Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki karışıklık devam ediyor. Bugün de istediğiniz gelişmeler meydana gelmeyecek. Duygularınızı bir türlü belli edemiyor ve kendinizi ifade edemiyorsunuz.

İş hayatınızda parlak günler geçiriyorsunuz. İş hayatınızda performansınız ve yaratıcılığınız oldukça yüksek.

Maddi konularda rahatsınız. Bugün bazı harcamalar yapabilirsiniz. Bu harcamalar genellikle kişisel ve ev harcamaları olacak.

Bugün enerjinizi dikkatli kullanmalı ve fazla yorulmamalısınız. Özellikle öğle sıcaklarına dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak huzurlu ve sakin olacaksınız. Hayatınızdaki bazı şeyleri istediğiniz gibi düzenlediniz ve kendinizi oldukça güçlü hissediyorsunuz. Bugünlerde altından kalkamayacağınız sorun olmadığını düşünüyorsunuz. Akşam saatlerinde bir davete katılabilir ve orada yeni birileriyle tanışabilirsiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 11 Ağustos saat 12:47 Aslan Burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, yenilikler yapmak, özgür olmak, canlanmak, kendinize gelmek arzunuzu gösteriyor. Siz oldukça hırslı, tutkulusunuz. Çünkü özgür olmak, yenilikte bulunmak, maddi açıdan güçlenerek rahat etmekten yanasınız. Ancak biliyorsunuz, Merkür ve Mars geri hareketi nedeniyle şu aralar finansal açıdan tedbirli olmamız, bir karar vermeden önce çok iyi düşünmemiz, acele etmememiz lazım. Girişimde bulunmak ne kadar zorsa, eldekiyle idare etmek de kolay değil. Uygulamak, sonuç almak için sabır gerekiyor. Ancak o sabrı göstermek de yoruyor. Seyahatlerde, yeni tanışmalarda, görüşmelerde, eğitimde, çevre değişikliği gibi konularda kısıtlanmışız gibi hissediyoruz. Sözgelimi daha önce verilmiş bir söz yerine getirilmiyor, beklediğimiz bir destek gelmiyor, sanki her şey durmuş, ters gidiyormuş gibi geliyor. Bunların hepsi ay sonuna doğru netlik kazanacağı için, negatif olarak ele almayalım. Bazen böyle olması faydalıdır. Öyle gelişmeler, olanaklar karşımıza çıkar ki, beklediğime değdiğini görürüz. Gönülden sevgilerimle,

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. Hatalarını kabul etmek özgüveninin artmasına neden olacak. Her şeye rağmen girişimci tarafın bugün ön planda, bazı kişilerle yapacağın görüşmelerfırsatına dönebilir. Günün hareketliliği, bazı detayları gözden kaçırmana neden olabilir. Hataya yer vermek istemeyişin seni biraz agresif yapabilir. Gönlü boş bir Yay burcuysan ummadığın birinden yemek daveti alabilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşıyorsan, tüm sorunları çözüme kavuşturmak adına yapıcı adımlar atabilirsin. Son zamanlarda yaşadığın stres, mide ve baş ağrısı olarak dönebilir.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güneş tutulması etkisiyle çalışma hayatınızda bazı değişimlere ve yeni fikirlere doğru ilerleme kararı alabilirsiniz. Sizi ilerletecek cesaret ve ilham bugünden sonra yaşantınızda olmaya başlayabilir. Duyarlı olun ve fırsatları kaçırmayın.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma hayata bakış açınıza yenilenme getirmekte. Görüşlerinizi yayma konusunda daha iyi fırsatlar elde edebilirsiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Garantici yapınız bu sefer yanıltabilir sizi. İçinde bulunduğunuz olayları akışına bırakmak çok daha iyi olacaktır. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması uzaklarla, seyahatlerle ilgili yenilikleri gündeme getirebilir, yeni keşif ve maceraların kapısını aralayabilir. Uzakta kalmış bir aşkın yeni ufuklarınızı gölgelemesine izin vermemelisiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parçalı Güneş Tutulması, yabancılarla yapılacak işlerinizde, ticari oluşumlarınızda, hukuksal konularda yarım kalmış veya ertelenmiş başlangıçları hızlı ve beklenmedik olaylarla tetikleyebilir. Değişik fırsatlar ve şanslar karşınıza gelebilir. Uzaklarda bulunan akrabalarınızın, eşinizin kardeşlerinin hayatında da önemli değişimler ve olaylar oluşabilir.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda meydana gelen Güneş Tutulması sizin kardeş, yakın akraba, komşuluk ve yut dışı ilişkilerinizi harekete geçirir. Ev değiştirmek gündeme gelebilir. Ayrıca yeni bir ofis tutma zamanı geldiğini hissedebilirsiniz. Özgür fikirlerinizi besleyecek yolculuklara çıkmak hoşunuza gidecektir. Sizi zihnen geliştiren eğitimlere başlayabilirsiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 55" R
Ay
Başak
28° 54' 50"
Merkür
Boğa
03° 24' 36"
Venüs
Boğa
23° 13' 12"
Mars
Koç
13° 33' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 09"
Satürn
Balık
17° 58' 29"
Uranüs
Boğa
23° 23' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 30"
Lilith
Başak
25° 20' 21"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>