Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin ilişkiden beklediklerini iyi kavrayamamış olabilirsiniz. Sizinle açık, açık paylaştığı için, ciddi bir sorun yaşamıyorsunuz, ama hissettiği güvensizlikler pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

Başarılarınızı kanıtlamanız için gereken fırsatlar, tarafınızdan yaratılmayı bekliyorlar. Rutin işlerinize eklenen bir iş, bugünlerde sizi biraz telaşlandıracak, ama altından kalkmayı becereceksiniz

Zararsız bulduğunuz harcamalara dikkat. Bunlara birileri tarafından teşvik ediliyorsunuz. Daha az parayla yaşama niyetinizin mutlaka desteklenmesi gerekiyor.

Kendinizi şartlandırıp katıldığınız tartışmalar verimsiz olduğu kadar da tehlikeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın geçmişte sizi hareketlendiren olumlu gelişmeler, bugünlerde yeniden gündeme gelebilir. Dostluğa çok bağlısınız, ama bazı durumlarda ödün vermeye niyetsiz duruyorsunuz. Duygu dünyanızdaki atsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı gibi de görünse de, bugünlerde ondan gelecek yumuşama belirtilerini değerlendirebilirsiniz.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:58 itibariyle etkili olacak Ay-Mars karşıtlığı yeni haftamızın ilk görünümü olup, mali konular üzerinde hesabı bilerek hareket etmenin, çıkarlarınızı iyi kollamanın işaretçisidir. Bunlara dikkat edersek, gayet olumlu bir güne adım atıyoruz demektir. Saat 16:26 Merkür-Jüpiter görünümü, ilişki hayatınızı ilgilendiren konularda size aktif bir güç sunuyor. Kendinizi gayet güçlü şekilde ifade edebilirsiniz. Ancak bazı meseleler veya geçmişte yaşanmış olaylar yine kafanızı kurcalayabilir. Böyle durumlarda biraz sakin olabilirsek, doğru tespitlerde bulunabiliriz. Endişelerimizde ne kadar haklıyız veya değiliz, buna bir bakmak lazım. Saat 17:08 Güneş-Uranüs kavuşumu, son iki yıl önceye benzer bir takım gelişmeler söz konusu olabilir.  O zaman başlayan ilişkiler veya şimdiki durumumuza iyi bakmak lazım. Eğer ilişkinizde üstünü kapattığınız problemler varsa ve ikiniz arasında bitmeyen sorunlar devam ediyorsa ayrılmaya karar verebilirsiniz.  Bu kararı karşı taraf veya ortaklaşa verebilirsiniz. Partneriniz veya siz,  hayatınızda yeni bir sayfa açmaya karar verebilirsiniz. Bu görünüm,  bekar Terazilerin yeni bir ilişkiye hızlı bir şekilde başlamalarını sağlayıcı olabilir. Lütfen hangi kararı veriyor olursanız olun, abartmadan, iyice düşünerek ve sonradan pişman olmamak için bilinçli hareket ederek dönemi değerlendiriniz. Bu kavuşumu yöneten Mars-Boğa burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, ortaklık ilişkilerinde veya ortaklaşa yaşam sürdürdüğünüz kişilerle aranızdaki al gülüm ve gülüm hesabını iyi yapmak lazım. Kiminle olursa olsun, mutlaka hayatınızı garanti altına alacak şekilde güvenilirlik ilkesini merkez tutarak ilerleyiniz. Soru işaretleri varsa eğer, bunları tekrar gözden geçiriniz. Saat 22:43 Ay-Jüpiter görünümü de, tutku duyduğumuz hangi konu olursa olsun, onun üzerinde hakimiyetçi davranmaya neden olur. Bu para veya toplumsal ilişkiler de görülebilir. Gerektiği yerde kendimizi dizginlemeliyiz. Özellikle israftan kaçınalım. Yeni haftanın her birimiz için olumlu yöndeki gelişmelere işaret olması dileğimle,  

6 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel kaygılarınız var. İşinizle ilgili duygusal paylaşım içinde olduğunuz kişilerle yüksek bir performans sergiliyorsunuz. Ailenizin yardımını almaktan hoşlanıyorsunuz. Onlarla sevgisel alış verişlerde olduğunuz zaman, çevrenizle daha pozitif bir iletişime giriyorsunuz. Kafanıza taktığınız konularda, başarılı çalışmalara gireceksiniz.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı ilişkilerinizle ilgili türlü bilgiler veya haberler toplayabileceğiniz bir gün. Elinize geçen bilgileri mevcut planlarınıza en iyi şekilde adapte etmeniz gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi düşünmek, kararlı ve yatırımcı olmak istiyorsunuz. Böylece geleceğinizi tam anlamı ile koruma altına almış olacaksınız. Ufak birikimlerinizi bugün bazı işlerde kullanacaksınız.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile ziyaretleri, aile büyükleri ile zaman geçirmek ve ilişkilerinizde birtakım problemleri gidermek için ideal bir gündesiniz. Gününüzü arkadaşlarınız veya partnerinizle yoğun paylaşımlarla geçirebilir, sanatsal aktivitelere katılabilir, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Olasıgörüşmeleriniz için etkisi pozitif bir gündesiniz.

6 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

5 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>