Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden başlamak nasıl bir duygu ? Zaten sizde biten bir şey yoktu. Karşı tarafında aynı durumda olduğunu düşündünüz hep. Belki de haklıydınız. Ama yine de defterin bir kenarına notunuzu aldınız. Başlamış olmanıza rağmen bu ilişkinin yeniden bir elekten geçmesi gerekmiyor mu acaba ?

Göreceksiniz zaman fazla uzamadan aranılan kişi olacaksınız. Mesleğinize çok yakışıyorsunuz. Ekip çalışmasını seviyorsunuz. Uzlaşmazlıkların üstüne gittiğinizde kimse gardını alamıyor. Meraklılığınızı, kimseye batırmadan ustaca kullanıyorsunuz. Akademik bir yapınız var. Bilgi sizin için bir gıda gibi

Onu kovalamak gibi bir derdiniz yok. Bir yerlerde karşınıza çıkması yeterli. O da sizi sıkıntılara sokmaya niyetli değil hiç. Bugünlerde cömertliğiniz had safhada. Bu kadarı kesenize fazla gelebilir.

İradeniz dışında kendinizi sakınmanız gereken bir şey görünmüyor. Dikkatliliğinizle bugün güvence altındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başlayan Merkür retrosunda gerek kendi düşüncelerinizi gerekse başkalarının ne düşündüğünü anlama, kavrama konusunda pürüz ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Unutkanlık ve dalgınlığın getirdiği zihinsel karmaşaya her zamankinden çok dikkat etmelisiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 00:06 Güneş-Satürn görünümü, plan ve projelerinizi uygun kişilerle görüşmenizde, halletmenizde ve önünüzdeki engelleri başarıyla aşmanızda yardımcıdır. İnsanlar sizin sorumluluk sahibi bir kişi olduğunuzu düşünürler. Her işinizi kolaylık ve başarıyla yerine getirirsiniz. Yolculuk, görüşmeler ve bağlantıların da göstergesidir. Saat 09:42 Ay-Merkür görünümü, kendimizi garanti altına alacak şekilde düşünmemizi gerektiriyor. Merkür gerilediği için, ilişki meselelerinde karar vermeden önce iyice düşünmekte yarar var. Saat 12:54 Ay-Neptün görünümü, finansal konularda hesabımızı iyi yapmak, açılmamak gerektiğini işaret ediyor. Gerçekçi olmanın önemi büyük... Bekleriz, gelecek gibidir, ancak iyice netleşmeden hayal kurmayalım. Saat 17:30 Ay-Mars görünümü, maddi konularda, akıllı hareket etmenin önemini gösteriyor. Tam olarak emin olmadığımız konularda harekete geçmemek, bilinçli olmak lazım. Saat 17:49 Ay-Venüs görümümü, huzurlu bir paylaşımın, sevgi ve güven uyandıran insanların ne kadar kıymetli olduğunu hissetmemizi sağlar. Olumlu bu enerjiyle, sorunlarımızı unutup, rahatlamak isteriz. Saat 19:34 Ay-Pluto görünümü, arasındaki güçlendirici görünüm, şöyle bir iç dünyamızda hesaplaşmalarda bulunmamızı, hani benzetme yerindeyse, sap samanı birbirinden ayırmamızı sağlıyor. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konsantrasyon bozukluğu yaşasan da bugün senden hiçbir şey kaçmıyor. Eşinin başlattığı savaşı kazanıyorsun.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski aşklarınız ve unutmadığınız bazı haksızlıklar yeniden sorgulamaya açılabilir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak sizde endişe yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızdaki stresler sizi yorabilir. Ortak işlerinizde çalıştığınız kişilerle planlama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden harekete geçirebilirsiniz. Maddi konularda destek bulabilirsiniz. Kendi tavrınızı daha rahat ortaya koyacağınız bir gündesiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beraberliğinizi gözden geçirmelisiniz. Güven duyguları körelmiş kişilerin bir arada olması sadece eziyet.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatı farklı noktalardan okuyacağınız, etrafınızda olup biten olaylardan etkileneceğiniz bir hafta içindesiniz. Parasal konularda ters tepkiler vermekten kaçının. Aile ilişkilerinizi bu hafta zorlamayın.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün Başak burcunda gerilemesi gizli konuların ortaya çıkmasına yardımcı olur. Gerek saklanan bir evrağı keşfedersiniz. Gerekse konuşarak kafanızdaki pek çok soru işaretini açıklığı kavuşturursunuz. Bu dönemde yanınızda çalışanların istek ve kaprisleri ya da sağlık sorunları canınızı sıkabilir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 06" R
Ay
Oğlak
16° 20' 55"
Merkür
Koç
16° 39' 41"
Venüs
Boğa
00° 11' 14"
Mars
Balık
29° 13' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 12"
Satürn
Balık
16° 31' 02"
Uranüs
Boğa
22° 18' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 18"
Lilith
Başak
23° 15' 53"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>