Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Aşkı, birtakım zorunluluklarla sınırlamanız partnerinizden kadar sizi de yoruyor.

İş güvenliğinizle alakalı endişeleriniz, konumunuz ve üstlendiğiniz sorumluluklarla çelişiyor. Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor.

Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir. Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz.

Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınızla son zamanlarda sık görüşmeler içindesiniz. Vefa duygunuz oldukça gelişkin. Gösterilen dostluğun, duygusal anlamda mutlaka karşılığını görmek istiyorsunuz. Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var. Zaman, zaman onların beklentilerine yanıt veremediğinizi düşünüyor, üzülüyorsunuz.

17 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Ay-Aslan burcu geçişiyle  bayramın ilk gününe merhaba diyeceğiz. Sosyal ilişkilerinizde canlanma ve kendinizi en olumlu şekilde ifade etme gücü kazanmak demektir. Yeni insanlarla tanışma ve yaratıcı özelliklerinizle adınızdan söz ettirme anlamında bugün şansınız oldukça yüksek. Girdiğiniz ortamlarda duruşunuz, kendinize olan güven duygunuz bugün yine sizi diğerlerinden farklı kılıyor. Eğer son günlerde partnerinizle aranızda  görüş farklılığının yarattığı bir takım sorunlar oluşmuşsa   bugün bunları kolayca  halledebilirsiniz. İlişkisinde gayet mutlu ve doyumu yakalamış olanlarınız için günün gayet keyifli geçeceğini söyleyebiliriz. Huzur bulmak ve rahatlamak, ilgi görmek ve takdir edilmek üzerinde önemle duracağınız olgular.  Ay-Aslan burcu geçişi bunları size hiçbir çaba sarfetmeden edinmenizde ışık olabilir.  Bugün aşk sizi bir gölge gibi takip edebilir. Etrafınızda size bakan gözleri gördüğünüzde hiç şaşırmayın. Herhangi bir konuda karar vermeniz gerekiyorsa, Ay-Aslan burcu seyri en doğru seçeneği bulmanızda yardımcınızdır. Bundan şüpheniz olmasın. Bir gülüş, bir içten söz ve hepimizi  mutlu edecek hoş gelişmelerle dolu,  nice Bayramlar geçirmemiz dileğimle,

17 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. Evinizdeki eski eşyaları gözden geçirmeli veya yenilemelisiniz.

17 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç hafta için, sizin ya da başka kişilerin belli konularda farklı tutumları olabilir. Bu tür gelişmeler yaşanırsa, gelen fırsatları kaçırmamanızda ve olanakları en iyi şekilde değerlendirmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, olumlu, enerjik, keyifli aktivitelere zaman ayırmak isteyeceğimiz, aile ve arkadaş ziyaretleri yapabileceğimiz aktif bir güne işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Herkese tüm sevdikleriyle birlikte iyi bayramlar…

17 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çok şey tasarlayabilirsiniz. Zihninizin yoğunluğundan dolayı işlerinizde aksamalar meydana gelebilir. Hareketli olan gündeminiz sayesinde bugün zinde kalabilirsiniz. Çevrenizdeki değişimlerden etkileneceğiniz zamanlar olabilir. Kulağınıza sizi şaşırtacak yeni haberler gelebilir. Yeni sözleşmeler için uygun bir gün olmayabilir.

17 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yaşça büyük insanlarla tartışma içerisine girmemeye bakın. Midenizle ilgili ağrılarınız varsa da ihmal etmeyin. Kronik hale dönebilir.

17 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde fikir ayrılıklarına açık bir enerjiden geçtiğiniz için, partneriniz ve yakın dostlarınızla aranızda daha sakin ve empatik bir iletişim geliştirmeniz faydalı olacaktır. Aile büyükleri, kurumlar ve patronlar ilişkilerinizde de ılımlı davranmanız gereken bir gündesiniz.

17 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günü sosyal çevre ortamlarınızda geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde şansınız yüksek olacak. Siz değişimlere ayak uydurdukça, önemli fırsatlar karşınıza gelecek.

17 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile bireylerinizle veya evde birlikte yaşadığınız kimselerle fikir tartışmalarından uzak durmakta yarar var, kriz yaratan taraf yerine kriz çözücü tarafta olmaya özen göstermeli, kişiliğiniz, kimliğiniz sizi siz yapan değerleri acımasızca bu hafta eleştirmemeye özen gösterin, kendinize haksızlık yapmayın.

17 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

17 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 57' 51" R
Ay
Aslan
22° 59' 01" R
Merkür
Koç
29° 30' 28"
Venüs
Boğa
19° 29' 45"
Mars
Koç
11° 14' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 17"
Satürn
Balık
17° 46' 07"
Uranüs
Boğa
23° 12' 56"
Neptün
Balık
29° 19' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 17"
Lilith
Başak
25° 00' 13"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>