Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş bir hafta sonundaki yarım yamalak tanışıklığın yaşattığı heyecanı unutamıyorsunuz. Acaba benim de izim kaldı mı sorusu beyninizi tatlı tatlı kemiriyor. Öncelikle onun araması için koyduğunuz süre tükendi. Siz onu arayacaksınız.

İş yaşamınızda bir tasfiye hareketi var. Belli bir zaman için yükünüz artacak. İşyerinize kazandırdığınız birçok yenilik var. İradi kişiliğiniz işlerin vaktinden önce çıkmasını sağlıyor. Ne işyerinizle, ne deilişkilerinizle bir sorun yaşamıyorsunuz.

Emeğiniz ve bilginizi sattığınız için istediğiniz gibi bir maddi doyum içinde olamayacağınızı biliyorsunuz. Ayak-Yorgan ekonomi politikasıyla yaşıyorsunuz. Yetişemediğiniz bir iki delik de aileniz tarafından yamanıyor. Sevindirici bir haberiniz var. Bu nakit para değil, ama yine de bazı yüklü harcamalardan sizi kurtaracak.

Detaycı değilsiniz, ama detaylarla ilgilisiniz. Ama geçenlerde yeni yaşadığınız bir olayda bir detayı atladınız ve eksik bilgilenme ile olayı kapatıp yanlış kişiler hakkında yanlış fikirler edindiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize karşı sorumluluklarınızı ihmal edebiliyorsunuz. Bu anlamda, uğratıldığınızı düşündüğünüz birtakım haksızlıklarla ilgili kendinizle hesaplaşmanız gerekiyor. Bugünlerde alacağınız kimi kararlarda zorlanabilirsiniz. Kararlarınıza çok kişiyi ortak etmeniz, kararlarınızı olumlu anlamda geciktirecek.

19 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 06:41 Ay-Uranüs karşıtlığı, partnerinizle aranızdaki her türlü meselenin karşılıklı haklarınızı, özgürlüklerinizi dikkate alarak ele alınması gerekiyor. O siyah diyorsa, sizin de beyaz deme hakkınız var. Ancak bunun ayarını dengeli olacak şekilde, her iki kişinin de gözetmesi gerekiyor. Saat 09:11 Merkür-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ailevi veya özel dünyamızda bizi zaman zaman endişelendiren meselelerin yorgunuyuz. Bu yorgunluk bazen olumsuz düşünmeye neden olabilir. Sanki birilerine uymak zorundaymışız gibi gelebilir. Zihniniz geçmişe takılabilir. Kendinizi biraz rahat bırakmalısınız. Her şeyi bu denli irdelemek yerine, dışarıyla temas etmek, sosyalleşmek, güvenilir dostlarla sohbet etmek gayet iyi olur. Saat 10:26 Ay-Jüpiter kavuşumu, başkalarıyla uyumlu, nazik ve sevecen tarzda anlaşmanızı sağlıyor. Belki bazı kişileri idare ediyor olabilirsiniz. Ancak huzurunuz için bunun gerekli olduğunu siz de bilmektesiniz. Saat 11:54-20 Ocak saat 01:09 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte, ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, sen ve ben demek yerine biz olmak yolundaki sorunlarınızı veya durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır. Kişiliğinizin zayıf ve işlemeyen, size faydası dokunmayan kısımlarını onardığınızda bireysel açıdan güçlendiğinizi fark etmeniz mümkündür. Saat 12:16 itibariyle Mars-Satürn mücadeleci görünümü bir yanıyla bizi biraz endişelendiriyor. Çünkü yaptığımız çalışmaların, özverili ve ılımlı yaklaşımların kıymetinin bilinmediğini, çoğu kişinin bizim iyi niyetimizi kullandığını fark ediyoruz. Buhayatında da, genelde de bu yönde geliştiğinde doğaldır ki sıkılıyoruz. Farklı görüşlere açık olup olmadığımızı, ne kadar tahammüllü, olgun, hoşgörülü olduğumuzu test eden kişilerle karşılaşıyoruz. Sussak olmuyor, konuşsak olmuyor. Ancak unutmayalım ki, Satürn, çevremizle olan ilişkimizi testten geçiriyor ve sınırlarımızı hatırlatıyor. Ne fazla fedakar olalım, ne de anlayışsız davranalım. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

19 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkanlığın üzerinde. Bugün elini neye atsan, karşına sorun çıkabilir. Gerginliğini etrafına yansıtmamalısın.

19 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi şanslı pozitif ve enerjik hissetmenizin yanında iştahınızın da açık olmasına ekstra dikkat edin. Kişisel bakımınızda abartılara da kaçabilirsiniz. Aniden duygusallık moduna geçiş yapmayın.

19 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni niyetleriniz olabilir. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde kendinizi keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işler sizi zorlayabilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim ve arkadaşlık konularında olağanüstü fedakarsınız. Böylece yeni tanıştığınız kişiler ile dostluklarınız uzun süreli oluyor. Ancak içlerinden bazıları kalıcı olmayabilir. Sebebi ise bu ilişkilerin menfaatte dayalı olması. Hislerinize ne kadar güvenseniz de atlayabileceğiniz noktalar olabilir. Güvendiğiniz insanların fikirlerini alabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın çevrenizin sorumlulukları,hayatınızda bazı aksamalara ve engellere neden olabilir. Yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili konularda da bazı sıkıntılara açıksınız.

19 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir aylık süre boyunca Güneş sizin özel hayatınız, hayatınızın keyifli yönleri, hobiler, çocuklarınız ve aşk konularını kapsayan alanlarında ilerleyecektir.Dolayısıyla güneşin Kova burcu geçişi sizin ilgili konulara odaklanmanızı sağlayacaktır. Günlük olarak ise Ay hala sizin burcunuzda ilerlemektedir. Bugün de estetik ve güzellik üzerine bedensel başlangıçlar yapabilirsiniz. Benliğinizde dengeye ulaştığınız ve kibar davranışlarınızın takdir gördüğü bir gün yaşayabilirsiniz. Olumlu, keyifli ve aşkla dolu bir gün deneyimlemeniz olasıdır.

19 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizde anlayışlı olacaksınız ama tarafsızlığınızı kaybedebilirsiniz. Önemli olan, fikirlerinizi empoze etmeye çalışmamak ve görüşleriniz konusunda ısrarcı olmamaktır. Karşınızdaki kişiyi de dinlemeye çalışmanız gerekir.

19 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 01" R
Ay
Koç
07° 56' 03"
Merkür
Koç
19° 43' 35"
Venüs
Boğa
07° 17' 47"
Mars
Koç
03° 39' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 13"
Satürn
Balık
17° 00' 42"
Uranüs
Boğa
22° 38' 27"
Neptün
Balık
29° 03' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 37"
Lilith
Başak
23° 54' 17"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>