Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız problemlerin sevgilinizle ilişkinizi etkilemesini engellemek için yoğun çaba harcıyorsunuz. Problemlerinizi bir yandan sevgilinize yansıtırken diğer yandan ondan uzak tutmaya çalışıyorsunuz.

İşinizde başarılısınız. Bu konuda amirleriniz açık olarak takdirlerini size iletmeseler de kendi aralarında başarınızı konuşmaktalar. Yakında terfi ya da zam alabilirsiniz.

Parasal açıdan oldukça sıkışık durumdasınız. Bu sıkışıkı durumdan çıkmak için ne yapmanız gerektiğini kestiremiyorsunuz. Bu yüzden olayları gidişatına bırakmış durumdasınız.

Karamsarlığınız sebebiyle olaylara olamdık açılardan bakabileceğiniz bugün, sevdiklerinzin kalbini kırmamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir umudunuz gerçekleşecek. Bu sevincinizi doğru değerlendirmelerle daha da arttırabileceksiniz. Sorumluluk hissedip üstlendiğiniz konularda birtakım hayal kırıklılıkları yaşamanız sizi incitebiliyor. Ama dersler çıkartmayı çok iyi biliyorsunuz. Erdemleriniz sizi ayrıcalıklı yerlere koyarken, bazı çekemezliklere de neden olabiliyor.

14 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay İkizler burcunda ilerliyor. Eğitim hayatınız, yüksek öğrenimle ilgili konularınız vaktinizi alabilir. Eğer sınavlarınız varsa dikkatli okumanızda fayda var. Yurt dışı bağlantılı işiniz veya başvurunuzla ilgili gelişme yaşayabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz artabilir. Bugün saat 13:51'de Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart'a kadar maddi konularınız gündeminizde olabilir. Özellikle borçlarınız için harekete geçebilirsiniz. Kredi başvurusu yapabilirsiniz. Eşiniz veya yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Hakkınız olan tutar için savaşmanız gerekebilir. Bugün 14 Şubat sevgililer günü Terazi veya yükselen Terazi iseniz, ilişkinizde önce romantizm ararsınız. Sizin gibi ince düşünceli ruhunuza uygun bir partnerle anlaşabilirsiniz. Sevgisini göstermeyen, soğuk, iletişim kurmayan biri size göre değildir. Her şeyi partnerinizle paylaşmak istersiniz. Hayatınızdaki kişi sizinle aynı kültür seviyesinde olmalıdır. Sadece sizi sevmesi, romantik olması sizi tam anlamıyla memnun etmez. Bunların yanı sıra sosyal yönünün de olması gereklidir. Beraber ortak zevklere sahip olmanız sizi mutlu edecektir. Kısıtlanmaktan hoşlanmazsınız. Modern çağın görüşüne sahip kişiler sizi cezbeder. İlişkinizde en büyük tavsiye bazen ince ve yumuşak kalpli yanınız partneriniz tarafından kolay biri olduğunuz anlamına gelebilir. Sizin kibar ve empati kurabilen yapınızdan dolayı tartışmalarda bile incelikle olayları çözmek istersiniz. Bazen sizi rahatsız eden konularda tavrınızı sert ve net bir şekilde belirtmeniz gerekebilir. Aşkın burcu, aşk hep sizinle olsun. <3 Sevgiler, Astromeri

14 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı tavrın dikkat çekecek!Mücadele gezegeni Mars, bugün burç değiştiriyor. İddialı tavırlarınla herkesin dikkatini çekebilir ve ilgi odağı olabilirsin. Bu anlamda kendine duyduğun güven katılacağıntoplantısında da gözlerden kaçmayabilir ve bir süredir düşündüğün terfi fikrini patronunla konuşmaya karar verebilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, bugün kendini ruhsal olarak hassas ve duyarlı hissedebilirsin. Bu da eşine yansıyacaktır. Gezegenlerin seyri seni amaçlarına odaklanmak için olumlu gelişmelere yönlendirebilir. Yeni ilişki heyecanı yaşayan bir Terazi burcuysan birlikte olduğun kişinin bugüne özel sürprizi seni oldukça şaşırtacak. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, onların gelecek kaygılarını azaltmak adına neler yapılacağına ilişkin araştırmalar yapabilirsin. Akşamüzeri arkadaşından gelecek telefonla ani bir buluşma gerçekleştirebilirsin.

14 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre iletişimleriniz aktifleşebilir. Denenmemiş yollar ve fikirler işe yarayabilir. Gideceğiniz yönü kararlaştırmalı ve adımlarınızı atmadan hedeflerinizi belirlemiş olmalısınız.

14 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Uzaklarla ilgili konularda yeniden değerlendirmeye gidebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar var. Medya ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. İlerleyen saatlerde gençlerle ilgileneceğiniz zamanlar var.

14 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın sizinle olan iletişimi bugünlerde hoşunuza gidecek olsa da madde ile olan ilişkinizi düzeltmenizde fayda var.

14 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok şanslı bir gündesiniz. Neye elinizi atsanız layığı ile gerçekleştiriyorsunuz. Hayat bugün size öyle çok yardım edecek ki, her şeyin nasıl hallolduğuna şaşıracaksınız. Bu şansınızı belki duygusal konular için de deneyebilirsiniz. Bir süredir yapmak istedikleriniz için cesaret kazanabilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öfkeli tutumlara maruz kalabilirsiniz. Sabah saatleri hassasiyetler yüksek. Öğleden sonra kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz koşullar gelişiyor.

14 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kelimeleriniz kurşun gibi karşınızdakileri etkiler. Dolayısıylahayatınızda gücünüzü ortaya koyabileceksiniz. Ortak gelirlerinizle ilgilenmek önem kazanır. Zira Mars?ın Boğa burcuna geçişi harcamalarınıza mercek tutacak. Herkes sizin kararlarınızdan etkilenecek. Diğer yandan ikili ilişkilerinizde gerçekleri öğrenme konusunda kafanızda takıntı yaratabilirsiniz. Okült, mistik konulara eğilim artabilir.

14 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki önemli konular ne kadar yolunda giderse gitsin, aşırı iyimser yaklaşımlardan özenle kaçınmalısınız. Bugün yaşayacağınız gelişmeler, tarafsız bir bakış açısı gerektirebileceğinden, dünyaya pembe gözlüklerle bakmamalısınız.

14 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 50" R
Ay
Oğlak
07° 21' 23"
Merkür
Koç
16° 27' 30"
Venüs
Koç
29° 21' 26"
Mars
Balık
28° 41' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 47"
Satürn
Balık
16° 27' 25"
Uranüs
Boğa
22° 16' 16"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 00"
Lilith
Başak
23° 11' 23"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>