Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonsuz güven duyguları içinde sürdürülen ilişkinin aşk olamayacağı şeklindeki düşüncelere itibarınız yok. Her anlamda belli bir güvene oturmuş ilişkiniz, karşılıklı yaşanmışlıkların sonucu.

Oldukça önemli bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde temel bir değişikliğin kritiğini yapacaksınız.

İş yaşantınızda yapmayı düşündüğünüz bazı ataklar sizi erken umutlandırıyor. Artık maddi sıkıntı çekmeyeceğiniz yolundaki inancınız, sandığınız kadar yeni düşüncelerinize bağlı değil.

Son zamanlarda sıkıntı duyduğunuz beraberlikleri bitirmek gibi bir seçeneğiniz de var. Ya da çıkar ilişkilerine dayalı ilişkilerdeki tahammülsüzlüğünüzü daha kapalı tepkilerle belirtmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevreyle çok ilgilisiniz. Duyarlı olduğunuz şeyler oldukça fazla. Sizde bu özelliğin bir cazibe yarattığı düşüncesinde olanlar, size karşı özel bir yakınlaşma çabası içine girebilirler. Bir konudaki onaylanma ısrarcılığınız, barındırdığınız birtakım gizli kuşkulardan kaynaklanıyor olabilir. İnsan ilişkilerine biraz daha az beklentili bakabilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler cumartesi günümüz saat 00:42 Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyor. Yeni ve heyecan verici olana yönelmenizi sağlayan bu enerji sayesinde dikkat çekicisiniz. Dışa karşı gayet güçlü durmaya çalışırsınız. Saat 03:47 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm,  doğru iz üzerinde yürüyerek doğru hedefe yol almanızı sağlıyor. Bir araya geldiğiniz aranızda kurulan diyalog ilerisi adına umut verici olabilir. Çevrenizdeki insanların görüşlerini dinlemekten, izlemekten zevk alırsınız. İletişim ve haberleşme trafiğiniz bir hayli yoğunlaşır. Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla olan her türlü paylaşımı zenginleştirici, yaratıcı tarzda düşünmemizi sağlayıcı, işlerimizi sağlam ve uzun vadeli şekilde ele almamızı destekleyicidir. Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı, sosyal hayatın içinde kendimizi, fikirlerimizi ifade etmek arzumuzun işaretçisi. Yollar, yeni yerler, yeni insanlarla olmaktan yanayız. Ancak ailemiz, bastığımız toprak, güvencemiz konusunda bir hayli hassasız. Belki bu nedenle aynı görüşten olmayan kişilerle aramıza bir mesafe koyabiliriz. Kısıtlanmak yerine, farklı bir şeyler yapmak arzusu duyabiliriz. Bizi bazı insanlar anlamayabilirler veya dinlemeyebilirler. Bunu dert etmek yerine, güven duygumuzu kendi içimizde tesis etmek en doğru yoldur. Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, gönlünüzce geçecek saatleri işaret ediyor. İster dışarı çıkın, gezin ister evinizde aktif bir planlama yapın. Her şeyin gayet güzel aktığı bu saatlerin aktif geçeceğini söyleyebilirim. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü diliyorum. Güzellikler emrinize amade olsun. Kalben Sevgilerimle,  

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Karşılıklı yaşadığınız duygusal ilişkilerinizde, yoğun bir tempo var. Planlarınızı yaşama geçirmelisiniz. Bugün, olumlu duygular içindesiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlaka harekete geçme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu amaçla, ürkütücü durum ya da kişilerden uzaklaşmanız gerekebilir. Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir araya gelmek, bir grup içinde olmak güzel olabilir. Beklentilerinizde daha pozitifsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başarıya odaklanabilirsiniz. Sakin davranarak istediğiniz başarıyı yakalayabilirsiniz. Farklı şehirlerdeki yakınlarınızdan haberler alacaksınız.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaşayacağınız olaylarla, hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz. Özellikle dış ortamlarda erkek figürleriyle anlaşmanız kolay olmayacak. Bazı işlerinizdeki sorunlar sizi yorabilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önce sağlık diyoruz, özellikle tansiyonunuza dikkat. İş yerinizde, çalışma ortamınızda gereksiz sinirlenmeler, kibir, ukalalık yüzünden birlikte çalıştığınız kimselerle dalaşmamaya özen gösterin. İş ortamınız bu aralar extra gergin olabilir. İşinize gerekli/gereksiz çok karışılabilir ve bu sizin dengenizi bozabilir de.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 38" R
Ay
Balık
07° 19' 58"
Merkür
Koç
18° 20' 55"
Venüs
Boğa
04° 42' 17"
Mars
Koç
02° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 37"
Satürn
Balık
16° 50' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 10"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 38"
Lilith
Başak
23° 40' 17"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>