Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi onunhayatından kıskanıyorsunuz. Bunu itiraf edemeyeceğinizi de biliyorsunuz. Kendi kendinize yaşadığınız bu sorun sizi agresif yapıyor.

Bıkmış görünüyorsunuz. İnsanın üzerineyıkan mesai arkadaşları, yetkin olmayan yetkililer, yorucutemposu, yetersiz kazanç.. Bunların hepsi sizi hayatınızdan bıktırmış gibi görünüyor.

Parayla bugünlerde ciddi sorunlar yaşıyorsunuz. Birtakım hayalleriniz için ona herkesten çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Gelecekte, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor.

İşyerinizde birisiyle dişe diş bir mücadele içindesiniz. Ona kolay lokma olmadığınızı anlatmak istiyorsunuz. Ama bu kadar gerilmenize hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç kişiyle birlikte ilginç bir işin peşindesiniz. Bu işte şansa çok ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Çok şanslı biri olmadığınıza inanıyorsunuz, bu umudunuzu kırıyor. Daha renkli bir hayat istiyorsunuz. Ama bunun için paranın hiç de gerekli olmadığı yolundaki inancınız, artık mazide kalmış gibi görünüyor. Bu nedenle, şimdiki yaşamınızla barış halinde olma yolunu seçmiş görünüyorsunuz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 00:07 Ay-Uranüs görünümü, para kazanmak amaçlı girişim ve yeniliklerin işaretçisidir. İnsanları etkileme gücünüz yükselir. Saat 05:40 Ay-Satürn kavuşumu bütçemize göre hareket etmemizi söylüyor. Bu bizim hoşumuza gitmese de, dikkat etmeliyiz. Saat 14:47 Ay-Merkür görünümü, bizi maddi konularda yanılmamak için, dikkatlice hesaplamalarda bulunmamız gerektiğinin göstergesi. Mali konuları bir hayli vurgulayıcı olduğu için, derinlemesine ele alacağız. Saat 16:04 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal konularda bir hayli endişeli düşünmemize neden olabilir. İlişkilerimizde karşılıklı çıkarlarımızı gözetmekten yana davranırız.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün peşin hükümlü davrandığın konular olacak. 14 yıl öncesine ait meseleler karşına çıkabilir. Gün içerisinde yaptığın planlarda aksamalar ve kaymalar olabilir. Tüm hafta hazırlandığın sunumunun tarihi değişebilir ya da çok önemli bir toplantın son anda ertelenebilir. Uzun zamandırarayışında olan bir Yay burcuysan, birkaç hafta önce başvurduğun yerden davet alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle kısa tatil programı yapabilirsiniz. Hatta aniden yola çıkmanız bile mümkün. Hareketi ve eğlenceyi hayatının her alanında sevdiğin için, bu değişiklik seni mutlu edecek.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinizden daha emin bir duruş sergileyebilirsiniz. Bireysel konulara, işlere ağırlık verebilirsiniz. Sübjektif davranmaktan kaçınmalı, gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konulara dikkatinizi dağıtabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek için mücadele edebilirsiniz. Gündeminizdeki konularıyla başkalarıyla paylaşmak size iyi gelebilir. Eşinizle zaman geçirmek için program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beğendiğiniz birine yakınlaşmak istiyorsunuz. İstediğiniz sonucu alacaksınız. O da sizi beğeniyor.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgiyle davrandığınız halde zaman zaman endişeler içine girebilir, gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz. Parasal konularda çalışmalarınızı arttıracak, yeni yatırımlarda bulunmayı isteyeceksiniz. Hanım dostlarınız destekliyor.

15 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En yükseğe ulaşmayı arzulayan Yaylar, bugün bilinçaltı çok aktif. Kendi dağınızın yükseği hedefiniz olmalı. Başkalarının gizleriyle meşgul olursanız sizinki açığa çıkabilir. Finans konularında güvenli liman arayışınız sonuç vermeyecektir. Çalışıp üreteceksiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda seyahat eden Ay sizin kişisel kazançlarınıza olumlu bir açılım yansıtacak.İş başarılarınızla gurur duyacağınız bir gün sizi bekliyor. Kurumsal bağlantılarınızdan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Uzun soluklu projelere imza atmak size rahat bir nefes aldırtacaktır. Serinkanlı, planlı ve gerçekçi olmayı gerektiren işlere ve konulara yönelebilirsiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

15 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 42' 44" R
Ay
Boğa
28° 06' 49" R
Merkür
Koç
22° 32' 49"
Venüs
Boğa
11° 31' 47"
Mars
Koç
06° 17' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 42"
Satürn
Balık
17° 17' 16"
Uranüs
Boğa
22° 50' 23"
Neptün
Balık
29° 09' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 51"
Lilith
Başak
24° 17' 09"
True Node
Koç
15° 18' 18"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>