Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi öğrenmeye hakkı olduğunu biliyor, ama onu kaybederim korkusuyla bir şeyleri saklıyorsunuz. İyi ya da kötü her şeyi, sonuna kadar paylaşma kararınızı unutmuş görünüyor, ona fazla haksızlık yapıyorsunuz.

Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir. Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz.

Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor. Bütçenizi iyi dengeliyor genellikle para sıkıntısı çekmiyorsunuz.

Bir yolculuk ve bu yolculukta pahalı bir alışveriş, büyük masraf görünüyor. Önümüzdeki günlerde size çok yakın biriyle böyle bir yolculuğunuz olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok üzen bir kırgınlığı ortadan kaldırmak için uğraşıyorsunuz. Bu konuda diğer arkadaşlarınızdan destek isteyeceksiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olabilir. Bugünlerde kendinize yönelmeniz beklediğiniz tepkileri alıyor. Ama buna duyduğunuz ihtiyaç çok ortada. Sosyal yaşamınızın sizin için yeterince verimli olmadığı şeklinde yargılarınız var.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 18 Nisan(saat 04:46)-6 Eylül(saat 17:08) tarih aralığında Satürn-Oğlak burcunda gerileyecek. Bu süreçte aile yaşamı, yuvamız, güvencemiz, anne-babalık sorumluluğu, kiralama, satın alma yoluyla bir yere yerleşme konularını gözden geçireceğiz. Uzun zamandır düşünmüş, her yönüyle gözden geçirmişsek bu süreçte bu konularda başarı elde edeceğiz. Hafife almış, sorumsuz davranmış, hesabımızı bilmemişsek sorun yaşayabiliriz. Sorunlu bir evliliğimiz varsa ve her iki taraf da bilinçsiz davranıyorsa, bunların sonucunda ayrılabiliriz. Huzur bulmak pek kolay olmaz. Problemleri birlikte ele almak ve yeniden bu ilişkiyi gözden geçirmek gerekiyor. Saat 01-15:03 arasında Ay boşlukta ilerleyecek. Bu zaman dilimi içinde zihin sürekli olarak içinde bulunduğu durumu, maddi konulardaki güvenliğini, geleceğini sorgulama gereği duyabilir. Ancak bu saatlerde verilecek bir karar daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Sakin ve kendi akışı içinde durumları ele almak yararlıdır. Saat 15:03 sonrası Ay-İkizler burcu seyri, bilgi sahibi olmanızı, aktif hareket etmenizi sağlayan alanlarda enerjinizi yükseltiyor. Ancak bir o kadar da laf söz ortalarda çoğalıyor. Söylenenlere akıl ve mantık çerçevesinde bakmakta yarar var. Saat 17:00 Güneş-Uranüs kavuşum etkisinde dikkatli olmak lazım. Eğer ilişkinizde ertelediğiniz ve sürekli tekrarlanan problemler varsa ayrılmaya karar verebilirsiniz. Bu kararı karşı taraf veya ortaklaşa verebilirsiniz. Partneriniz veya siz, hayatınızda yeni bir sayfa açmaya karar verebilirsiniz. Bu görünüm, bekar Terazilerin yeni bir ilişkiye hızlı bir şekilde başlamalarını sağlayıcı olabilir. Lütfen hangi kararı veriyor olursanız olun, abartmadan, iyice düşünerek ve sonradan pişman olmamak için bilinçli hareket ederek dönemi değerlendiriniz. Saat 23:57 Ay-Merkür görünümü, mantıklı şekilde olayları değerlendirmenizi ve uygun çıkış formülleri yaratabilmenizi sağlayıcıdır. Gönlünüz her dem hoş olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta. Şartların her an değişebileceği bir gün ve bu durum seni biraz rahatsız edebilir. Gün içerisinde iletişim kurduğun kişilerle gerçek bir samimiyet kurmakta zorlanabilirsin. Seni mutlu edecek konulara yönelmek isteyeceksin. Sorun yaşadığın kişilerle açıkça konuşabilir, sorunları ortadan kaldırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişinin sana doğru adım atışıyla, heyecanına engel olamayabilirsin.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkatinizi toparlayın ve ne yapmak istediğinize bir an önce karar verin. Dikkatini bir noktada toparlamak ve hedefe yoğunlaşmak savaşı yarı yarıya kazanmak demektir. Öncelikle hedefini belirle sonra yapman gerekenleri. Bahaneleri bir tarafa bırak. Harekete geçmek için hep yarını beklersen bugün için asla bir şey yapamayacaksın demektir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimden kaynaklanan sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi de etkileyebilir. İşlerinizdeki yoğunluk sizi sıkıntıya sokabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Geleceğe ait konular hakkında düşünebilirsiniz. Arkadaşlarınızla planlar yapmak sizi iyi gelebilir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün hiç kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermemeniz için uyarıyor sizleri. Sinirlenir tartışma içine girerseniz haklıyken haksız duruma düşebilir ve hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bilmelisiniz ki yakın çevrenizde huzurlu halinizden rahatsızlık duyan kıskanç insanların bir oyunudur bu. Bu oyuna düşmeyin! Aynı etki eş ya da sevgiliniz içinde geçerlidir. Kendisini uyarın ve aşkınızın bu tarz saldırılarla sarsılmayacak güçlü bir yapıda olduğunu dosta düşmana el birliği ile gösterin. İş hayatınızda ise kazançlı çıkacağınız çok önemli bir teklif alabilirsiniz..

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde heyecan için beraberce yapılacak sürpriz planlar devrede olabilir. Ailevi konulardaki sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme “Merhaba” diyorsunuz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışıyla ilgili işlerinizin hızla ilerlediği bir gün sizi bekliyor. Uçak seyahatleri gündeme gelebilir. Uzaklardan yaşayan sevdiklerinizle buluşabilirsiniz. Partnerle yeni fikirler ortaya atılır.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor.

18 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 14" R
Ay
Koç
25° 11' 12" R
Merkür
Koç
20° 36' 48"
Venüs
Boğa
08° 44' 31"
Mars
Koç
04° 33' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 45"
Satürn
Balık
17° 06' 27"
Uranüs
Boğa
22° 42' 31"
Neptün
Balık
29° 05' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 29"
Lilith
Başak
24° 02' 05"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>