Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzdeki sancıyı, coşkuya dönüştürmeli, yeni yönelimler göstermelisiniz. Onu unutma çabalarınız, onu unutma niyetinizle doğru orantılı. Siz onu tamamen unutmaya pek niyetli değil gibisiniz

Kısa geleceğinizde yeni iş, yeni insanlar, yeni bir ülke gibi değişimler görünmüyor. Yaşamınızda düşündüğünüz kökten değişiklikler, bir süre daha ütopik bir amaç olarak kalacağa benziyor.

Çok paylaşmacı özelliğinizi, istismara kapalı kişiliğinizle güven altında tutabiliyorsunuz. Etrafınızdaki bazı para, insan ilişkileri size hoş gelmiyor

Önemsemediğiniz bir zaafınız yüzünden, önemli bir mevziiyi kaybetmek üzeresiniz. Bugün küçük bir gelişmeyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mantıklı birisiniz, ama duygusallıkla davrandığınız da çok oluyor. İlişkide olduğunuz insanlar üzerinde biraz yaptırım gibi algılanan etkileriniz olabiliyor. Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizden yakındıkları kadar da yararlandıklarını görüyor ve bu özelliklerinizle ilgili eleştirilerde haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Perşembe günümüz, saat 02:56 Ay-Güneş olumlu görünümü etkisiyle başlayacak. Bu görünüm, eğlenceli dostluklara ve özel yakınlaşmalara da bir hayli önem vermemizi sağlıyor. Saat 21:39 Ay-Mars olumlu görünümü, amacınıza uygun ilerlemenin göstergesi. Heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatınız bir hayli aktif hale geliyor. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk hiç eksik olmasın.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, titiz ve kuruntulu yönlerinizin yaratıcılık isteyene çalışmalarınızda daha belirgin olmasına neden oluyor. Duygular ve akılcılık arasına bocalamaktan sıkılmak istemiyorsanız, küçük hesapları bir kenara bırakıp, sakin bir şekilde olayların gelişimini takip etmelisiniz. Diş kontrollerini yaptırmalısınız.

24 Kasım 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hareket etmemeli, profesyonel davranmalısınız. Parasal konularda bir rahatlama sürecine girebilirsiniz Sevgili Terazi'ler. İlerleyen zamanlarda yeni teklifler alabilir ve lehinize sonuçlar elde edebilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren güzel haberler var. Günün Atmosferi:Önemli görüşmeler yapmak için uygun gündeyiz. Üzerinde yoğunlaşılan işlerde ilerlemek veya yapılacak işlerde yardım almak çok zor olmayacaktır. Görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmeyelim. Şikayet ve eleştirilerle ya da her olaya negatif bakan kişilerle de karşılaşabiliriz, ama etkin konumdaki kişilerle, ailenin önemli şahıslarıyla görüşmeler yapmak veya aşk hayatımız açısından randevular ayarlamak için uygun ve enerjimizin yüksek olacağı bir gün. Eve ait hazırlıklar yapabilir, evi yenileyebilir, ödemelerimizi gerçekleştirebilir veya eski tanıdıklarımızla görüşebiliriz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Gün içinde sizi zorlayacak koşullarla uğraşabilirsiniz. Eğitsel konulara özen göstermelisiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hayatınızın en güzel günlerinden birini yaşayacaksınız. Yeni biri ile tanışabilirsiniz. İş hayatınız da bazı sorunlar var fakat bunlar son bulacak.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumlu ve ciddi yaklaşımlarla çalışmalarınızın karşılığını alabileceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanların sorumluluğu hayatınızda yer edebilir. Düşüncelerinizde olumlu olmalısınız.

24 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Estetik ve güzellik üzerine bedensel başlangıçlar yapabilirsiniz. Benliğinizde dengeye ulaştığınız ve kibar davranışlarınızın takdir gördüğü bir gün yaşayabilirsiniz.Hedef ve kararlarınızı işler hale getirmeden önce medeni, uyumlu ve orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjilere sahip olmalısınız. Ortaklaşa kazançların alınabileceği bir sürece başlıyorsunuz. Mesleki olarak bilgilerinizin doğru ve dorukta olduğu bir süreçtesiniz. Aile içi ilişkilerde otorite baskısı, dönüştürme ve değiştirme hevesli diyaloglar kaydedilebilir.

24 Kasım 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

24 Kasım 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>