Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeni girişimler yapabilir ve heyecan duyabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Doğru insanı bulmak için bugün elinize bir fırsat geçecek.

İş çevrenizle iletişimlerinizde canlanmalar olabilir. Duygularınızı dengeleyebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlardan ayrıcalıklı tutumlar görebilirsiniz. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Bazı borçlarınız birikti ve onları ödemekte zorluklar çekiyorsunuz. Oysa kaç insan sizi bu konuda uyarmıştı. Bir anca borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olmalısınız.

Zihniniz çok iyi çalışıyor ancak planlarınızı uygulamak için biraz daha beklemelisiniz. Harekete geçmek için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak huzurlu ve rahat bir gün geçireceksiniz. Dostlarınızla bir araya gelme fırsatı bulabileceğiniz bugün, ihmal ettiğiniz bazı özel uğraşılarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gün duygusal olarak olumlu ve rahat olacaksınız. Bu duygusal rahatlığı yakın çevrenizdeki insanlara yansıtacaksınız.

18 Ağustos 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Salı günümüzün ilk görünümü, saat 05:06 Ay-Kuzey düğüm kavuşumudur. Bu enerjiyi sizler açısından gayet olumlu buluyorm. Gelişim adına yapılanve gönül birliğinin, dışa açılmanın ne kadar faydalı olacağını işaret ediyor. Gezin, araştırın, insanlarla temasta olun. Size özel renkliliğin, güzelliğin farkına varsınlar. Yaşamınız için olumlu dileklerde bulunun. Saat 11:43 Ay-Mars görünümü, olumlu ve dikkat çeken  özelliklerimizle, insanlarla ilişki kurmamızı sağlıyor. Evet bir yandan huzurlu, dengeli paylaşımlardan yanayız. Diğer yandan arzuladığımız şekilde hareket etmek isteyeceğiz. Zorlandığımız bir mesele varsa, bu görünüm sayesinde onu kolaylıkla halledebiliriz. Enerjimiz bu anlamda bize destektir. Hem  politik davranışlar hem güzel sözlerimizle karşımızdaki kişiyi  etkileme gücümüz var.

18 Ağustos 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizde sosyal aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Zihinsel enerjiniz olumlu ve algılama yeteneğinizi çok iyi kullanıyorsunuz. Yaşamınız renklendirmek isteyebilirsiniz. İş problemlerinizi çok kolay aşabileceğiniz bir gün. Arkadaşlarınız arasında kendinizi kolayca ifade edeceksiniz.

18 Ağustos 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı olmalı ve farklı fikirler geliştirmelisiniz. Herşeye her zamanki gibi yaklaşmak yerine, farklı çözümler getirmeniz veya farklı yöntem sunan kişileri reddetmemeniz gerekiyor. Yeniliklere açık olmanız önünüzü açacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkiler vebirlikleri açısından oldukça güzel ve sürprizlere açık birkaç günün içerisindeyiz. Yeni karşılaşmalar, eski ilişkilerde hareketlilik veya geçmişe dönük ilişkilerde sorunların tekrar ele alınması türünde gelişmeler yaşayabiliriz ya da yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça keyifli sonuçlar ortaya çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi ilgi alanlarınıza yönlenebilirsiniz. Hassas olduğunuz konulara önem vermelisiniz, ani tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi cesaretli hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili çaba göstermelisiniz.

18 Ağustos 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saygın çevreler sizi destekliyor. Olaylara daha iyimser açıdan bakabilirsiniz. Sorumluluk gerektiren işlerle ilgilenmek sizi mutlu edecek.

18 Ağustos 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

18 Ağustos 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan beklediğiniz destek, sizi ilişkilerinizde kırılgan yapabilir. Geçmişle ilgili konular gündeminize oturabilir. Geçmiş hatalarınızı iyi analiz etmeli, maddi konularda daha uygun davranmalısınız.

18 Ağustos 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Lütfen öncelikle sağlığınıza çok dikkat edin, yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla aranızda gerginlikler, tartışmalar, kavgalar olabilir. Haklı olmak yerine haklı kalmaya özen gösterin. Arkanızdan dönen oyunları fark edebilirsiniz, kötü niyetli kişileri çevrenizden temizleyebilirsiniz. Bugün yaşamınıza çeki düzen verme zamanı.

18 Ağustos 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

18 Ağustos 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 05" R
Ay
Terazi
11° 15' 42"
Merkür
Boğa
04° 50' 24"
Venüs
Boğa
24° 30' 04"
Mars
Koç
14° 20' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 53"
Satürn
Balık
18° 02' 35"
Uranüs
Boğa
23° 27' 06"
Neptün
Balık
29° 24' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 36"
Lilith
Başak
25° 27' 17"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>