Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ilgisiz davranışları sizi çileden çıkartıyor. Her şeyin bu kadar kısa bir zamanda bu kadar değişmesini kabul edemiyorsunuz. Belki de bugünlerde bu konuda bazı kararlar almanız gerekecek.

Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılacak. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor, başarıyı getiriyor.

Alacaklarınız ve borçlarınız birbirine karışmış durumda. Bugün herkesi şaşırtacak, bu konuda çok radikal kararlar alacaksınız. Çünkü başka şekilde yaşayamayacağınızı anlıyorsunuz.

Birisi sizinle ilgili bir oyunların peşinde. Bu, sizin pek güven duymadığınız ama bu kadarını da beklemediğiniz biri. Gözlerinizi şimdiden açmalısınız. Sonradan işi düzeltmek zor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi mutlu etti. Gelecekle ilgili umutlarınız arttı. İnatçı bir tarafınız var. Arkadaşlarınız bundan şikayetçiler. Takıldığınız bir konuyu sonsuza dek unutmuyorsunuz. Fakat unutmuş gibi davranmayı da çok iyi beceriyorsunuz. Bu akşam bir davet alıp güzel vakit geçireceksiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  yeni haftamız, saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlıyor. Partnerimizin ilişkide kendi isteklerini, arzularını öne sürmesi,hayatımızla ilgili konularda insanların bizi köşeye sıkıştırmaya çalışmaları hakikaten canımızı sıkmış durumda. Bu öyle bir durum ki, ne söz anlatmak mümkün ne de anlamalarını beklemek için sabrımız var. Doğaldır ki, biz de çekip gitmekten, bitirmekten yanayız. Şöyle bir uzaklaşmak, her şeyden elimizi eteğimizi çekip kendimizle baş başa kalmak istiyoruz. Ancak benim tavsiyem, geçtiğimiz 8 Ekim 2014 tarihindeki tutulmadan bu yana neler değişti veya değişmedi, bunlara Merkür gerilerken bir daha bakalım ki sona erip ermeyeceğini veya bundan sonra olabilecekleri daha net görmüş olalım. İlişkide, karşı taraf bencil ise dikkat etmeli uyarmalıyız. Önümüzdeki 6 aylık süreçte partnerin tavırlarını tahammülümüz kalmayabilir. Bazı ilişkiler bitebilir. Dengeyi bulmaya çalışan bir partnerimiz varsa sizde biraz huysuzsanız kendimize de bakmalıyız. Bu süreçte gözlem yapmalıyız. Bu dönemde giden varsa bilin ki gerçekten gitmesi gerekiyordur. Bu tutulmada agresif olmak çözüm değil.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş birliklerinizde ve ikili ilişkilerinizde tartışmalara ve gerilime açık geçen haftadan beri gerilime açık günlerdesiniz. Ancak, yeni ilişkiler,birlikleri veya ortaklıklar da söz konusu olabilir.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz. Fikir çatışmalarına girmeden ortamı aydınlatmak için sorular sorabilir, isteklerde bulunabilir veya konuları siz tartışmaya açabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay tutulması ile eşinizle ilgili konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Bazı konuların üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. İlişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışın. Akşam saatlerinde kendinizi duygularınızın içinde kaybolmuş hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konulara yönelmek size iyi gelecektir.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Plansız yapacağınız her şey bugün size vakit kaybettirecek. Duygusal anlamda yıldızınız parlarken mutlu olacağınız konuşmalara vakit ayırın.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamlanması gereken son işler, halledilmesi gereken konular kafanızı doldurabilir. Özel hayatınızda stresli ve bir o kadar da gergin durumlara karşı önümüzdeki birkaç gün boyunca hazırlıklı olmalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır

28 Eylül 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

28 Eylül 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>