Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha mutlu olacağınızı, daha büyük coşku yaşayacağınızı düşünüyor, daha fazla ortak yanınız olduğunu sanıyordunuz. İlişkinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor.

Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi biraz sevindirecek bir gelişme olabilir.

Eş, dost ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Arada bir çektiğiniz parasızlık ise, sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor. Esas olarak kendi yağınızla kavrulan birisiniz.

Bir şeyler hissetmiş olsanız bile meraklı davranmamanız gerekiyor. Sizi sevindirmek için hazırlanan bir sürpriziniz var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı dostlarınıza kendinizi tekrar, tekrar anlatma çabası içindesiniz. Onlar tarafından, biraz gününü gün eden biri olarak bilinmeyi kabullenemiyorsunuz. Son günlerde edindiğiniz bazı izlenimler, bir akraba ilişkinizde problemlere yol açabilir. İleri derecede ilgi duyacağınız bazı duyumlarınız olabilir ve bunları hiç ummadığınız birinden alabilirsiniz.

16 Haziran 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 08:08 Ay-Venüs görünümü, huzura olan ihtiyacımızı yükseltir. Maddi-manevi anlamda hayatı kucaklamak, insanlara güvenmek, başarılı olmak isteriz. Saat 16:10 Ay-Neptün kavuşumu gerekhayatımız ve gerekse günlük tempoda, ılımlı yaklaşımın faydalı olacağını gösteriyor. Belki böyle davranmak işimize gelmeyebilir. Ancak huzurumuz için gereklidir. Gün boyunca her işinizde kolaylık, şans ve huzur diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

16 Haziran 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklı bir işte çalışıyorsan, görüş ayrılıkları olması mümkün. Yaşadığın olayların benzerini yaşayabilirsin.

16 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerdeki belirsizlik sizleri farklı bir düşünce yaklaşımlarına itebilir. Tamam ya da devam kararını almak zor olabilir. Hürriyet Aile /

16 Haziran 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi yorabilir. Sorumluluklarınızın artacağı bir gündesiniz. İş hayatınızda ön göremediğiniz konulara dikkatli yaklaşın. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu durum sizin konuşmalarınıza da yansıyabilir. Olaylar karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aile ziyaretleri yapabilirsiniz.

16 Haziran 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

16 Haziran 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularda daha hassas ve duyarlı olabilirsiniz. Tıp, alternatif tıp ve şifa konularıyla ilgilenebilirsiniz. Öğle sonrasında ihmal ve tedbirsizliklere karşı biraz daha temkinli olmanız gerekebilir.

16 Haziran 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda durağanlıklar yaşanabilir. Olayları gözden geçirmeli, yapılması ve değişmesi gereken konulara odaklanmalısınız.

16 Haziran 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Zehirlenmeler ya da virüsler sizi hasta edebilir. Teşhis koymakta zorlanılan bir rahatsızlıkla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca çalışma arkadaşlarınız ruhsal olarak zor bir dönemden geçiyor olabilir. Kendisine sunduğunuz destek çok değerli olacaktır.

16 Haziran 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

16 Haziran 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 38" R
Ay
Terazi
08° 17' 20"
Merkür
Boğa
04° 29' 34"
Venüs
Boğa
24° 11' 38"
Mars
Koç
14° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 21"
Satürn
Balık
18° 01' 36"
Uranüs
Boğa
23° 26' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 52"
Lilith
Başak
25° 25' 37"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>