Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Araya çoktandır bir uzaklık girdi, şeklindeki düşünceniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor. Hayatın genel koşuşturmasının özel ilişkilerdeki coşkuyu dönem dönem atlatabileceğini kabul etmelisiniz.

Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı. Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak.

Zamansız ve iyice düşünmeden yapılan harcamaların bir alışkanlığa dönüşmesini engellemeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan sevindirici haberler alabilirsiniz.

Kendinizi yenileme arzunuzun kapsamını daraltmanızda yarar var. Bu tutum biraz ekonomik riskler barındırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzun ikili özel ilişkisinde problemler var. Onun bu sorunlarını fazla iç içe yaşıyorsunuz. Belleğinize yer etmiş bir şey sizi devamlı düşündürüyor. Ama bunu belleğinizden silip atmaya fazla istekli görünmüyorsunuz. Kaçırmak istemediğiniz bir fırsatın bugün de takipçisi olacaksınız. Bu konuda umudunuzu canlı tutmanız, sizi hedefe yaklaştıran temel neden olacak.

11 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 11 Şubat saat:02:19-7 Mart saat:02:45 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Balık burcu geçişinde, ev içi ve ailevi konular üzerinde duracağız, sevgi birliliğinin oluşmasına önem vereceğiz. Sorunların üstünü kapatmayacağız, huzursuzluklara neden olmayacağız. Problemler olsa dahi, bunlar göz ardı edilerek veya büyütülmeden çözümlemekten yana olacağız. Ancak ben derim ki, her durumu şöyle bir gerçekçi şekilde de ele alalım lütfen. İdeallerimiz, düşlerimiz, hayallerimiz tabii ki kıymetli. Fakat gözümüzün de açık olması yararlıdır. Bu dönemde ofis çalışması veya evde hobilerimize ağırlık vermek, grup faaliyetleri, staj görmek, sergilemek, kendimizi geliştirmek amaçlı işlere yönelebiliriz. Karşımıza bir teklif çıktığında üzerinde düşünmeyi de ihmal etmeyelim. Venüs-Balık geçişleri, manevi anlamda huzur duygusu, sevdiklerimize yakın olma arzusudur. Hassasiyet bir hayli yükseldiği için, hiç kimse evin içinde, aile arasında kavgaya tartışmaya meydan vermek istemez. Venüs hedefleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili yaşam evinin yöneticisi olduğu için, bu konular evin içinde görüşülür. Aile bireyleri arasındaki buzlar eriyebilir. bu problemleri ele alış şekliniz ılımlı hale gelir. Venüs Balık burcunda yücelim gücü kazanır. Sevginin en saf en ulaşılmaz halini yaşama arzumuz yükselir. Gizliliklerinizi korumak, bir takım sırlarınızı muhafaza etmek istersiniz. Hayallerin, anıların, geçmişiniz ve derinlerinizde yatan tüm duyguların hırstan uzak bir şekilde ele alınması bazen de boş ver Allah büyük diyerek affedilmesi hali, yine bu dönemin etkileri arasında sayılabilir. Bu geçişin hepimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk ve finans durumun ön planda olacak. Değişen koşullar karşısında düşüncelerini net bir şekilde ifade edebilirsin.

11 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle maddi konularla ilgili durumlarda kendinizi eksik ve başarısız hissedebilir, bu duygusal durumun kökenine inmek isteyebilirsiniz. Bunun geçici bir durum olduğunu bilmeli ver zaman ki neşeli ve sevimli ruh halinizle üstesinden gelmelisiniz. Bugünün keyfini çıkaracak yerlere gitmeli, şimdiye kadar azminiz ve başarınızla geldiğiniz noktaya bakmalı, kendinize bu anlamda haksızlık ettiğinizi düşünmelisiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üzerinde ciddi şekilde durmak gerekebilir. Başkalarından destek aramak mümkün ancak bu pek de kolay olmayabilir.

11 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile konularında şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Huzuru ruhunuzda hissedebileceksiniz. Yaşadığınız mekanda keyifli ve güzel değişiklikler yapabilirsiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık burcuna yerleşen Venüs evinize, bolluk, bereket, şans ve iyilik taşıyacak. Aile düzeninde sevginin ön plana çıktığı uyumlu mutluluklar yaşarsınız. Dekorasyon değişikliği için çok güzel bir dönem. Ev almak satmak da sizin için ideal olacaktır.

11 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizi daha çok seveceğiniz ve orada vakit harcayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Dışarıda olmaktansa, sevdikle- rinizi evinizde ağırlamak isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı yemek yemek, aşırı içmek, aşırı alışveriş kısacası her türlü abartıdan uzak durmalısınız. Özellikle arkadaşlarınızla ortaklık fikrine hemen toz pembe gözlüklerle bakmayın. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Son kararınızı vermeden iyice düşünmeli detayları atlamamalısınız.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüzü serbest bırakmak ve sizi yakın çevreniz ile çeşitli faaliyetlere veya sohbet ortamlarına sürüklemesine izin vermek, bugün yapacağınız en iyi şey olabilir. Kafanızı dinlendirebilir, sinirlerinizi gevşetebilirsiniz. İleriki günlerde işe ayıracağınız gücü toplamanız mümkündür.

11 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 49" R
Ay
Oğlak
14° 40' 16"
Merkür
Koç
16° 37' 16"
Venüs
Boğa
00° 01' 60"
Mars
Balık
29° 07' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 30' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 09"
Neptün
Balık
28° 53' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 52"
Lilith
Başak
23° 15' 03"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>