Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güvensizliğinizi belli ki kendi içinizde halletmeniz gerekiyor. Sevildiğinizden emin olmak istiyorsunuz. Sevgiliniz ise arkadaşlarına, hergün sizi nasıl sevdiğini anlatıyor.

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefonunuz var.

Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz halinde bile çok tatminkar olamayacaksınız. Çünkü siz esas sorunu kazancınızla yaşıyorsunuz. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz.

Aslında az sevilme endişesi değil, partnerinize karşı gizli bir güvensizlik yaşıyorsunuz. Öncelikle bunu kabul etmeniz ve bununla savaşmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararlı ve dengeli adımlarla üzerine yürüdüğünüz bir gelişme, bugün hazırlıklı olmadığınız şekilde sapma gösterebilir. Bugün kuşkulara açıksınız. Nedenlerinizin haklılığı konusundaki inancınız, bu kuşkuları yoğunlaştırıp tehlikeli boyutlara getirebilir. Oysa yeni değerlendirmelerle, bunların çoğunun yanılsama olduğunu görebilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 21 Nisan saat 13:32-04 Haziran saat 19:16 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Mars, seyahatlerin, insanlarla tanışmanın, hedefinize varış arzunuzun, bilgi ve tecrübelerinizi ifade etme ihtiyacınızın işaretidir. Ayrıca evlilik, uzun süreli ilişki ve mali konularda da bir karar vermenin göstergesidir. Bütün bunların aceleye getirilmeden tekrar gözden geçirilmesinde yarar var. Evet Mars-İkizler burcunda sizi çok fazla aktif kılabilir. Fakat bu geçişi yöneten Merkür-Boğa burcunda gölgeli günleri dahil olmak üzere 10 Mayıs tarihine kadar etkili olacağını biliniz. Mevcut sorunları aşmak için yeni adımlar atmak isterken yanlış işlere kalkışmamak lazım. İki yönlü davranışlardan, iki yönlü konuşan insanlardan uzak durmak gerekiyor. Dengesiz duran her şeyin de mutlaka ele alınması lazım. Özellikle uzun süreli ilişkilerde ve evliliklerde tarafların iletişime önem vermeleri, aynı hedefte olup olmadıklarını ele almalarında fayda var. Bekar Teraziler yeni biriyle tanışabilirler. Bu kişi popüler ve sosyal ilişkileri bir hayli kuvvetlidir. Ancak iyice tanımadan karar vermeyelim. Yüksek eğitimden, işinizle alakalı ihtisas, uzak akrabalarla ilişkilerinizden yeni bir yere yerleşime kadar geniş bir alanda etkili olacak Mars-İkizler burcu seyrinde en fazla dikkat edilmesi gereken nokta, ne yaptığımızı, alacağımız sonucu, olasılıkları, bilgilenmeyi, gidip yerinde görmeyi bilmemizdir. Araştıralım, soruşturalım. Saat 14:09 Venüs-Satürn görünümü,hayatımız, mali konular, çevresel ilişkilerimizin dikkatli biçimde gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. İşimizin getirisi,ortamındaki paylaşım, işimize olan düşkünlüğümüz, kazanç ve çalışma şartlarının önemi bir hayli kıymetli. Bizi yoran, üzen, zorlayan, iyi niyetimizi kullanan insanlara karşı gözümüzü dört açalım. Günlük hayatta kimlerle görüşüyoruz, paylaşımda bulunuyoruz, hedeflerimiz, ideallerimiz bütün bunların gerçekçi şekilde ele alınmasında yarar var. Bazen öylesine hoşgörülü davranırız ki, suistimal ediliriz, farkına varmayız. Bol bol çalışırız veya insanlara değer veririz. Ancak daha fazlasını isterler. Buna da müsaade etmeyelim. Sağlığımıza özen gösterelim. Kilo sorunlarımız, psikolojik problemlerimiz, sırf birileri üzülmesin diye üstünü örttüğümüz sorunların bizi yorabileceğini unutmayalım. Beklentilerimiz yönünde güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

21 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı gündemine ayak uydurmakta zorlanabilirsin bugün. Evinde dekorasyonla ilgili değişiklikler yapabilirsin.

21 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve akrabalarınız ile ilgili iletişimlerinizde gizli bazı konular var ise bunlarla ilgili yargılanabilirsiniz. Hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili eski problemli durumlar tekrar gündeme gelebilir.

21 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi engelleyebilir. Gerçekçi davranacaksınız.

21 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar işinizde değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Size böyle bir yetkiyi ancak üstleriniz verebilir. Onlara güven vermelisiniz ki sizi değişime hazırlasınlar.

21 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi daha güçlü ve rahatlamış hissedeceksiniz. Dostlarınızla görüşecek, ilişkileriniz çok daha sıcak ve yoğun olacak. Sevdiğinizle birlikte geleceğe yönelik planlar yapabilir, projelerinizi onunla paylaşabilirsiniz. Olumlu duygular içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkıntılarınızı ve dertlerinizi göstermek istemesiniz de içten içe hayatın sizi zorladığını düşünebilirsiniz. İş ilişkilerinizde ve sağlıkla ilgili konularda problemler oluşacak.

21 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de gece saatlerine kadar bilim kurgu filmlerine gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Çocuklarınızın çılgın planlarına yol göstermekten ve onlarla ilginç konularda sohbet etmekten büyük keyif alacaksınız. Aşkınızla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Mars 5 Haziran tarihine kadar hukuki ve eğitsel alanınızda ilerleyecektir. Bu alanda motivasyon, hareket, canlılık ve mücadele enerjisiyle hareket etmek için potansiyeliniz yükselecektir. Uzak yolculukları düşünebilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tamamen maddiyat üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bir süredir yapmakta olduğunuz masrafları gözden geçirip ipin ucunu kaçırmış olduğunuza kanaat getirebilir, harcamalarınızı biraz kısma yoluna gidebilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 47' 42" R
Ay
Balık
14° 02' 05"
Merkür
Koç
18° 37' 44"
Venüs
Boğa
05° 16' 40"
Mars
Koç
02° 24' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 09"
Satürn
Balık
16° 52' 30"
Uranüs
Boğa
22° 32' 47"
Neptün
Balık
29° 00' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 11"
Lilith
Başak
23° 43' 22"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>