Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Aslı olmayan korkularınız var. Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz.

Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz. Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı.

Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi. Ama çaresiz, bu umudu kıracaksınız.

Aşk ilişkinizde bir kişilik değişimi içindesiniz. Kaybetme korkunuzu, onu kaybetmek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Oldukça enerjiksiniz ve bu enerjinizi iyi kullanabileceksiniz. Bir fikir çatışmasından güçlü çıkmayı başaracaksınız ve sizin için başarılı sonuçlar elde edebileceğiniz bir gün olacaktır. Çevrenizde sizin dışınızda gelişen bazı olayları kontrol altına almayı başaracaksınız. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Girişimde bulunmaya uygun bir gündesiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma gününe, saat 02:21 Ay-Jüpiter kavuşumuyla adım atacağız. Bu enerji,  sizi dış dünyada ışıklandırıcıdır. Başkaları ne kadar özel biri olduğunuzu düşünürler ve buna birebir şahit olurlar. Kısa sürece bir yolculuk gayet keyifli şekilde geçer. Güven duygunuz bilhassa yüksektir. Kendinizden eminsinizdir. Bu görünüşünüze de yansır. Saat 13:24 Merkür-Jüpiter görünümü, gayet net ve son derece cömert şekilde dış dünya ile bağlantı kurmanızda ışığınızdır. İçtenlikle düşünürsünüz, rol yapmazsınız. Kibirli değilsinizdir. Çünkü insanlarla gerçekten samimi şekilde konuşmanın, insanın kendisine duyduğu saygı olduğunu bilirsiniz. Siz bir öyle, bir böyle, bugün başka yarın başka bir kişi değilsiniz. İnandığınız, ölçüp biçip tarttığınızı adil bir şekilde bölüşmekten yanasınız. Tabii ki insanlardan da bunu bekliyorsunuz. Her şeyi bildiğini düşünen kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Zaten çevrenizde böyle olanlara da pek tahammülünüz yok. İşte bu görünüm, sizin fikirlerinizin, pozitif yaklaşımlarınızın bir çok insana iyi geleceğinin işaretçisidir. Saat 14:48-17:18 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde ve sizi  birebir ilgilendiren konularda makul olmaya çalışınız.  Kişisel bakımınız, rutin kontrolleriniz, yarım kalan işleriniz, çocuklarınızla alakalı konular, sanatsal anlamdaki çalışmalar bu saatler arasında faydalı olacaktır. Ancak, üzerinde düşünmeden, hesap yapmadan yenilik anlamında bir karar vermeyiniz. Saat 17:18 itibariyle Başak burcunda seyrine başlayacak Ay, etkisi altında sizi endişelendiren durumları mantıklı bir şekilde ele alınız. Her şeyi sürekli kurcalayıp, endişelenmeyiniz. Üzerinde düşününüz. Fakat mükemmel değil diye bir şeyleri kafanıza takmayınız. Saat 22:50 Ay-Venüs olumlu görünümü, iç dünyanızda bir hayli sıkıntılı olduğunuzu, bazen işin içinden çıkamadığınızı, bu yüzden de her meseleyi kafanızın içinde kurcaladığınızı gösteriyor. Ailevi durumunuz, özel hayatınızla ilgili konularda sakin olmaya çalışmakta yarar var. Cuma günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,  

12 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı arkadaşlarınızla aranızdaki sürtüşmeler yüzünden ruhsal dengeniz bozulabilir. Sorunların su üstüne çıkması sizi üzmemeli, çünkü yara fazla derinleşmeden istediğiniz gibi çözüm bulmanın yollarını araştıracaksınız. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. . Bu dönemde de, bazı gereksinmeleriniz için gerekli doğru hamleleri yapacaksınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, hızlı planlar yapmanız ve diğerlerini organize etmeniz gerekebilir. Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir. Özellikle evinizde yapacağınız değişikliklerden ve düzenlemelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Boşluktaki Ay, gün içerisinde kararsızlıkları, dalgınlıkları veya belirsizlikleri gündeme getirse de, yine de Merkür'ün konumu, aklımızın açık olduğunu ve iletişim becerilerimizi kullanabileceğimizi gösteriyor. Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir. Tavsiyeler alabilir, önerilerde bulunabiliriz. Akşam saatleriyse, ikili ilişkilerimiz veya romantik paylaşımlar için oldukça olum görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Genel hatlarıyla olumlu, farklı olanakları sağlayabilecek, değişik şeylere denemeyi mümkün kılan olumlu bir gün. Fırsatların peşinden koşun.

12 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi, yeteneklerinizi, enerjinizi ve yaptığınız işleri en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerdeki beklentilerinizi ve isteklerinizi net olarak ifade edebileceğiniz, bireysel gücünüzü etkili şekilde kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyer alanı ve finansal konularda destek görebilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 45' 41" R
Ay
Balık
13° 31' 59"
Merkür
Koç
18° 36' 27"
Venüs
Boğa
05° 14' 06"
Mars
Koç
02° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 40"
Satürn
Balık
16° 52' 19"
Uranüs
Boğa
22° 32' 39"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 04"
Lilith
Başak
23° 43' 09"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>