Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen düşüncesizce söylediğiniz sözler onu kırıyor. Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranmanızda yarar var.

İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da toplantı yapabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatı bulabilirsiniz.

Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor. Gün boyu bir hayli gerginlik yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçebilir. Bir yakınızdan para konusunda eleştiri alabilirsiniz.

Çevrenizdekiler sizden daha fazla enerji ve ataklık bekliyor. Bugünlerde daha fazla dinamik olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yanınız maceraya atılmak istiyor, bir yanınız ise biraz çekimser duruyor. Bugünkü seçiminiz önemli olacak. Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşünmeye zamanınız yok, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmeleri sizi etkileyebilir. Bu gelişmelerin sonu aydınlık gözüküyor.

29 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:57 Ay-Uranüs görünümü etkisi altında Pazar günümüzün ilk etkili enerjisi olup, ilişkiniz, girişimleriniz, aile hayatınız ve mesleki konularda hassasiyetiniz gayet yüksek. Bunların yerli yerine oturması, sağlamlaştırılması gerektiğini düşünmektesiniz. Saat 10:03 Ay-Jüpiter görünümü,hayatımızda ve ailevi konularda sorumluluklar bizi yorsa da, bunları yerli yerine koymamız gerekiyor. Üstümüze düşen vazifeleri yapacağız. Fakat daha fazlasını yüklenecek halimiz yok. Moralimizi yükseltici insanlara, gelişmelere ihtiyacımız var.Saat 14:46 - 30 Kasım saat 02:47 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında özellikle mesleki ve ailevi konularda, size karşı anlayışlı davranılmasını beklersiniz. Hassasiyetiniz yoğundur ve takdir edilmeyi beklersiniz. İtibarınıza fazlasıyla önem verdiğiniz için, elde edeceğiniz başarılarla kendinizden söz ettirmek,  geleceğinizi garanti altına alacak şekilde ve kimsenin kahrını çekmeden hayatınızı devam ettirmekten yanasınızdır. Bütün bunlar boşluk diliminde hissedilen duygulardır. Ancak tamamen karşılık bulması zor olabilir. Benim tavsiyem, ne kendinize ne de başkalarına yüklenmemenizdir. Unutmayalım ki, boşluk etkisi tüm burçlar içindir. Her birimizin kendine göre sıkıntıları var.Saat 16:49 Güneş-Neptün görünümü,  arzularınız, istekleriniz, ulaşmayı istediğiniz hedefleriniz doğrultusunda hareket etmekten yana olduğunuzu gösteriyor. Özellikle bilginiz ve tecrübeniz dahilinde insanlara akıl veriyor, hatta rehberlik ediyorsunuz. Ancak bu hizmetlerinizi tek başına sürdürmek, kimseyle çalışmaktan yana da değilsiniz. Oysaki mevcut durumunuza baktığımızda sizin öncelikle odaklanma sorununuzu çözmeniz ve işlerinizi gerçekçi bir şekilde düzenlemeniz gerekiyor. Başkalarına yardımcı olacağım diye, kendinizi ihmal etmeyiniz. Bir de lütfen, düzensiz beslenmeden kaçınınız. İşiniz veya yaşantınız gereği uyku düzeninize önem vermiyorsanız, bilmediğiniz ilaçları kullanıyorsanız yeniden bir doktora görünmelisiniz. Panik atak, aşırı duyarlılık, yorgunluk gibi şikayetlerinizi de hafife almayınız.Mutlu gülümsemelerin günü olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

29 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Venüs'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Duygusal anlamda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yaşamınızla ilgili yenilikler sizi bekliyor ve partnerinizin istekleri ön planda olacak. Sosyal yönünüzü ortaya çıkaran çalışmalar size olumlu bir motivasyon sağlıyor. Yaşamınızı yönlendirme konusunda başarılı adımlar atıyorsunuz.

29 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda zor kullanmak ya da baskı uygulamak yerine, dolaylı yöntemler kullanmanız sizin için daha faydalı olabilir.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi harekete geçiren ve ailevi konularda aktif kılan pek çok imkan var. Gelecek planlarınızı da gözden geçirebilirsiniz.

29 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SAĞLIĞINIZI ihmal etmeyin. Geçmişteki bir rahatsızlık tekrar nüksedebilir. Tüketmediğiniz bir yiyecek nedeniyle eksiklik yaşayabilirsiniz.

29 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim konularında kafanız dağınık çalışabilir. Yakın çevre ilişkilerinizde bazı sorunlara açık olacaksınız. Önemli işlerinizde önemli konuşmalardan kaçının bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir.

29 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık konusunda özellikle zehirlenmelere karşı dikkatli olun, bağışıklık sisteminizi güçlendirici takviyeler alın. İş arkadaşlarınız veya yanınızda çalıştırdığınız kimseler yüzünden hayal kırıklıkları meydana gelebilir. Genel olarak yetiştirilmesi gereken işler arasında kaybolabilir va dağılabilirsiniz, bugün organize olmanız biraz zor olabilir.

29 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

29 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 11" R
Ay
Balık
26° 08' 23"
Merkür
Koç
19° 09' 57"
Venüs
Boğa
06° 18' 15"
Mars
Koç
03° 02' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 52"
Satürn
Balık
16° 56' 41"
Uranüs
Boğa
22° 35' 39"
Neptün
Balık
29° 02' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 57"
Lilith
Başak
23° 48' 55"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>