Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuz, eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız etkilenmeler söz konusu. Bugünlerde çoktan kapattığınızı sandığınız defterin sayfaları tekrar açılabilir.

Bugünlerde bir fırsatı değerlendirebilirseniz, beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme,veriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor.

Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz, sizi maddi olarak sarsabilir. Kendinizden çok başkaları için para harcama alışkanlığınızı şu sıralar biraz frenlemeniz gerekiyor.

Bugün mantığınızı ön palanda tutmanız gereken önemli kararlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının söz ve hareketleri kararsız kalmanıza neden olabilir. Planlarınızı uygulamaktan vazgeçmemelisiniz. Sizi heyecanlandıran ve motive eden alanlarda girişimlerde bulunmaktan çekinmeyin. Sizi mutlu edecek aktivitelere veya tatil planlarına zaman ayırabilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler gün boyu etkili olacak Ay-Akrep burcu geçişi  saat 09:29 da başlayacak. Maddi konularda istikrarlı, kalıcı ve uzun vadeli bir planlamada bulunmak istediğinizi, ancak  önünüzdeki bir takım engellerin sizi zorladığını işaret ediyor. Eğer bu şartlar altında bir işe veya bir yatırıma kalkışacak olursam doğal olarak yarı yolda sorun yaşayabilirim diye düşünebilirsiniz. Bu yüzden de ileriyi görmeden hareket etmemek gerekir. Bir başka etkisi şu olabilir. Şu anda yoğun bir şekilde arzuladığınız bir konu için biraz daha beklemeniz icap edebilir. İlişki vekonularında yeni bir sayfanın açılması anlamında sabırlı olmanız gerekebilir. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, özgürlüğü uğruna binlerce canın verildiği, inanç ve şerefin ışığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız.. Yönetici ruhunuzu ön plana çıkaracaksınız. Ailenizle ilgili huzursuzluklar söz konusu olabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının söz ve hareketleri nedeniyle kararsız kalabilirsiniz. Planlarınızı uygulamaktan vazgeçmeniz gerekmiyor. Sizi motive eden veya sizde merak uyandıran alanlarda girişimlerde bulunmaktan çekinmeyin. Sizi mutlu edecek aktivitelere veya tatil planlarına odaklanabilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde borç alacak konuları gündeminize gelebilir. Maddi konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel yeteneklerinizi kullanma konusunda başarılı olabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlar sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için mücadele verebilirsiniz. Tartışmalara açık bir gündesiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konularda girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. İki şey arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.z.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para harcamaya veya alışveriş yapmaya meyilli olabilirsiniz. İş hayatınızda yoluna koymanız gereken konuları unutun ve bugün sadece size keyif verecek konularla ilgilenin.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün keyifli organizasyonlar yapabilir, önceden planlamış olduğunuz gibi bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gurup halinde eğlence yerlerine gidebilir, çok hoş vakit geçirebilirsiniz. Son derece sevimli ve etkileyicisiniz. Sevdiğinizle birlikte eğlence yerine gidebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çabuk sinirleniyor, bu nedenle çok zor durumda kalıyorsunuz. Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor.

19 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 57' 24" R
Ay
Balık
16° 26' 46"
Merkür
Koç
18° 43' 58"
Venüs
Boğa
05° 28' 59"
Mars
Koç
02° 31' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 53' 21"
Uranüs
Boğa
22° 33' 21"
Neptün
Balık
29° 00' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 45"
Lilith
Başak
23° 44' 29"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>