Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda çelişkiler ortaya çıkabilir. Aşk yaşamınıza ilişkin bir huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınızda ihmalkarlıklar olabilir ve bu aranızda çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilecektir. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunlar sandığınız kadar önemli olmayacaktır. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda biraz daha hassas ve esnek olmaya çalışmalısınız. Günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacaktır ancak bu konuda yenilikler yapmakta zorlanabilirsiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bunlar kararlı davranışlar sergilemeniz durumunda geçici sorunlar olacaktır. İş yaşamınızda yeni bir karar almanız doğru olmayacaktır.

Maddi konularda çeşitli kısıtlamaların etkisinde kalabileceğiniz bir gündesiniz ve genelde gelişmeler beklentilerinizle uyuşmayacaktır. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Olayların gelişimi yeterince hızlı olmayabilir. Kesin bir karar almadan önce biraz daha beklemeli ve sonuçları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak içi dünyanıza döneceğiniz bir gündesiniz. Hayatınızla ilgili olayları ve gelişmeleri gözden geçirebilirsiniz. İç dünyanızda bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Bir konuda taviz vermek zorunda kalabilirsiniz ve bu sizi çok rahatsız edecektir. Düşüncelerinizden ve kararlarınızın doğruluğundan emin olamıyorsunuz. Dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz.

16 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 05:05-18:23 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde enerjimizi toplamak  için rahatlatıcı olan her şeyi öneriyorum. Yürüyüş, kitap okumak, kısa bir geziye çıkmak, muhabbet etmek,yerinde kısa molalar vermek gibi. Ayrıca evinizin ihtiyaçlarını belirleyebilir, bütçenizi aşmayan alışverişlere çıkabilirsiniz. Yüreğimizin sesini dinlemek işe yarayabilir ve normalde neyi fazla yapmaktan hoşlanmıyorsanız bugün, o işlerle uğraşabilirsiniz. Boşluk etkisi, bıkkınlık verici  her türlü meseleden ve kişilerden  durmak arzunuzu yükseltir. Doğru ile yanlış arasındaki fark umursamayız.  Eğer bir şeyler söylemek geliyorsa içimizden bunu yapmalıyım diye düşünürüz. Saat 18:23 Ay-Yengeç burcu geçişinde, ne kadar güvendeyim, içinde yer aldığım ortama ne denli güvenebilirim diye düşünürsünüz.  Haksızlıklar, adil olmayan davranışlar, sahtelikler sizin gibi tarafsız bakış açısına sahip kişiyi oldukça sinirlendirir.  Adil dünya, barış, kardeşlik olguları, ailevi konular üzerinde bir hayli durursunuz. Huzurlu, sevgi dolu bir gün olsun. Her şey gönlümüze göre  olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

16 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs bilinç altınızın daha da yoğunlaşmasına neden oluyor. Kararsız davrandığınız günlerde sevdiğiniz kişi, anında size destek oluyor. Fakat bugün onun da sorunları olabilir ve size ihtiyaç duyabilir. Onun isteklerini görmezlikten gelemezsiniz. Karşılık vermek için tam sırası. Kendinizi çevrenizden soyutlamanız gereken bir gün değil.

16 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin gerçekçi yaklaşımlarını veya doğru motivasyonlarını anlamakta zorlanmanız ilişkilerde sıkıntı yaratabilir. Bunun yerine, net sorular sormanız durumunda fayda sağlayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilere bazı şeyleri anlatabilmek için sesler yükselebilir. Ancak, günün atmosferi birbirini anlamayı, hatta doğru cümleler kurmayı zorlaştırabileceği için, seviyesiz tartışmalardan kaçınmak adına esnek olabilmek ve sakin kalabilmek için uğraş göstermek yerinde olacaktır.

16 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Medya ve reklamcılık konularıyla ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle sabah saatleri bu alanlardaki çalışmalarınızı tamamlamanızı kolaylaştıracak olumlu enerjiler var. Yurtdışından alacağınız haberler sayesinde ortaklaşa konularda yeni gelişmeler olabilir. Ancak yeni kararlar almakta aceleci davranmayın.

16 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MASAYA yumruğunuzu vurmanın zamanı geldi de geçiyor. Sessiz kaldıkça herkes üstünüze geliyor. Özgürce fikirlerinizi söylemelisiniz.

16 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

16 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 50' 20" R
Ay
Oğlak
17° 05' 43"
Merkür
Koç
16° 40' 47"
Venüs
Boğa
00° 15' 21"
Mars
Balık
29° 15' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 31' 20"
Uranüs
Boğa
22° 18' 46"
Neptün
Balık
28° 53' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 29"
Lilith
Başak
23° 16' 15"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>