Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bugün yine size çok hoş davranacak. Sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfetmeye çalışabilirsiniz.

Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz. Birbirinden kopuk çalışmalar işlerin iyi gitmemesine neden oluyor

Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz. Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor

Onu yeterince tanımadığınız için zaaflarını bilmiyorsunuz. Yeni tanışmaların arkasından daha az beklentili olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin uyumsuz olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var. Öğle saatlerinde küçük mutlu bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi endişelendiriyor. Oysa onun yeniliğe ihtiyacı var ve bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:40  Merkür-Pluto mücadeleci görünüm etkisi altında Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji,  ailenize yönelik konularda sizin o meşhur adil ve tarafsız, mantıklı düşünmenizi gerektirici. Evet geri planda sizi bir çok mesele zorluyor. Ancak sabırlı olunuz lütfen ve planlarınızı tekrar gözden geçirin. Saat 02:33 Ay-Koç burcu geçişinde, bizi rahatsız eden meselelerin köküne inmekte yarar var. Anlıyoruz ki, bizi asıl yoran,  insanların bencil tavırları.  İyi niyet taşımayan hareketler canımızı sıkabilir. Saat 13:50 Venüs-Neptün karşıtlığı ne anlama geliyor ve nelere dikkat etmek gerekiyor. Birlikte ele alalım. Venüs-Başak burcunda ilerlediği için, hem geçmişimizi hem şimdiki durumumuzu ilişki-iş hayatı ve genel olarak şöyle bir geriye dönerek, yaşadığımız tecrübeler ışığında ele almalıyız. Sizi neler kısıtlıyor, neler engelliyor, neler sağlıklı bir karar vermenizin önüne geçiyor. Bunları ele alırken, olumsuz ve endişeli düşünmek yerine, bilakis olan biteni her anlamda iyi gözlemlemeli ve sapla samanı birbirinden ayırt etmeliyiz. Ne geçmişin etkisi altında kalalım ne de onu yok farzedelim. Hiç bir şeyin tam anlamıyla mükemmel olmasını bekleyemeyiz. İnsan hayatta her zaman iyinin daha iyisi, onun da iyisini talep eder. Ancak kendi ne kadar doğrudur. Buna bakmak lazım. Siz kendinizi mutlaka gözden geçirmelisiniz. Yeteneklerinizden şüphe etmeyiniz. Hangi konuda olursa olsun inancınızı güçlü tutunuz ve kararlarınızı gerçekçi bir şekilde ele alınız. Böyle yapmanız halinde yanlışa düşmezsiniz. Saat 20:32 Ay-Pluto görünümü, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Saat 21:37 Merkür-Jüpiter olumlu görünümü, size gayet keyifli bir akşamı hediye ediyor. Dostlarla muhabbet etmek, sevdiklerinizle buluşmak, görüşmeler, tanışmalar, yolculuk anlamında gayet etkili enerjilere sahipsiniz. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt evinizde ilerliyor. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var fakat hiçbir şeyin kolay olmadığını da sizden iyi bilen yok.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve yarın, herkes kendince biraz gergin veya kırılgan olabilir. Dolayısıyla, üzerinde yoğunlaşmak veya açmak istediğiniz bir konu varsa ertelemenizde fayda var. Aksi takdirde en ufak konu devlet meselesi haline dönüşebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde söyleyeceğiniz herşey karşıdaki kişiler tarafından bir tehdit, şikayet, eleştiri veya uyarı olarak algılanabilir. Karşınızdaki kişileri kırmadan, farklı yaralarını tetiklemeden veya geçmişte yaşananları hatırlatmadan diyalog kurmak istiyorsanız birkaç gün beklemeli veya çok dikkatli konuşmalısınız.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işe dair konularda öne çıkma fırsatı yakalayabilirsiniz. Özellikle anlaşmalarla ilgili önemli gelişmeler gözüküyor. Zekanızı göstermeniz gereken koşullar var. En önemlisi işlerinizi sonuca bağlamak için uzlaşma sağlamanız gerektiğini unutmayın. Karşıtlıkları tırmandıracak gereksiz söylemlerden uzak durun.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DÜZENLİ kullandığınız bir ilaç varsa aksatmamaya özen gösterin. Araç kullanan Teraziler odaklanamama sorunu yaşayabilirsiniz.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

10 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 26' 13" R
Ay
Başak
11° 12' 01"
Merkür
Boğa
01° 25' 43"
Venüs
Boğa
21° 22' 31"
Mars
Koç
12° 24' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 55"
Satürn
Balık
17° 52' 27"
Uranüs
Boğa
23° 18' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 32' 58"
Lilith
Başak
25° 10' 23"
True Node
Koç
14° 53' 26"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>