Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Fazla duygusal davranarak sevdiğiniz insani yoruyorsunuz. Onun daha pratik bir insan olduğunu, olaylara sizden farklı bir tutumla yaklaştığını anlamalısınız. Onunla ilişkinizde biraz daha esnek düşünmeye çalışın.

Bugün fiziksel ve zihinsel olarak oldukça yoğun bir tempoda çalışacaksınız. Kariyerinizi artırmak için herhangi bir sınavdan geçebilirsiniz. Bunun için sıkı bir hazırlık içerisine girebilirsiniz.

Bugün maddi konularda gelişmeler görülüyor. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda çeşitli kimselerle görüşebilir, yakınlarınızın desteğini isteyebilirsiniz.

Bugün zihin dalgınlığı yaşayacaksınız. Başarı grafiğinizde düşüler olacak. Bir arkadaşınızdan yardım istemek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki bazı durumları yeniden gözden geçirmeniz gerekecek. Şu aralar sizin sosyalliğe, insanlarla bir arada olmaya ihtiyacı var. Güzel sanatlarla ilgilenmek de size iyi gelecek. Dostlarınızdan biri hakkında endişe verici bir haber duyabilirsiniz. Ama kendi kararlarınızla, bu habere pek kulak asmayabilirsiniz. Sağlığınızı son zamanlarda çok ihmal ettiniz.

18 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 10:50 itibariyle etkili olacak Güneş-Satürn kavuşumu, Akrep burcunda son kez gerçekleşiyor. Sorumlulukların işaretçisi olduğu gibi, yeniden maddi ve manevi konuların üzerinde bir planlama yapılması, ciddi bir şekilde kendinizi gösterme yönünde kıymet taşıyor.  Otoritelerle, ailenizle,ortaklarınızla görüşmelerde bulunabilirsiniz. İşe başlayabilir veya farklı biriçin mücadele verebilirsiniz. Evlilik veya boşanma kararı verebilir,  mal mülk taksiminde bulunabilirsiniz. Bu kavuşum, sizi yeteneklerinizi tespit ederek hayatınızı kazanma anlamında yönlendiriyor. Siz son iki yıldır,  Satürn-Akrep burcu ilerleyiş yolunda virajlardan geçtiniz.  Ve şimdi edindiğiniz tecrübelere göre yol alıyorsunuz.  Önünüze çıkan engelleri talihsizlik değil, bilakis büyümenizi sağlayan basamaklar olarak görürseniz biliniz ki, bundan böyle başarılı olmanız kolaydır. Saat 11:51 Mars-Kuzey Düğüm görünümü, aile hayatınızla ilgili konularda ciddi bir şekilde sorumluluklarınızı yerine getirmeniz gerekiyor. Siz, ilişkide bencil düşünen ve sadece kendinden yana hesap yapan biriyle beraberseniz durum zordur. Sizin de kendinize karşı adil davranmanız, dikkat etmeniz lazım. Yoksa yıpranırsınız. Saat 20:39 Ay-Pluto zorlu görünümü, dışa karşı özellikle nazik ve paylaşımcı davranırsınız. İç dünyanızda birçok meseleyi derinlikli düşündüğünüz halde bunu kimsenin anlamasını mümkün olmaz. Saat 23:03 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, bir yandan ilişkilerimizde adil ve paylaşımcı olmaktan yanayız. Fakat diğer yandan partnerimiz veya başkalarının ne yaptığını bilmez halleri, tavırları, tuhaflıkları nedeniyle bir hayli sıkılıyoruz. Değişimden yanayız ancak bu değişimin karşılıklı bir uzlaşı içinde olmasını istiyoruz. Ortağımızla, sevgilimizle veya kim olursa olsun birileriyle tartışmaktan yana değiliz. Huzursuzluk bir hayli canımızı sıkıyor. Karşımıza çıkan kişi veya şu anda hayatımızda olan insanların ne yaptığı pek belli değil. Hem var hem yoklar gibi. Akşam saatlerinde biraz  keyifsiz olabilirsiniz. Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Bol şans dileklerimle,

18 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz.. Bazen gereğinden fazla katı davranışlar sergiliyorsunuz.. Bugün kardeşlerle bağlarınızı güçlendirme adına yapacağınız işbirlikleri olumlu sonuç verecek.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Asıl istek ve ihtiyaçlarınızı dile getirmeli, haklarınızı savunmalısınız. Başkalarını kırmadan veya rahatsız etmeden hareket etmeye çalışmanız takdire şayan, ama size yarar sağlamayabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başlangıçlar ve ilişkilere dair konular öncelik kazanıyor. İkili ilişkilerinizde daha olumlu ve keyifli olacağınız bir süreç içine gireceksiniz. Kişisel önceliklerinizi hayata geçirmenizi kolaylaştıracak enerjiler gözüküyor. Önceliği görünüşünüz ve bedeninizle ilgili konulara verebilirsiniz. Bu yönde bazı harcamalarınız olabilir.

18 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YARIM bıraktığınız bir olay manevi olarak bugün sizi husursuz edebilir. İç hesaplaşmalarınız olabilir, vicdanınızla yüzyüze gelebilirsiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 14" R
Ay
Balık
07° 13' 59"
Merkür
Koç
18° 20' 40"
Venüs
Boğa
04° 41' 46"
Mars
Koç
02° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 31"
Satürn
Balık
16° 50' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 37"
Lilith
Başak
23° 40' 14"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>