Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gidenin yeri ayrıdır. En çok onlar özlenir. En çok onlardan nefret edilir. Onu hala unutamadığınız için büyük bir hata yapıp bugün arayacaksınız. Sizi düşünen, size üzülen iyi dostlarınız var. Sizi uyaracaklar. Ama siz onları dinlemeyeceksiniz bile.

Bazen ciddiye almanız ya da almamanız gereken insanları birbirine karıştırıyorsunuz. Bugün hiç de ummadığınız biri elinizde çorap söküğü gibi sökülen bir işi toplamanıza destek verecek.

Bugün paraya gereksinimi olan bir dostunuzun isteğini geri çevireceksiniz. Dostlarınız sizi bu konuda biraz tutarsız buluyor. Yakın geçmişte geçirdiğiniz buna benzer olumsuz bir tecrübe, arkadaşınıza omuz vermenizi engelleyecek.

Bugün bazı söylentiler sinirinizi bozabilir. Söylentilerin hedefi olan kişiyle konuşmalısınız, söylentilerin çoğunun yakıştırma olma ihtimali çok fazla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizin de kavrayamadığı bir güvensizlik yaşıyorsunuz. Küçük bir sağlık sorunuyla keyfiniz biraz kaçabilir. Sizi çok mutlu eden bir beraberliğin bazı ufak tefek sarsıntıları bir zamandır oraya odaklanmanıza, kendinizi ihmal etmenize neden oluyor. Bugün öğlen yemeğinde hoş bir durum yaşayabilirsiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 06:41 itibariyle, İkizler burcunda oluşacak  sondördün etkisi altında, benim size tavsiyem,  nasıl görünürse görünsünler, insanları dikkatle incelemenizdir. Size oldukça sevimli gelebilir hatta bulunmaz biri gibi gözükebilirler. Söyledikleri sözler anlamlıdır. Fakat bir müddet sonra yanıldığınızı görebilirsiniz.  O nedenle,  ilk tanışmalar açısından temkinli ve dikkatli olmanız gayet faydalıdır. Benim tavsiyem, yolculuk, yeni yerleşim, eğitim hayatınızla ilgili konularda kontrollü davranmalı, karşınızdaki kişinin özelliklerini iyice incelemeli, tam olarak emin olmadığınız durumlarda karar vermemelisiniz. Saat 19:29 Ay-Satürn karşıtlığı, çevremizde bulunan kişiler, yakınlarımız, dış dünya ile olan her türlü girişim, kısa-uzun seyirli geziler, eğitim,gibi konularda karşımıza çıkabilecek zorlukları işaret ediyor. Bizi anlamakta, biz de birilerini anlamakta zorlanabiliriz. Mecburen sorumluluk yüklenebiliriz. Bütün bunlar doğaldır. Sabırlı olmamız gerekiyor. Saat 20:34 Ay-Mars karşıtlığı, her türlü görüşme, yolculuk, aktivite, iş, ticaret, eğitim hayatınızla ilgili konularda sizi aktif kılıyor. Saat 21:06 Ay-Neptün zorlu görünümü, kafamızı yine karıştırabilir. Yeni birarayışında gerçekçi olmamızda yarar var. Bazı kişiler, birilerine yardımcı olmamızı isteyebilir. Ancak yardımcı olacağımız insanlar hakikaten doğru kişiler mi buna bir bakalım. Birileri bizi yanlış yönlendirebilir. Enine boyuna inceleyelim. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Siz, kendi disiplininizin uygulayıcısısınız. Araştırmayı seviyor ve yeni şeyler keşfetmeye bayılıyorsunuz. Bugün zihinsel aktiviteniz yüksek seyrediyor. Kendinizi ve etrafınızı yargılamaktan vazgeçin ve her şeyi olduğu gibi kabul etmesini öğrenin.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat planları yapabilirsiniz, ama seyahatler esnasında veya yolculuklar sırasında ufak tefek problemler yaşanabilir. Günü hafif işlerle geçiştirmek, tartışmalara girmemek, özellikle maddi başlıklı konularda sert diyaloglardan kaçınmak daha doğru olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta başında uzun uzun yazdığım zorlu açılar bugün kendisini gösterebilir. Gizli tehlikeler ortaya çıkabilir(örneğin ben, Pazartesi günü oldukça büyük simsiyah bir Akreple karşılaştım evde, ben onu bulmadan o beni bulmaz umarım diye endişeliyim), riskli durumlarla karşı karşıya kalabiliriz, rekabetçi, meydan okuyan, liderliği elinde tutmak isteyen veya saldırgan kişiler, acele veya yanlış adımlar atmamıza neden olabilirler. Karşı tarafı da dinleyerek ilerlemenin faydası olacaktır. Hızlı hareketler ufak tefek kazalara neden olabilir. Kemikler ve dişlerle ilgili sorunlara, maddi zorluklara açığız. İhmal, önemsememe veya tembellik edilen konular büyük problemlere neden olabilir. Örn: Gecikecekseniz haber vermelisiniz veya ben mutlaka o akrebi bulmalıyım v.b. (Detaylar önemliydi ve Pazartesi makalemizde mevcuttu, okumanızı öneririm Niobe'ce). Aynı zamanda, yanıltıcı kişilere ve yanılsamalara bağlı büyük adımlar atmamaya çok dikkat edelim. Altından kalkamayacağımız işlere girişme ihtimalimiz yüksek. Boyumuza aşan işlere kalkışmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceksiniz. Kendinizi daha karışık yollardan ifade etmek isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek, onlar için harcama yapmak size iyi gelecektir. Bugün işlerinizde şanslısınız. Sorumluluk aldığınız konular gündeminizi etkileyebilir. Gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda artık ciddi tavır takınmalısınız. Sevdiğiniz kişi ciddiyet görmediği zaman bir anda birçok düşünceden vazgeçebilir. Ona yeşil ışık yakmalısınız.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizdeki gitgeller sizi fazlasıyla yoruyor. İşlerinizi tamamlamak, kafanızdakini bitirmek isteseniz de, enerjiniz ve isteğiniz bugün yetmeyebilir. Çevrenize karşı anlayışlı olun.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ödemeler ve devlete ait yükümlülüklerin aşılmasında önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçiriyorsunuz.İnsanlarla olan iletişiminizdeki barış ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Güven, sağduyu ve vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir gündür. Fikirsel olarak size sunulan fırsatları da iyi değerlendirebileceğiniz göstergelere sahipsiniz. Geceden itibaren ağır enerjiler hissetmeye başlayacaksınız. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

25 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 05" R
Ay
Balık
03° 45' 03"
Merkür
Koç
18° 12' 14"
Venüs
Boğa
04° 23' 48"
Mars
Koç
01° 50' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 06"
Satürn
Balık
16° 48' 52"
Uranüs
Boğa
22° 30' 19"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 48"
Lilith
Başak
23° 38' 37"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>