Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yaşadığınız ilişki içinde biraz sınırlamanız gerekebilir. Daha eşitlikçi yaklaşımlar daha da mutlu edebilir. Sağlam temeller oturmuş beraberliğinizdeki dengeleme çabalarının daha çok karşıdan geldiğini kabul etmelisiniz.

Mesleğinizi geliştirme niyetleriniz, bu günlerde kısa aralıklı sık yolculuklar yaptırabilir. Kendinize duyduğunuz aşırı güven, her işe el atmanızı gerektirmiyor. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir.

Toplu bir parayla alakalı görüşmeler söz konusu. Bu ilişkide belirleyici olma çabalarınız olumlu sonuç verecek. Yatırım konularındaki gözü karalığınızı, şu sıralar dizginlemenizde yarar var.

Erdemli dostluk arayışları içindesiniz. Bu arayışınızın, çok paraya dayalı ilişkiler içinde karşılığı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki gelişmelere merakla yaklaşabilir ve araştırma isteği duyabilirsiniz. Yakın çevrenizle aranızdaki bağlantılar artacaktır ve ilginç iletişimler içine girebilirsiniz. Karşınızdaki insanları istediğiniz gibi ikna etmeniz bugün sizin için zor olmayacaktır. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme göze çarpıyor özellikle size ilginç gelecek bazı ortamlarda bulunabilirsiniz. Planlarınızı kısa bir sürede gerçekleştirmek isteyeceksiniz ve bunun için girişimde bulunabilirsiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:29 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümle Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji, toplumsal konularda, çocuğunuzla ilgili meselelerde ve aşkta özgürce kararlarınızı vermenizi sağlar. Ancak partnerinizin bakış açısı sizden farklı olabilir. Saat 03:59 Ay-Jüpiter karşıtlığı belli bir grubun içinde, aşkta veya çocuklarımızla ilgili konulara tarafsız bir şekilde bakmaya çalışsak da, biz önde olmak, takdir edilmek ve kıymetli bulunmak istiyoruz. Gün boyunca Kova burcunda ilerleyecek Ay, sınırlar içinde sınırsızlığı keşfetme arzumuzun göstergesidir. Dünya farklı bir yer olmalı, saçma sapan kurallarla çevrili olmamalı, hayata madem bir kez geliniyor, o zaman gönlümüzce yaşanmalı tarzında düşünmeyi sağlıyor.  Özgürlük ihtiyacının yükselmesi gayet doğaldır. Dışardan bakıldığında her an isyan etmeye hazır haliniz ancak dostlarınızla bir aradayken çok daha farklıdır. Çünkü orada paylaşım vardır. Paylaşım ise tek başınıza olmaktan çok daha fazla sizi rahatlatabilir. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularınızla belli bir mantık gözleniyor. Bugün, güven arayışı içindesiniz. Partnerinizle aranızdaki olayların çoğu parasal nedenlere dayanıyor. Onun istekleri karşısında bocalamanız mümkün. Olayların yönü, birazda sizin tavırlarınızla paralel ilerleyecek. Sınırlarınızı zorlamalısınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz. Neyse ki, engellere rağmen yeni fırsatlar yüzünü gösterebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu gece Çarşamba gününü Perşembe ye bağlayan saatlerde (01.30) civarında Kova burcunda oldukça ilginç bir yeniay oluşuyor. Yeniay'ın oluşumundan hemen sonra burç değiştirerek Balık'a geçmesi ve Güneş'in de Kova'dan çıkıp Balık'taki seyrine başlayacak olması, bu sefer ki yeniayı ilginç kılıyor ve etkilerini de biraz azaltıyor. Dolayısıyla, yeniayı yarın değil bugün ele almak istedim. Bugün kararsızlıklarımız artabilir, belirsizlikler veya dalgınlıklar söz konusu olabilir. Bazı başlangıçlar yapmak istememize rağmen adım atmakta zorlanabiliriz. Günlük anlamda ve genelde gündem değişiyor. Zihinsel aktiviteler ve alışverişler yerini 30 gün için duygusallığa bırakabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Koşturmalı bir günün ardından bacaklarınızı uzatıp keyfinize bakmanın hayalini, daha günün başında kurmaya başlayacaksınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinize ait bakım güzellik ve ilişkilerdeki uyum konusunda ruhsal olarak tam tatmin olmuş hissetmeyebilir, bir şeylerin eksikliğini hissedebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde enerjiniz yükselirken, etrafınıza aşk ve sevgi enerjisi yayıyor olacak ve iletişimde, görüşmelerde şans elde ederek, ikili ilişkilerinizde duygusal paylaşımlara açık olacaksınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlenmek için katılacağınız sosyal ortamlar için vakit bulamayabilirsiniz. Diğer taraftan, işlerinizle ilgili davetler, toplantılar, veya seminerlere katılabilirsiniz. Tartışılan, karara bağlanan veya açıklanan şeyler, sırtınızdaki yükü kaldırabilir.

18 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>