Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kırıcı davrandığınızın farkındasınız. Şimdi de onarma çabası içine girdiniz. Yerinizde başka biri olsaydı pişmanlık yaşamaz, döner arkasını giderdi diye düşünüyor, bu ilişkide haksızlığa uğradığınız çok yer görüyorsunuz.

İş yaşamınızda bir iki insan size karşı bilenmiş görünüyor. Üstlerine gidip en azından canınızı sıkmalarını önleyebilirsiniz, ama siz onlara gösterdiğiniz özel yakınlıkla önyargılardan arınmalarını sağlamaya çalışacaksınız.

Birikiminizi değerlendirmeniz için güzel bir yol önerilecek, ama siz cesaretsiz davranacaksınız. Denkleştirerek yaşıyor olmanız, ürkek davranıp bazı fırsatları kaçırmanıza neden oluyor.

Hiç sırası değil deyip reddedeceğiniz bir davetin sonrasında büyük pişmanlık yaşayıp saçınızı başınızı yolacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklediğiniz bir haberle ilgili olarak bir çöküntü yaşamak istemiyorsanız, her ihtimale açık bir bekleyiş içinde olmalısınız. Yeni kurduğunuz bir dostluk sizi her gün biraz daha yanılmışlık hissi içine sokuyor. Bir süre daha şans tanıyıp sonunda bu ilişkiyi kesmeye çalışacaksınız. Bugün hiç beklemediğiniz bir ziyaretçiniz olacak. Onunla eski bir defterin problemli sayfalarını açacaksınız.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 03:54-22:30 arasındaki Ay-Boşluk süresince kafanızı bir şeylere takarsınız. Başkalarıyla anlaşmak pek kolay olmaz. Problemleri çözmek zor olabilir. Dikkatli ve tedbirli olmak gerekir. Boşlukta yapılması gereken en olumlu hareket, rutin programı uygulamak, sıra dışı bir şeyler yerine gidişata ayak uydurmaktır. Yani akıntıya karşı yüzmenin pek bir faydası yoktur. Saat 22:30 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerlemeye başlayınca, ilişkiniz veortaklıklarınız ön planda yer almaya başlar. Sizden farklı düşünen partneriniz veya bazı kişilerle iletişimde bulunmak kolay olmayabilir. Yine aynı problemler, meseleler diye içinizden geçirirsiniz. Sıkıldığınızda tepki göstermekte gecikmezsiniz. Gerginlikten uzak durmak için sakin olmamız gerekecek. İş ilişkilerinde bu enerji, karşı tarafın size sunduğu şartları ve sizin düşündüklerinizi açık ve net bir şekilde ortaya koymalısınız. Yeni hafta boyunca her arzunuzun gerçekleşmesi dileğimle,

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eksikliğini hissettiğin kariyer ya da sosyal statüne kavuşuyorsun. Kendini evinde gibi hissedeceğin ortamlarda bulunacaksın.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı gelirleriniz ve finansal sorunlarınıza ailenizden alacağınız önemli desteklerle çözümler bulabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda bazı iletişimsel sorunlar oluşabilir.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda mücadele etmeniz gereken işler artabilir. Yapmış olduğunuz planlardaki değişiklikler sizi alternatif planlara itebilir. Otorite figürleriyle daha fazla görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz. Keyif aldığınız işlere zaman ayırmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda beklediğiniz fırsatların daha kolay geldiğini hissedebilirsiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yaşamınıza biraz zaman ayırmalısınız. Partneriniz ilgi ve desteğe ihtiyacı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Gün içinde bazı yenilikler göz kırpabilir. Beklemeyi denemelisiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

11 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar sosyal çevrelerde insanlar sürekli sizi konuşuyor, bir hayli ilgi çekiyorsunuz. Özel bir teklif karşınıza gelebilir. Bu hafta güçlü insanların arkanızda olduğunu bilerek hareket edeceksiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önceki fikirlerinizden vazgeçebilirsiniz. Yeni düşünceler içine girebilir, beklentilerinizi değiştirebilirsiniz. Son derece kararlı ve yapıcı bir tutum içine girecek, kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Sürprizler olabilir.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>