Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmelere açık olduğunuz bir gündesiniz. Sevgilinizle beraber güzel bir gün geçirebilir onunlayken kendinizi çok mutlu ve rahatlamış hissedebilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla çok fazla samimiyet kurdunuz ve onlar bundan faydalanmak istiyor olabilir. Özel hayatınızı özelliklearkadaşlarınıza fazla açmamalısınız.

Elinize geçmesi muhtemel olan bir para yüzünden harcamalarınıza ağırlık verdiniz. Bu kadar esnek olmamalısınız. Sadece bugünü değil aynı zamanda yarını düşünmelisiniz.

Ailenizle ilgili konularda oldukça dikkatli olmalısınız ve ihmalkar tutumlardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost çevrenizden birisinin ona verdiğiniz bilgiler karşısındaki ilgisizliği, sizde onun adına harekete geçme eğilimi doğurabilir. Fakat bu davranışın yararını görmeyeceksiniz. Gittikçe önemser hale geldiğiniz ilişkiler tarafından aranma bekleyişinizin önünde bazı duygusal engellemeler var. Bu duygusallıkla birtakım hesaplaşmalar içine girmek durumunda kalabilirsiniz.

3 Mayıs 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 06:25-11:55 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, romantizm ve huzur olgusu birbirine  kardeş gibidir. Duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin gölgeli yönlerini de  göz ardı etmememiz son derece önemlidir. Dalgınlık ve unutkanlıkların olabileceğini düşünerek önleminizi alınız. Kaçmakla veya problemi yok saymakla kökünü kazıyamazsınız. Ortada bir sorun varsa, çözümlemek de bizlere düşüyor. İşte boşluk etkisi altında kişi problemini çerçeve içine aldığında aksayan noktaları rahatlıkla tespit etmiş olur. Saat 10:58 Güneş-Jüpiter görünümü, her türlü maddi ve manevi konuda başkalarının üzerinizdeki olumsuz etkisini uzaklaştırmanızda yardımcıdır. Kimler sadece kendi çıkarını düşünüyor, kimler bencilce davranıyor, sizi zor durumda bırakıyor, bütün bunları tespit etmenizi sağlar. Bu görünüm, bir korunma kalkanı diyebiliriz. Kendinize çeki düzen vererek işlerinizi akılcı biçimde düzenlemenizde faydalıdır. Saat 11:55 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, hırs ve rekabetin insanlarla olan ilişkilerde zorlayıcı yanlarını işaret ediyor. Tabii ki insan, öncelikle kendinden yana düşünebilir. Fakat adil olmak sizin burcunuza has bir özellikse, eğriyi doğruyu iyice tartıp hareket etmekte yarar vardır. Özellikle partnerinizle aranızdaki sorunları bu bakış açısıyla ele almamız yerinde olacaktır. Gün boyunca her işinizde kolaylık, şans ve huzur diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

3 Mayıs 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü gezegenlerden olumlu etki alıyorsunuz. Kişisel enerjinizi toplumsal ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz. Bugün kazançlar konusunda yeni planlamalar peşinde olacaksınız. Ay'ın konumundan dolayı, yaratıcılığınızla ilgili özel çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün kendinizi iyi hissedebileceğiniz yerleri tercih edeceksiniz.

3 Mayıs 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, maddi başlıklı konular ön plana çıkıyor. Özellikle kredi, nafaka, burs, sponsorluk, alacak verecek, sigorta, vergi, miras gibi ortak kaynak kullanımı gerektiren başlıklarda avantajlı olabilirsiniz.Tüm burçlar için gün geneli: Ay boşlukta. İşler istediğimiz akıcılıkta ilerlemeyebilir veya kararsız ya da halsiz olabiliriz. Ancak, Jüpiter'in etkin konumu bugün dahil önümüzdeki on günü çeşitli şanslara, fırsatlara, olanaklara açık hale getiriyor. Hepimiz hayatımızın farklı alanlarında kendimizi iyi hissedebilir, hayata daha iyimser bakabiliriz. Ancak, bir iki gün için geçtiğimiz haftalardan gelen gerilimler veya sıkıntılı durumlar da devrede olacak. Sonuçlanma enerjileri ön planda. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe

3 Mayıs 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda kısmetli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak için sizin için biraz zor olabilir. Aşk ilişkilerinizde temkinli davranmanızda fayda var. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni projelerin sorumluluğunu alabilirsiniz. Sizi yoran konularda dikkatli olun. Gereksiz harcamalardan kaçının.

3 Mayıs 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak bir insanı fırsat olarak görüp aşırı güven duyabilirsiniz. Her haliyle sizi etkileyecek bu kişi yanlış yapmanıza neden olabilir.

3 Mayıs 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

3 Mayıs 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi durumunuzdaki sıkışmalar ortadan kalkabilir. Aradığınız şans ve fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Partnerinizin parasal durumuyla ilgili güzel gelişmelere de açık olacaksınız.

3 Mayıs 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda sizin için çalışan insanlara karşı sezgileriniz artabilir. Şefkatli ve merhametli davranarak hizmet alanınızdaki dengeyi koruyabilirsiniz. Gündelik işlerinizi tamamlamak ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek biraz zorlaşabilecektir. Hayallere dalmak ve gerçekliğin dışına kaçmak işinize gelebilir. Böylelikle işleri aksatabilirsiniz.   Genel olarak ise; bugün tüm gün Ay Balık burcunda kalacak. Bu konumda Ay oldukça hayalci, etkiye açık ve hassas bir tablo çizer. Başkaları için fedakarlık yapmak, özveride bulunmak ve insanlara yardımdan kaçınmamak gerekebilir. Daha yumuşak enerjiler altında olacağınız, çok fazla zora gelmek istemeyeceğiniz gün olacak. Canınızın istemediği bir işi yapmaktan kaytarabilirsiniz. Kendinizi akışa bırakarak, doğal ritminizi gözlemleyin.    Duygularınızı, sezgilerinizi daha belirgin olarak hissedebilirsiniz. Algınız ve kırılganlığınız artabilir. Bugün duygusal karmaşaya ve strese daha kolay düşebileceğiniz için sakin olmalısınız. Bugün hayır diyemeyeceğimiz birileri olacaktır. Sevgi ve şefkat göstermek, romantik anlar yaşamak, hayal gücünüzü harekete geçirmek, görselliğe odaklanmak, müzik dinlemek, dans etmek, resim yapmak size oldukça iyi gelecektir.    Loş ışıkta, yavaş bir müzikle ruhunuzun dinlenmesine izin vermek, ruhani çalışmalar yapmak ve günün karmaşasından kaçmak arzusu ile gece elinize bir kadeh şarap alıp televizyonu kapatıp beyninizi dinlendirmek için uygun bir fırsat. Meditasyon yapabilir, mum ışığında bir yemek yiyebilirsiniz. Romantik bir film seyredebilir, tiyatro veya sinemaya gidebilirsiniz. Sevdiklerinizin dertlerine ortak olarak onların sıkıntılarını hafifletebilirsiniz.

3 Mayıs 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı işler, satıcılık, pazarlama, ticaret konularında büyük kolaylıklar yakalarsınız. Aşk maceralarına ilginiz artar. Sanatsal aktiviteler içinde olmaktan hoşlanırsınız. Aşık olsanız bile yeniden aşık olmak istersiniz. Sevgi hayatınızdaki birçok şeyden çok daha fazla öne geçer.

3 Mayıs 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 36' 29" R
Ay
Koç
26° 30' 48" R
Merkür
Koç
20° 41' 06"
Venüs
Boğa
08° 51' 11"
Mars
Koç
04° 37' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 01"
Satürn
Balık
17° 06' 53"
Uranüs
Boğa
22° 42' 50"
Neptün
Balık
29° 05' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 46"
Lilith
Başak
24° 02' 41"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>