirebilir. Rol yapmadan onu sınamalı ve düşüncelerini aktarırken, sözlerin ile onu eleştirmemelisin. Varsa küçük kardeşlerin ya da ailenden genç bireyler, onların sorumluluk almasını sağlayabilirsin. Bugün seni etkileyen her olay kaygılarını tetikleyebilir. Soğukkanlılığını korumalı ve olaylara akılcı bir şekilde yaklaşmalısın. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin ailesinde anlaşamadığın kişilerle ufak bir tartışma yaşayabilirsin. Yapacağın küçük değişiklikler, yaşam alanına modern bir hava katacak.

12 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eş ya da partnerle ilgili bazı durumlar sevindirici boyutlara ulaşabilir. Nitekim anlaşıldığınızı düşünerek ilişkiler daha farklı bir boyutta yer alabilir. Sevdiğinizle beraber kısa bir seyahate çıkmak ve konuşmak iyi gelecektir.

12 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı kapalı ya da net olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Detaylarına bakmadığınız bir konu yüzünden kendinizi dağınık ya da huzursuz hissedebilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize özen göstermiyorsunuz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

12 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, biraz geri planda durmak isteyeceksiniz özellikle başınızı dinleyebilirsiniz, yalnız olmaktan keyif alabilirsiniz. Yardımlaşma gerektiren her türlüve konu için uygun şartlar altında olacaksınız.

12 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, arka plana ittiğiniz işlerinizle ilgilenmenize ışık tutacak. Diğer yandan kolektife adayacağınız projelerinizi hareketlendirecek. Topluluklar önünde faydalı bir konuyu dile getirmenize olanak tanıyacak. İş hayatınızdaki kararlarda sağduyuyla hareket etmeniz size bugün yeni kapılar açabilir. Güvenlik konularıyla ilgili devletle işlerinizi halledebilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 51' 18" R
Ay
Yay
20° 09' 24"
Merkür
Koç
16° 09' 51"
Venüs
Koç
27° 44' 24"
Mars
Balık
27° 41' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 28"
Satürn
Balık
16° 20' 19"
Uranüs
Boğa
22° 11' 48"
Neptün
Balık
28° 49' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 31"
Lilith
Başak
23° 02' 39"
True Node
Koç
15° 28' 12"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>