Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2013, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu unutma çabalarınız, onu unutma niyetinize endeksli. Siz onu tamamen unutmaya pek niyetli değil gibisiniz Gönlünüzdeki sancıyı, coşkuya dönüştürmeli, yeniliklere açık olmalısınız.

Yaşamınızda düşündüğünüz kökten değişiklikler, bir süre daha ütopik bir amaç olarak kalacağa benziyor. Kısa geleceğinizde yeni iş, yeni insanlar gibi değişimler görünmüyor.

Etrafınızdaki bazı para, insan ilişkilerinden rahatsız görünüyorsunuz. Çok paylaşmacı özelliğinizi, istismara kapalı kişiliğinizle güven altında tutabiliyorsunuz.

Bugün küçük bir gelişmeyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Önemsemediğiniz bir eksikliğiniz yüzünden, önemli bir mevziiyi kaybetmek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizi bir olumsuzlukmuş gibi dile getirmeleri, daha çok bu özelliklerinizi abarttığınız durumlarda oluyor. Mantıklı birisiniz, ama duygusallıkla davrandığınız da çok oluyor. İlişkide olduğunuz insanlar üzerinde biraz yaptırım gibi algılanan ısrarlarınız var. Daha esnek yaklaşımlar gösterebilirsiniz.

16 Mart 2013, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar gün boyu Boğa burcunda ilerleyecek Ay, ihtiyacımız olan huzur ve güvenlik duygusunu dışarıda aramak yerine kendi içimizde oluşturmanın önemine işaret ediyor. Yani dışarıdan birilerinin değil, bizzat sizin kendi kendinize telkinde bulunarak ruhunuzu karamsarlıktan, dağılmaktan kurtarmanız gerektiğini söylüyor. Ancak bu enerji, doğal olarak paranın önemini gözünüzde büyütüyor. Ne kadar kazanırsanız kendinizi o denli huzurlu hissetmeniz mümkün. Kimi zaman kuşkular yakanızı bırakmıyor, kimi zaman emin olduğunuz konularda bile şüpheler taşıyorsunuz. İşte böyle anlarda ne olursa olsun kendinize inanınız. Çünkü inanmak başarmanın yarısıdır.

16 Mart 2013, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirme çabası içinde, bir çok kombinasyon çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün, arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir. Dostlukların aşka dönüşmemesi, sizin tavırlarınız karşısında şekil alacaktır. Aktif yapınız çevrenizdeki bazı oluşumları, olumsuz etkiliyor. Ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız..

16 Mart 2013, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

16 Mart 2013, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dönüş... Sizin için özür dilemek her zaman zordur ve hatalarınızı kabul etmek istemezsiniz. Bugün vicdan azabı çekebilirsiniz.

16 Mart 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, rutin işler ve bunların detaylarıyla uğraşarak geçireceğiniz bir gün olabilir. Bu uğraşılarınız esnasında bulunduğunuz faaliyetler, özel yaşantınızla doğrudan bağlantılı, bir süredir ertelediğiniz veya ihmal ettiğiniz işleri de halletmenizi sağlayabilir.

16 Mart 2013, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>