Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörtüz özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor. Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor.

İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarıdünyasının kurallarından sayamıyorsunuz. Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz.

Biraz paracı biri olarak görülmeniz sizi üzüyor. Oysa ki, eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşıyorsunuz. Gönlünüzün cömertliğini, parayla olan sorumlu ilişkiniz görünmez hale getiriyor.

Dirençli, canı pek biri olunca sağlık sorunu yaşamayacağınızı düşünmemeli, gerginliklerden uzak kalmayı becerebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz. Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz.

22 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Pazar günümüz, saat 00:51-12:41 arasında etkili Ay-Boşluk etkisiyle başlıyor. Bu süre içinde, ilişkimizde aksayan her ne varsa veya bu süre içinde karşımıza çıkan problemleri şöyle bir gözden geçirelim. Detaylara bakalım. Sanki önümüzde bir resim varmış da, onu yakından inceliyormuşuz gibi. Bu inceleme belki de daha önce fark etmediğimiz noktaları görmemizi sağlayabilir. Saat 12:41  Ay-Boğa burcu etkisi altında uyum ve iç huzurumuz son derece  kıymetli hale geliyor. Ancak, hep aynı meseleler üzerinde  inatla görüşlerimizi savunacağız. Ten duygusu, sevgiliye özlem, yaren olmak, güvenmek gibi olgular başınızın tacı. Bunlardan asla vazgeçmezsiniz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Bizim arzularımızla, dış dünyanın gerçekleri arasındaki fark bir hayli belirgin olabilir. Birilerine uyma zorunluluğu bizi sıkabilir. Saat 22:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü,  bilinçaltımızdaki yoğun duyguları yüzeye çıkarıyor ve güzelliklere sahip olma hevesliliğimizi çoğaltıyor.  Sevdiklerimizi yanımızda görme arzumuz büyüyor. Size sevgiyle yanaşan insanları gönülden kucaklamanızı destekliyor. Ayrıca gerek sağlık gerek ailevi konular ve gerekse çalışma hayatımızı ilgilendiren meseleler üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Saat 23:32 Ay-Venüs görünümünde kişi, parasal olarak veya ilişki anlamında ortağıyla, eşiyle sorunu olanların böyle bir etki altında tekrar bir gözden geçirmede bulunarak â€'Elbet bir çıkış yolu bulunur tarzında düşünmeyi sağlayıcıdır. Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,

22 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde kişisel cazibenizden etkilenen bir çok kişi size değişik tekliflerde bulunabilir. Geçici duygular yüzündenşartlarınızı zorlamamalı ve bulunduğunuz ortamın pozitif taraflarını görmelisiniz. İsteklerinizde artıştan dolayı, kişisel zevklerinizi karşı cinsle paylaşma konusunda cömert davranacaksınız.

22 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tartışma ortamlarından kaçmak zor olabilir. Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var. Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

22 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Amaçlarınız tutku halini almışken, hızınıza hiç kimse yetişemiyor. Bugün gezegenler size destek veriyor. Finans konularına ağırlık vermelisiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kısa yolculuklar eğitim öğretim, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler konusunda fırsatlarınız olacak. İlişkilerinizde ani olumlu gelişmelere açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde size iyi hissettirecek bir teklif alabilir, devam eden ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu hissedebilirsiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı noktaları tüm açılardan değerlendirmek isteyebilir ama detaylara takılıp kalabilirsiniz. Derinlemesine inceleme yapmaya çalışmaktan vazgeçmeyin ama ne zaman başka alana geçeceğinizi de doğru değerlendirin.

22 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 38' 46"
Ay
Kova
12° 34' 20"
Merkür
Koç
17° 25' 28"
Venüs
Boğa
02° 32' 56"
Mars
Koç
00° 41' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 03"
Satürn
Balık
16° 41' 08"
Uranüs
Boğa
22° 25' 09"
Neptün
Balık
28° 56' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 47"
Lilith
Başak
23° 28' 38"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>