Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkesin beğeniyle bakmayacağı bazı alışkanlıklarınız var. En azından, hiç kimse bunları sizinle paylaşmak zorunda değil. Siz ise bunları sevgilinizi bu alışkanlıklarınız paylaşmaya zorluyorsunuz.

Bugünlerde aksaklıklar bitmiyor. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız. İş yaşantınızda genel olarak doyumlusunuz.

Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davrandığınız durumlar da oluyor. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden yaşadığınız maddi sıkıntıyla da kendinize kızıyorsunuz.

Sonucuyla ilgili fazla iyimser tahminlerde bulunduğunuz bir kararı vermek üzeresiniz. Bu konuyu, uyarılara önyargılı bakmadan yeniden bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde fazla vericisiniz. Bunu fark ediyor, kendinizi kullanılmış gibi hissediyorsunuz. Fakat yine de kökten bir tavır göstermenizi engelleyen garip bağlar var aranızda. Arkadaşlarınız arasında epeydir süregelen bir sorun sizi üzüyor ve düşündürüyor. Sorunun kangrenleşmemesi için bir şeyler yapmak istiyorsunuz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:20 Mars-Kuzey düğüm görünümü,hayatı, çocuk konuları, kariyer planlarının mutlaka sağlam temelli olmasına özen gösteriniz. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur. Siz uzun vadeli düşününüz. Saat 08:16 Ay-Neptün kavuşumu, duygudaşlıktır. İnsanlar sizinle aynı düşünmeseler de, onları sevgiyle kucaklamanızda destekleyici olan bu görünüm, hayatın zorlu yanlarından ziyade, bizim için önemi olan güzellikleri kucaklama arzumuzu büyütüyor. Saat 09:40 Ay-Kuzey karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek gerektiğini, yapmak istediklerinizi tüm ayrıntılarıyla ele alırsanız, kafanızın karışmayacağını vurguluyor. Saat 10:10 Ay-Mars görünümü, ilişkide bağlılık, sevgi paylaşımı, ılımlı yaklaşımlardan hoşlanıyorsunuz. Bu görünüm, huzur bulmak isteğinizin göstergesidir. Saat 13:19 Ay-Satürn görünümü sevilmeye, ilgi görmeye, ılımlı davranışlara olan ihtiyacımızın göstergesidir. Ancak çalışma hayatımızda, günlük yaşantımızda bunu bulmakta zorlanabiliriz. Bu bizi yorabilir. Saat 17:20 Ay-Pluto görünümü, ilişkilerinizi güçlendirici, neyi istediğinizi tam olarak tespitinizde yardımcıdır.  Karar verdiğiniz yoldan geri dönmeyecek, olumlu tecrübeler yaşayarak kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Zorluklarımızda bize can yoldaşlığı yapacak insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

13 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjiniz oldukça yüksek. Öğle saatlerinden sonra maddi konularla ilgili yeni atılımlar ve görüşmeler söz konusu olacak. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzde bulabileceksiniz. Sezgileriniz sizi yanıltmadığını görmek, bir çok acılarınızı unutturacak. Yaşamı farklı kılan nüanslar peşindesiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı daha basit tutmalı ve altından kalkabileceğiniz şeylere odaklanmalısınız. Maddi anlamda zararlı veya altından kalkamayacağınız sözler vermeniz evde sorunlara veya karşıt görüşlere neden olabilir. Kişisel gelişiminize ve önemsediğiniz kişilerle ilişkilerinize önem vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlerde Ay yine boşlukta olduğu için kafamızı toplamakta zorlanabilir, halsizlik, endişeler veya kararsızlık türünde ruh halleri ya da belirsizlik içeren durumlar nedeniyle biraz da yavaşlayabiliriz. Ancak, sabah saatlerinde zihnimiz açık, hızlı düşünebilir veya istediğimiz konularda harekete geçebiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Aşk hayatınızdaki olaylar sizi zorlayabilir. Olayları fazla büyütmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar almanız gereken durumlar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerini ze odaklanmanız sizin için yararlı olabilir. Beklentilerinizi daha net belirleyerek kendinizden emin şekilde hareket etmeye başlayabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlara ve başkalarına bağlı işlerinizde istediğiniz duygusal tatmini almakta zorlanabilirsiniz. Ailenizdeki konuşmalara, sevdiğiniz insanın tepkisi büyük olabilir.

13 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maneviyat, ruh ve zihin ilişkisinin çözümlenmesi, irdelenmesi ve bu konularda ilerleme sağlamanız için çok olumlu açılara ve etkilere sahipsiniz.Bugün hedeflediğiniz bir uzak yolculuğa da çıkabilirsiniz. Yahut kendi içsel yolculuğunuza çıkabilir ve kendinizi keşfedebilirsiniz. Özveri gösterdiğiniz alanlar ve sizin için önem taşıyan manevi konuların seçimlerini yapabilirsiniz. Sevgi prensibini hayatınızın hangi alanına yerleştirebileceğinizi belirleyebileceğiniz bir gün yaşayacaksınız.

13 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

13 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>