Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ve sevgi konularında yenilik yapma isteği içinde olmanız mümkün. İlişkinizden memnun değilsiniz ve bunu açıklama gereğide hissetmiyorsunuz. Belki de karşınızdakinin de buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorsunuz. Ama bu yaklaşımınız sizi büsbütün düşüncesiz biri haline getiriyor.

Kendinizi ruhsal yöndenyerinde gelişime açık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün daha verimli olacaktır. Dışsal faktörler sizi fazlasıyla etkileyeceğinden, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

Derinlemesine inceleme gerektiren konularla ilgilenebilir, araştırmalarınız için bilgi toplayabilirsiniz. Bugün kısa yolculuklarınızda birçok yeni bağlantı kurabileceğiniz görülüyor. Parasal konularda yapacağınız aktif çıkışlar, harcamalar gündeme gelse bile parasızlık çekmemeniz olası.

Hevesli ve girişkensiniz, ama bugün alacağınız riskli kararlar ve yeni adımlar beklenmedik engellerle karşılaşabilir. Kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde kendinizi korumak istediğiniz olaylar bugünlerde hız kazanabilir. Bu gelişmelerin sizi bağlayan bir yanı olmadığı şeklindeki düşüncenizde yanılıyorsunuz. Çoktandır uzak kaldığınız biriyle yaşamlarınız şu günlerde yeniden çakışabilir. Bu yeniden yakınlaşmayla ilgili kazançlarınız olacak. Sizi sürekli anan birine duyarsız davranıyorsunuz.

12 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 12 Mart saat 17:54 Başak burcunda oluşacak Dolunay,hayatımızdan günlük yaşantımıza kadar geniş bir alanda mevcut duruma bakmak halidir. İşimizden memnun muyuz, düzenimiz bizi tatmin ediyor mu, endişeli miyiz yoksa her şeyin üstünü sıvazlayıp hayata devam mı ediyoruz? Bu sorulara gerçekçi şekilde yanıt bulamazsak, birileri bizim iyi niyetimizi kullanır, biz de neden bu böyle, neden şu şöyle diyerek kendimizi üzeriz. Bu Dolunayın yöneticisi Merkür-Balık burcunda ilerliyor ve astrolojik olarak zayıf pozisyonda olduğu için kendimizden daha çok başkalarını düşünmemize ve sonra da içten içe şikayetçi olmamıza yol açıyor. Gönüllü olarak bir şeyler yapıyorsan ve zaten bu karakterde biri isen, tabii ki sen bilirsin. Ancak istemediğin bir şeyi yapmaya zorlanıyorsan, birilerinin işine geldiği için seni hiç düşünmüyorlarsa o zaman durup resme bakmak gerekir. Bu Dolunayın görünümleri, öncelikle psikolojik ve bedensel sağlığının önemini bilhassa işaret ediyor. Sağlık kontrollerimizi ihmal etmemeliyiz. Önce kendimize karşı sorumluluğumuz olduğunu unutmamalıyız. Plan ve projelerimizi veyagirişimlerini detaylı şekilde analiz etmeliyiz. Odaklanma sorunumuz olabilir. Gözümüzden bir şey kaçmasın. Birileri, bizi yanıltmasın. Verilen sözlere, hallederiz laflarına değil, yapılıp yapılmadığına önem vermeliyiz. Hayatın güzel yanlarını fark edebileceğimiz bir gün olsun.

12 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarından sıyrılıp özgür hissedeceksin. Birilerini ihmal ettiğin için sitemkar sözler duyabilirsin.

12 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren önemli konular önünüze gelebilir. Bazı durumlar sizi farklı bir sorumluluk algısına yönlendirebilir.

12 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular ve sorumluluklar olabilir. Bugün ev ve aile hayatında daha hassas davranabilirsiniz.

12 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Politik davranarak işlerinizi belli bir yere kadar idare edebilirsiniz ancak maddi sıkıntılarla bir yere kadar baş edebilirsiniz. Oysa şansınızla savaşı bırakın ve fazla zorlamayın.

12 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak burcunda bugün meydana gelen dolunay unuttuğunuz veya ihmal ettiğiniz bir konuyu size hatırlatabilir. Sezgilerinizin güçlü, rüyalarınızın anlamlı olduğu bir dönemdesiniz.

12 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda bir olayın iç yüzünü göreceksiniz. Kadersel etkilere sahip birkaç gün geçirebilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde vealanlarınızda bazı sorunlar su yüzüne çıkabilir.

12 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı fenomenlerinizde, sezgi ve içsel dünyanızda kendinizi tartma, somut işlere sarılma veya soyut düzlemde kendinizle baş başa kalmak arasında bir ikilem yaşayabilirsiniz. Bedensel ve ruhsal sağlığınızla ilgili farkındalıklar edinebilirsiniz. Özellikle sağlık kontrolüne yönelmek, doktora gitmek ve bedeni disipline etmek üzerine diyet veya zararlı bir alışkanlıktan kurtulmak için çabalayabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konular üzerinde kontrol sağlamaya çalışabilir, aldanmaların üstesinden gelmeye uğraşabilirsiniz.

12 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görevlerinize ve sorumluluklarınıza verdiğiniz önem artsa da, bu nedenden ötürü strese girmeyeceksiniz. Samimi çalışmalarınız, işlerin de yolunda gitmesiyle birlikte, çevrenizin güvenini kazanmanızı ve takdir toplamanızı sağlayacaktır.

12 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 15' 56" R
Ay
Terazi
15° 59' 04" R
Merkür
Boğa
05° 23' 42"
Venüs
Boğa
24° 59' 17"
Mars
Koç
14° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 29"
Satürn
Balık
18° 04' 06"
Uranüs
Boğa
23° 28' 28"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 47"
Lilith
Başak
25° 29' 55"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>