Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık, sık eleştirmeniz onu üzüyor. Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisindesize düşecek.

Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek.

Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor.

Taraf olmaya zorlanacağınız bir tartışmada görüşlerinizi açıkça söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Problemler karşısında geliştirdiğiniz yöntemlerin kopya edilmesi mümkün değil. Bunlar belli ki, sizin doğallığınızın üretimi. Çevrenizde bu anlamda uyandırdığınız hayranlık, çok yakın bir, iki ilişkinizde kötü taklitçiliğe neden olabiliyor. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var. Ama koşullarınız çok ilgilenmenize uygun görünmüyor.

13 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 08:43-18:11 arasındaki Ay-boşluk etkisinde Salı günümüz başlıyor. Güçlü görünmek isteğiniz ön plandadır. Bu dürtü sayesinde sorumluluklarınızı ciddiyetle yerine getirmeye çalışabilirsiniz. Boşluktaki Ay etkisi altında risk almaktan uzak durur, size ait olan her şeye aşırı şekilde sahip çıkar ve elinizdekini muhafaza etmeye çalışabilirsiniz. Yalnız bunu abartılı bir hale dönüştürmek gereksiz yere tedirginlik duymanıza yol açar. Bazı ihtiyaçlarınızı satın almak veya ödemelerinizi yapabilmek için ekstradan para ihtiyacınız yükselebilir. Fakat bir takım nedenler yüzünden bunu elde etmekte zorlanabilirsiniz. Saat 18:11 itibariyle Kova burcunda ilerlemeye başlayan Ay etkisi altında, özellikle maddi konularda girişimde bulunmak, etrafınızla iletişim kurmak, dostlarınızla irtibata geçmek kolaylaşır. Sosyal ilişkiler ve organize işlerde başarılı olabilirsiniz. Doğal liderlik özellikleriniz ve girişim kabiliyetiniz ön plana çıkmaya başlar. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde huzur dileğimle,

13 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Ailenin geçmişine dair bir konu hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsin.

13 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda gizli saklı kalmış tüm olayların ortaya çıkacağı ve tüm yönleriyle aydınlanacağı bazı durumlarla birlikte yeni başlangıçlara adım atabilir, bu noktada hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Bu sayfayı açarken önce kendinizi tanımak, benliğinizi keşfetmek, çocukluğunuzdan bu yana süregelen bilinçaltı oyunlarını öğrenmeye çalışacak ve kendinizi yeniden keşfetmenin zevkli yanlarını öğrenerek yaşama daha farklı gözlerle bakmayı öğreneceksiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 8:43 ten 18:11 e dek Ay boşlukta. Bugün para konularında elde olmayan sebeplerle bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Günün ilerleyen saatlerinde ise konuşma ve görüşmelerin arttığı bir zaman dilimi içine girebilirsiniz. Yakın çevreniz ya da kardeşlerinizden bir takım destekler görebilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve eğitim hayatı olan Yay lar bugün sürekli zaman gerçirdiğiniz kişilerin haksız eleştirileri ile karşılaşarak gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ani kararlar vermemeli size kızdırarak istediklerini gerçekleştirmemeli diplomatik davranıp soğukkanlılığınızı muhafaza etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise şaşırtıcı gelişmeler söz konusu Aşk ateş olup saracak ruhuzu heyecan huzur tutku dolu bir gündesiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

13 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize karşı duygularınız hassas ve korumacı olabilir. Onlara anlayışla yaklaşacaksınız. Onlardan gelecek olan tavsiyeleri yabana atmayın.

13 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para konularında önemli kararlar alırsınız. Yetenekleriniz size yeni kazanç kapılarını aralar. Başarıya odaklanmak ve stratejik kararlar almak için yüksek bir enerjiye sahipsiniz. Kemiklerinizin ağrımaması için çok sert spor yapmaktan kaçının. Paranızı akıllıca yatırımlara kanalize edersiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkileriniz, daha yumuşak bir seyir izleyecektir. Gerilimler, tartışmalar ve eleştiriler azalacak, iletişime hoşgörü hakim olacaktır. Diğer taraftan, abartılı harcamalar yapmaya başlarsanız, kendinizi aniden çatışma içerisinde bulabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>