Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitmek istemiyorsunuz. Bu da, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatının genel sorunları,yerinizdeki tüm çalışanlar üzerinde her haliyle gözleniyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyorsunuz, ama ışık göremiyorsunuz.

Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Kazancınız sizi ancak ayakta tutuyor. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Sizi yeterince tanımayan birtakım insanlar, işyerinizdeki problemlerde özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürprizlerle pek işiniz olmuyor. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda. Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir.

9 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 10:32 Ay-Balık burcu geçişiyle Salı gününe uyanıyoruz. Bu hoş etki altında,  aşk insanı öylesine bir kavrar ki, gerçek dünyanın kuralları, dayatmaları veya zorlukları yerine gizli bir dünya kurulur. O dünyada ne hüzün vardır ne de güçlük. Endişelerinizi yüce bir güce teslim ederek, ruhunuzu arındırmak böylece dış dünyanın üzerinizdeki kontrolünden kurtulmak isteyebilirsiniz. İş hayatının kendi içindeki endişe verici karmaşası, ayrıntıların sürekli önünüze geliyor oluşu hakikaten sıkıntı vericidir. İnsan bazen kaçıp kurtulmak ve kendini arındırmak, huzur bulmaktan yanadır. Tabii ki hepimizin günlük koşuşturma içinde görevlerimiz bulunmakta. Bunları yerine getirmek durumundayız. Ancak ruhumuz dizginlenebilir mi? Yani biz eğer rahatlamak istiyorsak, kalabalıklar içinde bile ıssızlaşabiliriz. Bu bizim elimizdedir. Eğer siz Ay-Balık burcu seyrinin huzur verici aydınlığı içinde ışıldamak istiyorsanız o zaman hiç durmayın. Nerede olursanız olun bugün kendinize bir mola armağan edin. Sonuçta nasılsa hayat akıp gidiyor, günlük işler hallediliyor, sorunlar çözüme kavuşuyor. Ancak kendimize özen göstermezsek bu bize pahalıya mal oluyor.   Gün boyunca tüm işlerinizde başarı ve gönlünüzce mutluluk dileklerimle,

9 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarınız sizi bir parça sinirli bulmalarına rağmen siz onların isteklerin yerine getirmek adına kendi isteklerinizi göz ardı eder ve mutluluğunuz için gerekli önceliklerinizi dahi ihmal edersiniz. Çok sevdiğiniz yakınınız dahi olan bazı kişiler tarafından bazen suistimal edildiğinizi ve kimseden bir şey istemeden yaşadığınızı fark edeceksiniz.

9 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumu gözden geçirin, ama diğerlerinin isteklerine göre hareket etmek zorunda olmadığınızı unutmayın. Diğerlerinden önce, kendi istek ve ihtiyaçlarınızı ön plana almanız gerekiyor. Size olumlu etkisi olacak ya da olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak konularda girişimlerde bulunabilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Birbirimiz tanımak, anlamak ve empati yapmak da zorlanmayacağımız bir gündeyiz. Özverili ve yardımsever tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Yeni şeyler öğrenmek isteyeceğimiz, entelektüel aktivitelere açık, bilgi arttırıcı ve keşif niteliğinde fikirlerle dolu, teknolojiye merakımızın da arttığı günlerdeyiz. Geleceğe dönük yeni adımlar atmak isteyebiliriz, ancak zamanımızı bu alana kaydırmadan önce sonuçlarını en iyi şekilde düşünmemiz gerekiyor. Zira, atacağımız adımlar, gerçek yolumuzdan çıkmamız anlamına gelebilir. Hayatı veya gelişmeleri olduğu şekliyle değil olmasını istediğimiz gibi algılayabiliriz. Hayali yaklaşımlarımız nedeniyle, yanılmaya ve yanıltılmaya açığız. Sosyal açıdan hareketli süreç. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

9 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken durumlar olabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukları belli bir dengeye oturtmanız gereken bir gündesiniz. Sonuçlanması gereken durumlar için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

9 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hata... Arkadaşlarınıza karşı yaptığınız hatalardan pişmanlık duyabilirsiniz. Kendinizi daha doğru ifade etmeye çalışın ve herkese eşit dost olamazsınız, seçim yapın.

9 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda oldukça romantik ve keyifli etkileşimler altındasınız ama bu birkaç gün işiniz başınızdan aşkın olabilir. Bugün, başkalarına yardım etme isteğiniz ön plana çıkabilir.

9 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enfeksiyondan kaynaklı rahatsızlıklara karşı tetikte olması gereken burçlardan biri de siz terazilersiniz. Diğer taraftanortamınızda sizin için çalışan insanlara karşı sezgileriniz artabilir. Bunu şansa çevirebilirsiniz. Günlük işleriniz ve hizmet alanınızda idealist davranışlarınız sayesinde taktir toplamanız mümkündür. Genel olarak ise; bugün saat 11:31'de Ay Balık burcuna geçiş yapıyor. Bu konuda ay oldukça hayalci, etkiye açık ve hassas bir tablo çizer. Başkaları için fedakarlık yapmak, özveride bulunmak ve insanlara yardımdan kaçınmamak gerekebilir. Daha yumuşak enerjiler altında olacağınız, çok fazla zora gelmek istemeyeceğiniz bir gün olacak. Canınızın istemediği bir işi yapmaktan kaytarabilirsiniz. Kendinizi akışa bırakarak doğal ritminizi gözlemleyin. Duygularınızı ve sezgilerinizi daha belirgin hissedebilirsiniz. Algınız ve kırılganlığınız artabilir.

9 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mesleki yaşamınızla ilgili oldukça farklı bir gün geçirebilirsiniz. Son andaki gelişmeler ve verilen kararlar, birkaç defa programınızı değiştirmenize sebebiyet verebilir. Değişkenliğe uyum sağlamak için esnek olmalısınız, bunu da sinirlenerek değil, sükunet ve mantıkla sağlayabilirsiniz.

9 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 46' 11" R
Ay
Kova
00° 06' 05"
Merkür
Koç
17° 01' 54"
Venüs
Boğa
01° 26' 12"
Mars
Balık
29° 59' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 24"
Satürn
Balık
16° 36' 24"
Uranüs
Boğa
22° 22' 03"
Neptün
Balık
28° 55' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 44"
Lilith
Başak
23° 22' 37"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 30/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>