Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendi kendinizi kurup ondan gitgide uzaklaşıyorsunuz. Bu sorununuzu onunla tartışma yoluna gitmelisiniz. Sevgilinizin topluluk içinde size karşı biraz özensiz olduğunu sadece siz düşünüyorsunuz.

İşe yeni alınan bir eleman sizin yükünüzü oldukça hafifletiyor. Ona karşı dostça duygular da besliyorsunuz. Birçok nedenle bugünlerde biraz rahata kavuşmuş görünüyorsunuz.

Hesabınızı biliyorsunuz. Fakat yan harcamalarınızla ilgili önlemler almanız gerekiyor. Günü yaklaşan bir borcunuz var ve bunu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir.

Alakasız bir konuya zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli bir geceye hazırlanın. Basit görüp üzerinde gereğince durmadığınız bir konu, bugünden başlayarak birkaç gün beyninizi meşgul edecek. Bazı davranışlarınız içinizin aynası oluyor. Kendinizi boşuna gizlemeye çalışıyorsunuz. Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş gurubunuzun davetlisi olabilirsiniz.

9 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Salı gününe, önemli bir enerjinin etkinliğinde adım atıyoruz. Saat 04:38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay ve yansımalarını önemli görünümler çerçevesinde ele alacağım. Lütfen dikkatlice birkaç kez okuyunuz. Böylece günün işaretlerini daha iyi gözlemleriz. İlk etkili görünümü, saat 03:06 Ay-Chiron kavuşumudur. Sizin öncelikle çalışma hayatınızla ilgili konular üzerindeki hassasiyetinizi vurgulayıcıdır. Psikolojik anlamda duyarlı olduğunuz bir gerçektir. Ayrıca şifa tekniklerini uygulama, insanlara destek olma veya destek bekleme yönünde olumlu bir işarettir. Fakat bir yanıyla da, kendinizi hayatın zorunlulukları, mücadeleleri yüzünden yorgun hissetmeniz mümkündür. Saat 04:38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, hizmet verdiğimiz kişilerle olan bağlantılarımız,ortamımız, birlikte çalıştığımız kişilerle alakalı konuların gözden geçirilmesini gerektiricidir. Bir yanıyla iyi niyetli davranırken, diğer taraftan birilerinin bizi yorması, üzmesi, hayal kırıklığına uğratması canımızı sıkabilir. Ne yaptığımız işten, ne de yapılandan pek memnun kalmayabiliriz. Şu andaki şartlar bizi tatmin etmediği için, dışa karşı değil ancak iç dünyamızda mutsuz ve keyifsiz olabiliriz. Düzensiz bir hayat sürdüğümüzü ve birilerini memnun edeyim derken, aslında kendimizi yorduğumuzu fark edebiliriz. Yapılması gereken ne fazla endişeli davranıp kendimize yüklenmek  ne de gereğinden fazla özveride bulunup şikayetçi olmaktır. Çalışma hayatımızdan, ilişkilerimize kadar her durumun bilinçli olarak ele alınması, bir dengeye kavuşturulması mutlaka gerekir. İllaki her şey  mükemmel olmak zorunda değil veya illaki birilerini memnun etmek zorunda değiliz. Bunu unutmayalım. Saat 08:19 Ay-Satürn görünümü Bu Dolunayda,hayatımız ve maddi kazancımızla ilgili meseleler üzerinde durmamızı da sağlıyor. Getirisi olan işlere ve huzur bulacağımız alanlara yönelmek gerektiğini düşüneceğiz. Saat 22:10-10 Eylül saat 02:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde,  kişisel kararlarımızı vermeden önce,  partnerimizle, ailemizle ve ev içinde mutlaka iyi düşünmeliyiz. Riskli kararlar almamalıyız. Başkalarının da fikirlerini dinlemeli, adil, ölçülü, mantıklı bir şekilde beraberliğimizi gözden geçirmeliyiz. Bizde hayal kırıklığı yaratan veya yaratabilecek kişilere, durumlara karşı dikkatli olalım. Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinizle ilgili pürüzlere hiç kimseyi karıştırmak istemiyor ve kendi bireyselliğinize önem veriyorsunuz. Bugün, karşı tarafın önerilerine uyum sağlamak istemeyebilirsiniz. Onların düşünceleri sizin için geçici bir doping tesiri yapıyor. Fakat, sonuç olarak kendi bildiğinizden şaşmayan bir yapınız var.

9 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve yarın, herkes kendince biraz gergin veya kırılgan olabilir. Dolayısıyla, üzerinde yoğunlaşmak veya açmak istediğiniz bir konu varsa ertelemenizde fayda var. Aksi takdirde en ufak konu devlet meselesi haline dönüşebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde söyleyeceğiniz herşey karşıdaki kişiler tarafından bir tehdit, şikayet, eleştiri veya uyarı olarak algılanabilir. Karşınızdaki kişileri kırmadan, farklı yaralarını tetiklemeden veya geçmişte yaşananları hatırlatmadan diyalog kurmak istiyorsanız birkaç gün beklemeli veya çok dikkatli konuşmalısınız.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlık vekonularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle işe dair çalışmalarınızda yoğun bir tempo içine girmeniz mümkün gözüküyor. Bu yüzden sağlığınızla ilgili randevularınızda gecikmeler veya ertelemeler meydana gelebilir. Gün içinde evcil hayvanınız bazı ufak rahatsızlıklar geçirebilir.

9 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Radikal kararlar alabiliyor, hızlı ve kesin kararlar aldığınızda da buna kendiniz bile şaşıyorsunuz. Yıldızınızın da etkisiyle bugünlerde oldukça hassassınız. İnsanların hakkınızda gerçekten ne düşündüğünü merak ediyorsunuz.

9 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

9 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 32' 49" R
Ay
Terazi
19° 29' 14" R
Merkür
Boğa
05° 48' 32"
Venüs
Boğa
25° 20' 51"
Mars
Koç
14° 52' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 38"
Satürn
Balık
18° 05' 14"
Uranüs
Boğa
23° 29' 29"
Neptün
Balık
29° 25' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 39"
Lilith
Başak
25° 31' 52"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 20/05/2024 04:41

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>