Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı gerginlikler yaşayabileceğiniz ve sevdiğiniz insanla gereksiz bazı tartışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal bazı gerilimler yaşama ve ani karar değişikliklerine gitme ihtimaliniz var. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz. İki farklı duygunun etkisinde kalacaksınız ve bir seçim yapma noktasına gelebilirsiniz. Duygusal konularda bir hareketliliğe hazır olmalısınız.

İş yaşamınızda ortaklaşa çalışmalar yapabileceğiniz ve çeşitli anlaşma noktalarına varabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak öncelikle çeşitli tartışmalar ve fikir ayrılıkları gündeme gelecektir. Ancak bugün bu konulara yoğunlaşarak sorunlarınızın üzerine kararlılıkla gidebileceksiniz. Bazı gerilimler yaşamanıza rağmen işiniz konusunda aktif olmanız ve enerjinizin önemli bir kısmını işinize yönlendirmeniz olumlu sonuçlara ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Maddi konularda harcamalarınızı dengelemeye çalışacağınız bir gündesiniz ancak hesapta olmayan bazı masraflarla karşılaşabileceksiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Hayatınızda aksak giden bir şeylerin olduğunu düşünebilirsiniz. Değişken bir mizaç göstereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabileceğiniz bir gündesiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz. Olaylara karşı çok hassas tepkiler vereceksiniz ve çevrenize karşı sert çıkışlarınız olabilir. Bir sorumluluğunuzla özel bir zevkiniz arasında seçim yapmanız gerekebilir ancak bu sizin için zor olacaktır. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Olaylara karşı gerektiğinden fazla tepki verebilirsiniz.

23 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  23 Eylül saat 05:29-23 Ekim saat 14:57 tarihleri arasında Güneş burcunuzda ilerleyecek. Dış dünyada kişisel anlamda kendimizi merkeze almak ihtiyacı duyabiliriz. Bir yaş daha büyümek, ister istemez hüzün veya heyecan yaratır. İlişkilerimizi doğru şekilde yönlendirmek isteyeceğiz. Uyum ve paylaşımdan yana olacağız. Tabii ki bu süreç genel anlamıyla olumludur. Ne de olsa bir yaş daha almak, kendimizce kararlar vermek, şöyle bir geçmişte yaşadıklarımıza bakmak, geleceğimizi, ilişkilerimizi doğru şekilde yönlendirmek isteyeceğiz. Bu dönemde bizim için önemli olan, kimseyle çatışmadan, gerilmeden, uyum ve paylaşımdan yana bir süreç geçirmektir. Bu bizim doğamızda zaten var olan bir olgudur. Bu geçişte,  üç önemli tarih dikkat çekicidir. 4, 7 ve 8 Ekim. 4 Ekim tarihinde, hayatınızı  yönlendirmek amacıyla birüzerinde karar vermeniz gerekebilir. Ailevi konularda, evinizle alakalı meselelerde, ofis ortamında çalışıyorsanız bu alanda bir baskı söz konusu olabilir. Yoğun bir mücadele söz konusudur. Düşündüğünüz yeniliklerin, değişimlerin yavaşça ve gayet tutarlı, dengeli bir şekilde gerçekleştirilmesi lazım. Başarılı olmak için,  mutlaka iyi bir planlamaya ihtiyacınız var. 7 Ekim tarihinde, değişim ihtiyacı ve yenilik arzusu özellikle ikili ilişkilerde veyaortaklıklarında bir hayli önem taşıyor. Taraflar olarak konuşmanın doğru olacağını, çekişmenin, huzursuzluğun, uyumsuzluğun, anlaşmanızın önünü tıkayacağını bilmenizi isterim. Bazı Teraziler için bu tarih, yeni bir ilişki anlamına gelebilir. Ancak partnerin ilişkileri ele alış biçimi ile sizinki arasındaki farkı iyi gözlememekte yarar var. Problemler bu tarihte, beraberliklerde sürpriz gelişmelere neden olabilir. Aklımız başımızda olsun. Saat 15:14-24 Eylül saat 06:59 arasında Ay boşluk etkisi devrede olacak. Bu zaman süresince,  birbiriyle çelişkili düşüncelerimiz olabilir. Tamam dediğiniz bir şeyden vazgeçebilir, başka bir karar verebiliriz. Ancak boşluk zamanlarında, olan duruma şöyle bir bakmak faydalıdır. İşlerimizi kusursuz bir şekilde yapmaya çalışsak da, bir eksiklik oluşabilir. Bunu doğal saymak, ancak dikkatli olmayı da ihmal etmemek gerekir. Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,  

23 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız ve içsel patlamalarınızı kendi içinde izole etmeye çalışmanız, sorunların büyümesine meydan verebilir. Hoşunuza giden biriyle ilgili, kendi içinizde bir kişilik savaşı vermeyi bir kenara bıraksanız ve sizin yeteneklerinize ihtiyaç duyan işle ilgili çevrelere dönseniz, sizin yararınıza olacak.

23 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve yarın, yakın çevre ilişkilerinize dikkat edin. Bazı kişiler bazı konularda sizi yanıltabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Yanılma olasılığı yüksek, bilerek veya bilmeyerek yanıltıcı olabilecek kişi sayısı fazla. Aynı etki ülkemizin yıldız haritası açısından da etkili. Dolayısıyla, bizi bekleyen gizli oyunlara karşı ülke olarak bir bütün olarak açık akılla mücadele etmeliyiz. Görünene değil görünenin arkasındakilere odaklanma ve güvenliği ön planda tutma zamanındayız.

23 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal ve psikolojik süreçler yaşayabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerde derinleşme, durumları tekrar ele alma çabaları öne çıkıyor. Gün içinde kişisel gelişiminize katkı sağlayacak görüşmeler yapabilirsiniz. Para ve desteklerle ilgili konularda karmik etkiler kendisini gösterebilir. Bugüne kadar ki çalışmalarınızın meyvelerini alabilirsiniz.

23 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARASAL konularda biraz canınız sıkılabilir. Elden aldığınız borçlar, yeni borç arayışlarına itebilir sizi. Planlama yapmadan riske girmeyin.

23 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

23 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 17' 40" R
Ay
Aslan
14° 33' 49" R
Merkür
Koç
28° 40' 04"
Venüs
Boğa
18° 38' 29"
Mars
Koç
10° 43' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 27"
Satürn
Balık
17° 43' 11"
Uranüs
Boğa
23° 10' 31"
Neptün
Balık
29° 18' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 09"
Lilith
Başak
24° 55' 36"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>