Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir. İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor.

Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz. Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunmaya elverişli.

Bu konudaki inişleriniz çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde. Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu olabilir.

İnsan değerlendirmelerinizde yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gün. Davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede sandığınız kadar tutucu davranmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde yaşayacağınız bir buluşma, bütün bir haftaya yetecek mutluluklar getirebilir. Herkes tarafından hesabını kontrol edebilen biri olarak bilinirken, bugün dostlarınızı şaşırtacak davranışlarda bulunabilirsiniz. İçinizde müthiş bir eğlenme ve harcama isteği var. Bu isteğinize uygun ortamlardan bugünlerde uzak kalmanız yararlı olacak.

9 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 00:58  itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisi altındayız. Gün içinde dış ortamlardan ziyade sakin yerleri tercih edebilirsiniz. Bu durum duygusal güvenlik ihtiyacınızı yeniden sağlamak adına gerekli olabilir. Çalışma hayatında olanlarınız da aynı şekilde sessizce işlerini görmekten yanadırlar. Hiç kimsenin size karışmasından veyahut hesap sormasından hoşlanmayabilirsiniz. Dengenizi bozan veya bir türlü içinden çıkamadığınız problemlerinizi endişeden uzak ve  çözüme odaklı bir şekilde ele almakta yarar var. Saat 04:19 Ay-Satürn zorlayıcı görünümü  elimizde olmadan titizlenmemize, endişelenmemize neden olabilir. Her şey yolunda mı diye birkaç kontrol ettiğimizi fark edersek, bu enerjinin etkisi altında normal olduğunu bilelim. Çünkü şartlar bizi olgun hareket etmeye, çevremizle aramızdaki sınırın farkına varmaya çağırıyor. Fiziksel anlamda sağlığımıza özen göstereceğiz. Malum kış şartları şu aralar zorlayıcı geçiyor. Üşütmemeye, kendimizi sıcak tutmaya çalışalım. İşler bugün biraz daha yavaş gelişebilir. Detaylar yorucu gelebilir. Saat 12:20 Ay-Neptün karşıtlığında  ne fazla iyi niyet ne de abartılı bir hassasiyet içinde durumunuzu ele almayınız.  Çünkü  bir ufak sorun olsa, bunu gözünüzde büyütebilirsiniz. Sonra da yanlış mı düşündüm acaba deyip geri adım atmaya kalkışırsınız. Böyle çelişkiler hissederseniz, çok önemli bir karar vermeye kalkışmayınız. İşlerimizde kolaylıklar, çevremizle olan paylaşımımızda sevgiler bizimle olsun. Kalben sevgilerimle,    

9 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda bağımlı yaşamak motivasyon anlamında sizi rahatlatıyor. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Bugün, yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Çevresel desteğin üzerinde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Enerjinizi olumlu bir şekilde kullanmalısınız.

8 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz. Yakında koşullar oluşabilir, ama o zamana kadar, sunumunuz için gerekli son dokunuşları yerine getirmenizde fayda var. Evde ve özel yaşamınızda her şeyin yolunda gittiğinden emin olmalısınız. Şikayetlerden kaçınmak ve huzur ortamını yakalamak istiyorsanız yapmanız gereken değişiklikler var. Gerçek duygularınızı göstermek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Ay'ın sert açıları sabah saatlerinde belli belirsiz bir huzursuzluğa, strese ya da endişeli ruh haline neden olabilir. Öğle saatlerinde ise, belirsizlik, yanılgılar, yanılsamalar, kararsızlıklar veya dalgınlaşma etkisi hakim. Diğer taraftan birbirimizi daha iyi anlamak veya birbirimize yardımcı olmak isteyebilir ya da oluşan koşullar nedeniyle birbirimize yardım etmek zorunda kalabiliriz. Akşama doğru açılar güzelleşiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

9 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir kişiyle uzayıp giden bir inatlaşmanız var. Üstünlük kurma çabası göstermek yerine o insana karşı tepkisiz kalmanız sizi başarıya taşıyacaktır.

9 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile ilişkilerinizde mücadelelere açık olduğunuz bugün, aile büyüklerinizle ilişkilerinizde fevri tavırlar, bastırılmış duyguların aniden ortaya çıkması gibi tatsız durumlarla karşılaşabileceğiniz için, içsel dengenizi korumalı, barışçıl bir enerji yaymalısınız.

9 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

9 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>