Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunları çözümleyebileceksiniz. Birlikte planlar yapabilir ve kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin olumlu gelişmeler olacaktır ,sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Küçük bir şans yakalayacaksınız ve bunu iyi değerlendirmelisiniz. Duygularınızı açıkca anlatmakta zorlanmayacaksınız. Duygusal konularda yeni kararlar almak ve girişimler yapmak için uygun bir gündesiniz.

İş yaşamınızda son derece aktif olacağınız bir gündesiniz ve aynı anda birden çok konuyla ilgilenebileceksiniz. Genel olarak işinizle ilgili hareketli bir gün geçirmeye hazır olun ve bu hareket hoşunuza gidecektir. Bir çok iletişim içine girebilir ve çeşitli haberler alabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmeler bugün olabilir yada bu anlamda önemli adımlar atabilirsiniz. İşinizle ilgili bazı değişiklikler yapma şansınız olacaktır ve bu konuda başarılı olacaksınız. Genel olarak girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Size yeni kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız.

Yeni geliştirdiğiniz bir fikir ile küçük bir sorununuzdan kurtulabilirsiniz. Başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir yakınınız olmasına karşın, çok sevdiğiniz birinin karmaşık sağlık sorunları sizi üzüyor. Bu konuda yeterince duyarlı bulmadığınız biriyle problem yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde güzel haberler alacaksınız, hareketli bir geceye hazırlıklı olun. Arkadaş ilişkilerinizdeki bir hoşluk, direk sizinle ilgili olmasa da, bugünlerde sizi de mutlu edecek.

12 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:01 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, üzerinde hassasiyetle durduğumuz huzur, güvence, aile, gelecek gibi konular üzerinde durmamız sağlıyor. Ortaklaşa bir yaşam, hayatı birlikte kotarmak, çocuklarımız, değer verdiğimiz her ne varsa bizim için önemli. Tek başına değil, yan yana durarak, iyi ve kötü günde el ele vereceğimiz birine hasretiz. Saat 12:42 Ay-Neptün karşıtlığında hayatı güzel yanlarıyla ele almak isteyeceğiz. Ancak bir sorun varsa, tabii ki gerçekçi olmamızda yarar var. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal sıkıntılar bugün de devam edebilir. Hayatında biri varsa, karşılıklı olarak biraz uzaklaşabilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoriter figürler ile ilişkilerinize biraz dikkat etmek gerekebilir. Gün boyunca üzerinizde hissettiğiniz baskı ve otorite sizi rahatsız edebilir. Gerilmeyin. Tepkilerinizi daha sınırlı bir şekilde gösterin.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler ve görüşmeler için hayli hareketli olabilir. Ancak düşüncelerinizin kolayca dağılmasına izin vermemelisiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

12 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar iletişimsel konularda karşınıza çıkan fırsatları görmek ve akıllı bir şekilde kullanmak sizin elinizde. Yetişmeyen işleriniz sizi duygusal olarak zorlayabilir. Çevrenizdeki insanlarla gizemli konular hakkında konuşma ihtiyacı duyabilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal faaliyetlerin veçevrenizdeki insanlarla girişilen etkinliklerin yoğun yaşanabileceği bir gün olacaktır. Odaklanacağınız konular ise söz konusu sosyal ilişkilerinizdeki alışveriş dengesini ve niteliğini irdelemek olacaktır. Cömert davranacağınız ve bunun karşılığını alacağınız keyifli ve aydınlık bir hafta başı olabilir. Doğa yürüyüşlerini aksatmamalısınız. Ortağınız veya partneriniz size ait sermaye veya kaynakları kullanma konusunda baskı yapabilir, yahut buna benzer şartlar oluşup psikolojik baskı hissedebilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın canlanacağı, iletişim ve ilişkilerinizin sizi memnun edeceği bir gün geçireceksiniz. Çevrenizdeki insanlarla katıldığınız faaliyetler, sizi her açıdan tatmin edebilir. Yine de, görevleriniz, bir taraftan aklınızı kurcalamaya devam da edebilirler.

12 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 03" R
Ay
Terazi
09° 36' 33"
Merkür
Boğa
04° 38' 49"
Venüs
Boğa
24° 19' 49"
Mars
Koç
14° 14' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 55"
Satürn
Balık
18° 02' 02"
Uranüs
Boğa
23° 26' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 12"
Lilith
Başak
25° 26' 22"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>