Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız gittikçe bir kabusa dönüşüyor. Sinirleriniz tümüyle yıpranmadan bu işe bir çözüm bulmak istiyorsunuz. İşin ilginç yanı, sevgi bağlarınızın iyice gevşemediğini de biliyorsunuz.

İşyerinizin teknik gelişmelerin gerisinde kalması sizi başka seçenekler aramaya itiyor. Aynı meslekten arkadaşlarınıza bunu duyuracak ve birkaç gün içinde yanıtlar alabileceksiniz.

Para konularında inisiyatifi kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Paranın idaresinin sizin iradenizde olması gerekiyor. Kendi dışınızdaki harcamalarla ilgili sorun yaşıyorsunuz.

Sonuç almaya çalıştığınız bir çabanız sizi maddi anlamda bir yıkıma götürebilir. Buna dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tartışmalı, yorucu bir geceden sonra kendinizi bitkin hissediyorsunuz. Artık bu tartışmaları bir an önce bitirmeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan özel bir arkadaş ziyareti yapacaksınız. Bu buluşmadan dönüşünüz biraz umutsuzluk içinde olacak. Sizi üzmeye çalışan biri var. Onun niyetiyle ilgili araştırmalar içindesiniz.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:47 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay, yeni haftamızın etkili enerji geçişidir. İşimizde ve günlük hayatımızda disiplin olmakta zorlanacağız. Bu nedenle daha ağır çalışabiliriz. Hassasiyet görülebilir. Ancak yine de, Balık burcundaki Ay, güçlüdür. En azından gerilimi önleyicidir. Sanatsal, mistik çalışmalar, ruhsal konularda bir hayli olumludur. İnsanlara destek veririz, empatide bulunuruz. Karşımızdaki kişiyi anlamaya çalışırız. Saat 05:44 Güneş-Chiron karşıt görünümükonularındaki kararsızlığın, genel olarak hassasiyetin, aklınız ile alışkanlıklarınız arasında kalarak bir türlü ne yapacağınızı bilememenin getirdiği sıkıntıları göstermektedir. İyi niyetli düşünseniz olmaz, fazla endişeli olsanız ilerlemek mümkün olmaz. Hani eskilerin deyimiyle aşağı tükürsek sakal, yukarı tükürsek bıyık misali kalakalırız. Peki ne yapılmalıdır? Duygusal ve fiziksel zaaflarımızın farkında olmamız gerekir. Mantıklı düşünülmeli, alışkanlıklarınızın esiri olmamalısınız. Saat 07:38 Ay-Venüs karşıtlığında, halledilmesi gereken işlerimizin bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Bu nedenle seçiciyiz. Ancak diğer yandan insanların da bize karşı anlayışlı olmasını arzuluyoruz. İyi niyetimizin kullanılmaması için, dikkatli olmaya çalışmalıyız. Saat 12:09 itibariyle  etkili olacak Ay-Neptün kavuşumu  problemlerimiz olsa da, içinizdeki yaşam sevincini ve inancını yükseltici bir etki yaratabilir. Hem maddi hem de manevi açıdan sizi destekleyici olabilir. Birlikte aynı hayatı paylaştığınız kişilerle aranızdaki güç birliğini yükselticidir. Saat 20:17 Ay-Pluto görünümü,  partnerinizle olan  iletişiminizi güçlendiricidir. Birbirinize destek vermeniz, hayatı birlikte kotarmaya çalışmanız, el birliğinde  bulunmanız gayet olumludur. Bir yanım sakla diyor kendini Sırlarını, hüzünlerini Görmesin hiç kimse nasıl acı çektiğini Diğer yanım bir çocuk kadar hevesli Yaşamak istiyor hayatın tüm güzelliklerini...... Hüzünleri yerine,  sevinçlerini yaşayacağımız bir Dünya diliyorum herkese.Kalben Sevgilerimle,  

8 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal paylaşımlarınızda olumlu bir gün içindesiniz. Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da, gündeme getirecektir. Gün içinde, olayların akışı hızlanırken, sürprizlere hazır olun. Ayrıca partnerinizle birlikte değerlendireceğiniz çeşitli davetler alabilirsiniz.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz. Herkesin fikri var, ama herkes yeterince objektif değil! Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu(ağırlıklı olarak Pazar günü), bazı kişilere söylemek istediğiniz birkaç sözünüz olmasına ya da bazı konularda uyarmak istemenize rağmen, bugün fikir veya yorumlarınızı kendinize saklamanızda fayda var. Zira, fikirleriniz ne kadar ikna edici, mantıklı ve sebepli olsa da, konunun muhatabı kişiler açıklanamayacak veya anlamsız bir şekilde yorumunuza, bakış açınıza ya da önerilerinize kayıtsız kalabilir, sözlerinizden etkilenmeyebilirler. Gün geneli olumlu olmasına rağmen, akşam saatlerinde yeme içme de dahil her tür abartılı tavırdan ve aşırılıklardan kaçmakta fayda var.

7 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve çalışma konularına odaklısınız. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızda öne çıkabilirsiniz. Gün içinde çalışma arkadaşlarınız ve üstleriniz arasında tartışmalar çıkabilir. Sorunların çözümü için tavsiyelerinize ihtiyaç duyulabilir. Daha sakin ve sabırlı olmanız gerekecek. Yorulsanız bile sorunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Uzun zamandır hayalini kurduğunuz yolculuğa nihayet hazır durumdasınız. İçiniz kıpır kıpır, kalbiniz heyecan dolu.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

8 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 31' 34" R
Ay
Terazi
19° 13' 44" R
Merkür
Boğa
05° 46' 42"
Venüs
Boğa
25° 19' 16"
Mars
Koç
14° 51' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 19"
Satürn
Balık
18° 05' 09"
Uranüs
Boğa
23° 29' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 05"
Chiron
Koç
21° 42' 35"
Lilith
Başak
25° 31' 43"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 20/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>