Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, aşktaki şansınızı da sınırlıyor. Gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil.

Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor. Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir.

Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında pek olumlu bir imaj sahibi gibi görünmüyorsunuz. İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor.

Tepkimeciliğinizdeki tarzınız, bazı doğal davranışları yapaylarla karıştırmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde çözülmeyi bekleyen birtakım sorunlara uzak duruşunuz, size itibar kaybettirebilir. Bazı yaklaşımları ödün vermek gibi ele alıyor, büyük yanılgılara giriyorsunuz. Kafanızı meşgul edip bugünlerde basiretinizi bağlayan bir oluşum, sürpriz sapmalar gösterebilir. Bu konuda sürprizlere hazırlıklı olmanız, bu oluşumu belirlemenizi kolaylaştıracak.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 00:34 Ay-Satürn görünümü, ancak çok sevdiğiniz, kafanızın yattığı kişilerle irtibatta bulunmak istediğinizi gösteriyor. Çocuğunuz varsa onunla, sevgilinizle, yakın bir arkadaşınızla duygularınızı paylaşırsınız. Siz, sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün elden geldiğince hoşgörülü olmaya çalışacaksınız. Grup faaliyetleri, bilgi paylaşımları, bir şeyleri öğrenmek amaçlı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Saat 01:26 Ay-Venüs karşıtlığı ilişkide bulunmak, bu amaçla haberleşmek, insanlarla tanışmak, bir araya gelmek arzunuzu işaret ediyor. Siz grup faaliyetlerinde ön sıralarda yer alabilecek bir kişisiniz. Yaratıcı tarzda ve tarafsız bir şekilde ilişki kurduğunuz için birçok kişi tarafından beğenilirsiniz. Saat 06:58 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, fikirlerinizi özgürce ve farklı, yaratıcı biçimde ortaya koymanızı sağlar. Bazen farkında bile olmadan, öyle kararlar verirsiniz ki, kendine şaşarsınız. Bir rüzgar sanki sizi peşine takmış götürüyor gibidir. Ancak ben derim ki, nereye gittiğinize bir bakınız, ona göre hareket ediniz. Aklımız başımızda her meseleyi gözden geçirmemiz dileğimle,

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz kendi doğrularınıza inan bir kişi olduğunuz için, bugün çevrenizin telkinlerini dinlemek istemeyebilirsiniz. Başarıyı hedeflediğiniz bir gündesiniz. Eşitlik kurallarını ihlal etmeden, çalışmalarınızı hızlı bir şekilde götürmeniz oldukça olumlu. Sizden beklenen performans çok fazla olmasına rağmen siz olayları denetleyebiliyorsunuz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışarı çıkın ve eğlenmeye bakın. Birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız kişilerle planlar yapmanızda fayda var. Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler veya ufkunuzu açacak yenilikler yaşamsal tercihlerinizi görmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden itibaren sözel sataşmalar veya duygusal hassasiyetler yaşanmış olabilir, ama daha özgür hareket etmek, hümanizm, toplum çıkarları, entellektüel girişimler veya teknolojik araçları en iyi şekilde kullanmak türünde başlıkların ön planda olduğu bir gün. Bazı olayları kişiselleştirmemek veya sözleri dikkatli kullanmak daha doğru olacaktır. Akşam saatlerinde ise, yenileyici enerjiler ön planda. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif alacağınız organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşkla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda somut bir şeyler ortaya koymak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde acele karar almaktan çekinmelisiniz. Bazı konularda farkındalık kazanabilirsiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı yakınlarınıza yansıtma konusunda çok cimri davranıyorsunuz. Bugün sırlarınızı kendinize saklamak istiyorsunuz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size keyif verecek oluşumlar içerisine girebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarına dikkat edin. Aşk hayatınız önde olacak. Varsa çocuğunuzla ilgili konuların üzerine eğileceksiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili bir karar alma konusunda uygun enerjilere sahip değilsiniz. Doğru ve akılcı bildiğiniz bir karar daha sonra yanlış bir yola dönüşebilir.Bilimsel filmlere gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Sıra dışı keyif alanlarına yönelmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik fırsatları doğru değerlendirebilmek için fikirlerinizi ve planlarınızı kendinize saklamanız gerekebilir. Dolayısıyla biraz daha ketum davranmalı ve bilgiyi kendinize saklamalısınız.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

21 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 28"
Ay
Kova
19° 28' 19"
Merkür
Koç
17° 39' 49"
Venüs
Boğa
03° 09' 23"
Mars
Koç
01° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 58"
Satürn
Balık
16° 43' 41"
Uranüs
Boğa
22° 26' 50"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 26"
Lilith
Başak
23° 31' 55"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>