Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınız açısından olumsuz bir gün. Sevdiğiniz insana zaman ayıramadığınız gibi ona yapmayı planladığınız sürprizi de gerçekleştiremeyeceksiniz. Bugün sevgilinizden uzakta zaman geçireceğiniz bir gün olacak.

İş yaşantınızda sorunlarla dolu bir gün sizi bekliyor. İletişim ile ilgili yaşayacağınız problemler bazı işlerinizi yapmanıza engel olacak. Bu aradaarkadaşlarınızdan biriyle aranızda ufak bir tartışma çıkabilir.

Maddi olarak rahat olacağınız bir gün geçireceksiniz . Yapmanız gereken bazı lüzumlu harcamaları rahatlıkla yapabileceksiniz. Bugün kendiniz için bir takım harcamalar yapabilirsiniz.

Bugün duyacağınız bir habere gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Aldığınız haberin dığruluğundan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oluşan şartlara zamanında uyum gösterme yönünde pek becerikli olmadığınız düşünülse de, bu sıralar bu tür bir gelişmede oldukça atik davranacaksınız. Değişiklik arzularınızı bazı konularda baskılamanız, biraz gerginliklere yol açabiliyor. Aileden birinin sorumluluk aldığı bir işte, ona yardımcı olma niyetiniz var. Bugün, yarın bazı plan değişiklikleri içine girebilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Salı gününe saat 08:43-18:11 arasındaki Ay-boşluk etkisinde uyanıyoruz. Gerek iş, gerek özel yaşamınızla alakalı mevzularda tam bir güvenlik içinde olmayışınız doğal olarak kafanızın içindeki soruların da cevapsız kalmasına neden olmaktadır. Kök salmak istediğiniz halde sıradan bir yaşam sürmek sizi kaygılandırır. Belki çaresiz değilsiniz, sağlığınız yerindedir, az ama öz dostlarınız vardır fakat bunlar sizin gibi özel biri için yeterli midir? Hayır değil. Fakat gelin görün ki, bir yandan sorumluklarınız diğer yandan kendi içindeki yalnızlığınız oldukça hüzün vericidir. Öncelikle şunu söylemek isterim ki, bu hassas hissedişler boşluk etkisi altında normaldir. Bu durumu artıya çevirmenin yolu ne olursa olsun güven duygunuzu ayakta tutmakla mümkündür. Saat 18:11 Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Aşk hayatınız, çocuklarınız ve yaşamsal ifadenizle alakalı her konuda sizi destekleyici ve yüreklendiricidir. Bu saat itibariyle arkadaşlarınız, sevdikleriniz, hobileriniz ön plana gelmeye başlar. Böylelikle günün ağır havası dağılmaya başlar. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde huzur dileğimle,

13 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerginlik yaşanan ortamlarda uzlaşı yeteneğinle gerginliği azaltma görevini üstleneceksin.

13 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda üstlerinizin dediğini harfi harfine yaptığınız halde yine de haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz konularda sabırlı ve temkinli ilerlemeli, kendinizi boş yere suçlar bir tavır içinde olmamalısınız. Sizler, çalışkan, sebatkâr ve aynı zamanda da fedakâr yapıda insanlarsınız. Özellikle bugün hiç kimseyle maddi ve finansal anlamdaki beklentilerinizle ilgili münakaşalara girmemeli, kendinizi fazlasıyla işinize vermeye çalışmalısınız.

13 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 08:43 ten 18:11 e dek Ay boşlukta. Gün içinde kariyer konularında bazı olumsuzluklar ve stres yaratan durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle ailenize karşı davranışlarınızda daha hoşgörülü olmaya gayret edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sizi iyi hissettirecek koşullar oluşmakta. Çocuklarınızla birlikte olabilir ya da yaratıcı faaliyetler içinde bulunabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünhayatınızda başarılı olmak istiyorsanız kalbinizin sesine kulak vererek kararlar alın. Kendiliğinden düzelmesini beklediğiniz fakat bir adım bile ilerleme olmayan duygusal konularda siz bir adım atmadığınız takdirde günler gelip geçmeye devam edecektir. Aşka şans vermek aşkı yaşamak için siz bir adım atmayı deneyin korkuları arkanızda bırakın ve cesaretli davranın. Evli Teraziler eşinize kıskançlık duygunuzla kırıcı davranabilir aynı şekilde karşılık görebilirsiniz dikkatli davranın.

13 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi, yeteneklerinizi, enerjinizi ve yaptığınız işleri en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerdeki beklentilerinizi ve isteklerinizi net olarak ifade edebileceğiniz, bireysel gücünüzü etkili şekilde kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyer alanı ve finansal konularda destek görebilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyüklerinize sevginizi göstermekten korkmayın. Yapılması gereken işlerinizi toparladıkça kendinizi daha şanslı ve iyi hissedeceksiniz. 

13 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizi güzelleştirmek için kolları sıvayın. Dekorasyon için mağazalarını gezmek hoşunuza gider. Toprak almak, satmak için uygun bir gündür. Akşam yemeği daveti için ailenizi haberdar edin. Keyifli sohbetler, anılarınız size nostalji yaşatır. Aile büyükleriyle vakit geçirmek hoşunuza gidecektir.

13 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatinizi işlerinize odaklayacak, sahip olduğunuz bütün enerjiyi, ilerleme kaydetmekte kullanacaksınız. Başarılı olma şansınızın yüksek olduğu bir dönemden geçtiğinizden, atılım yapma fırsatlarını değerlendirmeye çalışmalısınız.

13 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 10" R
Ay
Oğlak
09° 56' 25"
Merkür
Koç
16° 30' 49"
Venüs
Koç
29° 35' 49"
Mars
Balık
28° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 40"
Lilith
Başak
23° 12' 41"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>