Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi ilgilendiren konular ön plana gelebilir. Sabırsız davranarak daha önce yaptığınız planları aniden değiştirebilirsiniz. Daha önlemci olmaya bakın.

Bugün meslek yaşamınızda iddialı ve girişimci olabilirsiniz. Önemli kararları alma aşamasındasınız. Otorite konumundaki kişilerden destek görüşünüz motivasyonunuzu arttırabilir.

Kişisel yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Özellikle başkaları ile paylaştığınız maddi kaynakları nasıl kullandığınız önemli.

Harekete geçme isteğinize rağmen kimi beklenmedik gelişmeler bazı gecikmelere neden olabilir. Şartlara uyum gösterebilmeli, hatta inatçılıktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bugün, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Fiziksel bakımdan formda oluşunuz kendinize olan güveninizi arttırıyor. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gün. Fikirlerinizle ve tavırlarınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, pazar günümüz saat 06:40 Ay-Yay burcu geçiş etkinliğindedir. Günlük aktivitede akıl, mantık, algılama, öğrenme, iletişim kurma, kısa yolculuklar ve yakınlarla irtibat yine ön planda. Fikirlerinizi söylemekten çekinmezsiniz.  Ayrıca hayatı güzel tarafından görmeye çalıştığınız sürece, sizi sıkmakta olan her şeyi bugün bir yana koyarak günün tadını çıkarabilirsiniz. Yakınlarınız başta aileniz, sevgiliniz, eşiniz, anne ve babanızla ilgili konularda bugün bir hayli aktifsiniz. 26 Ekim saat 12:43-5 Aralık saat 01:56 tarihleri arasında güçlü olduğu Oğlak burcunda ilerleyecek  Mars, eviniz, ailenizle olan ilişkiniz, iş-ev arası yaşamınız, yuvanızla alakalı konularda ciddiyet ve sorumluluk çerçevesi  içinde hareket etmenizi sağlar. Doğru ve dürüst bir şekilde,  amacınızın farkında olarak disiplinli davranmanız halinde her şey yoluna girecektir.  Mars Oğlak burcunda gayet güçlü bir enerjidir. Bu enerjinin desteğiyle doğru kararlar verebilir,   prensiplerinize uygun düzenlemeler yapabilirsiniz. Ev satın alma, kiralama, ev içinde çalışma, düzenleme,  onarım gibi işler için  planlamada bulunabilirsiniz. Bu süreç,  dış dünyadaki mücadeleniz,  özel hayatınızda sizi  bir hayli düşündürür. Kendinizce durumunuzu ele alarak, neler eksik veya neler sağlam ve yolunda gitmiyor tespit ediniz. İçinize kapanmayınız. Karamsar düşünmeyiniz. Sadece zamanı iyi kollayınız. Bu dönemi, doğru anlamda kullanmak tamamen sizin hayata bakışınızla alakalıdır. Siz ne yaptığınızı bilen, hedefini belirlemiş, aklı başında bir insansanız emin olunuz ki, Mars-Oğlak etkisi, size doğru yolu, doğru hedefi bulmanızda yardımcıdır. Hedeflerimizi gerçekleştirmemiz,  güven dolu yarınlar kurabilmemiz dileğimle,

26 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü planların kişisi olmanız rağmen, fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden, bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için sizin desteğe ihtiyacınız yok. Bugün enerjinizi doğru yolda kullandığınız göreceksiniz. Kariyerinizi sağlamlaştırmak adına başlatacağınız çalışmalar olumlu ilerliyor.

26 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burcunuzda geri harekette olan Merkür'ün doğru harekete geçmesi daha çabuk ve net şekilde anlaşılmanızı, daha duyulur ve görünür bir hal almanızı sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGULARINIZLA mantığınız arasında bir seçim yapmak durumundasınız. İki kişi arasında kalıp sorun yaşayabilirsiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı. Para konusunda şanslı bir gün.

26 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>