Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızla beraber mizacınızın da sık değişeceği bir gündesiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Duygusal olarak çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları çevrenizdeki insanlara belli etmemeye çalışacaksınız. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir.

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kimselerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.Düşüncelerinizden ve kararlarınızın doğruluğundan emin olamıyorsunuz. Dikkatinizi çalıştığınız konuya toplamakta zorlanabilirsiniz ve işlerinizde ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda temkinli hareket edeceğiniz ve harcamalarınızda dikkatli olacağınız bir gündesiniz. Ancak geleceğe yönelik bazı kaygılar yaşayabilirsiniz ve dikkatsizlikler yapabilirsiniz.

Bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün geçirme ihtimaliniz yüksek olduğundan stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınıza ilişkin küçük bazı değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. İçsel gelişmeler önem kazanacaktır ve bilinçaltınızdan kaynaklanacak bazı korkular,kaygılar yaşayabilirsiniz. Beklentilerinizi ve duygularınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Bugün yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

19 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma günümüz saat 06:10 Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyor. Yeni ve heyecan verici olana yönelmenizi sağlayan bu enerji sayesinde dikkat çekersiniz.  Ay-Aslan günlerinde   göz doldurursunuz. Eğer bugünlerde bazı konular sizde kuruntu yaratıcı ise, bugünkü Ay etkisi altında egonuzu öne çekerek sizi rahatsız eden bu konuları ele alarak bilinçli bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Çünkü bunu yapmadığınız takdirde, şüpheler, gerek  duygusal ve gerekse ruhsal anlamda bir çember içine kendinizi hapsetmenize neden olabilir. Oysaki yapılması gereken hayatla mücadeleyi asla bırakmamak, hiç bir nedenin sizi kendinizden uzaklaştırmasına izin vermemektir. Saat 13:40 Ay-Mars görünümü, sizin için gayet olumlu bir enerjidir. Evet mesleki veya ilişki anlamında zorlandığınız doğrudur. Ancak bu görünüm, hedefinize  ulaşmak ve hayata dört elle sarılmak, canlanmak, tazelenmek, harekete geçmek anlamında ışığınız olacaktır. Her türlü işinizi, girişimlerinizi, hayallerinizi gerçekleştirme yönünde kuvvetlisiniz. Toplum içinde dikkatleri üzerinize çekebilecek kadar güçlüsünüz. Bu görünüm arkadaşlıkların, yeni girişimlerin, yolculukların da işaretçisi olarak gayet olumludur. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun….Kalben sevgilerimle,

19 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjiniz oldukça yüksek. Öğle saatlerinden sonra maddi konularla ilgili yeni atılımlar ve görüşmeler söz konusu olacak. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzde bulabileceksiniz. Sezgileriniz sizi yanıltmadığını görmek, bir çok acılarınızı unutturacak. Yaşamı farklı kılan nüanslar peşindesiniz.

19 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler bazı konularda farkında olmadan kendi kendilerini kandırıyor veya yanlışa yönlendiriyor olabilirler. Ancak, sizin bu konuda onları uyarmaya çalışmanızın da çok fazla yararı olmayabilir ya da zorlanabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Evimizi, ailemizi, sahip olduğumuz şeyleri ve mal varlıklarımızı ilgilendiren başlıklar ön planda. Tüm gürültülü patırtının içinde kendinizi eğlenceye veya ödüle kaptırmamalı, ayağınızı yere sağlam basıp karşı taraf için değil kendiniz için iyi bir şey yaptığınızdan emin olmalısınız. İyi yönlerini görmeye çalışırken en kötü tarafları gözden kaçırabileceğimiz gün.

19 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Neşeli ve cömert bir gününüzdesiniz. Gerekgerekse sosyal açıdan zekanızı gösterebileceğiniz durumlar içine gireceksiniz. Rekabet gerektiren koşulların üstesinden rahatça geleceksiniz. İşten yana kazançlara dair olumlu gelişmeler olabilir. Ayrıca sponsorluk ve destek görüşmeleriniz için son derece yararlı enerjiler var.

19 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKAR Teraziler, aileniz ve sizi sevenler artık bu durumunuza bir son vermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Sürpriz kararlar alabilirsiniz.

19 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 16" R
Ay
Oğlak
15° 41' 45"
Merkür
Koç
16° 38' 45"
Venüs
Boğa
00° 07' 39"
Mars
Balık
29° 10' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 31"
Satürn
Balık
16° 30' 46"
Uranüs
Boğa
22° 18' 24"
Neptün
Balık
28° 53' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 08"
Lilith
Başak
23° 15' 33"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>