Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu günlerde ondan yeniden görüşme isteği gelecek. Çevrenize artık geri dönmez gibi bir imaj vermenize rağmen kafanız karışık. Bu yüzden bu isteğe kısa bir süre kayıtsız görünecek, sonunda da görüşeceksiniz.

Bağlantılı olduğunuz bir yerin tutarsızlıkları sizi biraz bıktırdı. Arayışa girdiniz. Beri yanda gereksiz bir şekilde de vicdan yapıyorsunuz. Bağlantıyı kesmemeniz halinde çok kısa zamanda bunun zararlarını görebileceksiniz.

Yoluna giriyor. Herkesin dertli olduğu ödemelerle siz de sorunlusunuz. Şu günlerde miktarı netleşecek bir gelir artışınız söz konusu. Parayı tutma becerisi geliştirmeniz gerekiyor.

Önünüzdeki ilk ödemenin tedbirini şimdiden almaya çalışmalısınız. Bir öncekindeki gecikme paniğinizi unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başladığınız bir şeyi sürdürmenin gereksizliğine inandığınız için yarım bırakıyorsunuz. Gelişmeler sizi haklı gösteriyorsa da bunu bir daha düşünmenizde yarar var. Bir açmazınız içindesiniz. Sizin istediğiniz biçimde değil, koşulların elverdiği biçimde şekillenecek. Bugün son günlerdeki genel görüntünüzün ötesinde bir canlılık içindesiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:50 Güneş-Satürn görünümü eğitim, sağlık,hayatınızla ilgili konularda yaşanan zorlanmanın işaretçisidir. Fazla endişeli düşünmenize veya her şeyi derleyip toparlayayım derken yorgun düşmenize neden olabilir. Öncelikle sakince, her işi belli bir zaman diliminde halletmeye çalışınız. Hiçbir şey mükemmel olmayabilir hayatta. Bunu göz ardı edemeyiz. Şu aralar Merkür geriliyor ve bu nedenle bir iki hafta önceki meseleler karşımıza çıkıyor. Aslında bir mola ve düşünme sürecindeyiz. En azından bugün enerjimiz biraz düşük olduğuna göre, daha fazla kendimize yüklenmeyelim. Gerekli ve gereksizleri tespit edelim ve ona göre günü değerlendirelim. Saat 09:25 itibariyle, İkizler burcunda oluşacak sondördün zorlayıcıdır. Bir anda bir sürü işle uğraşmak zorunda kalabilir ve hepsinden de oldukça bunalabilirsiniz.O kadar çok şeyi bir arada düşünmek ve bir de çözüm bulmaya çalışmak sağlığınızı da zorlayabilir. Garip ve tuhaf rahatsızlıklar çekebilirsiniz. Bunların tümünde baskın olan ise sinirli oluşunuzdur. En ufak bir sözü kaldıramaz, oldukça sert yanıtlar verebilirsiniz. Belki her şey yolunda gibi gözüküyordur fakat nedenini bilemediğiniz bir halde, ters gideceğini düşünerek kendi kendinizi rahatsız edebilirsiniz. Saat 10:47 Ay-Satürn karşıtlığı, çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda veya günlük hayatınızda belli bir zorlanmaya, daha fazla çalışmaya, bazı kişilerle anlaşmakta zorlanmaya neden olabileceğini işaret ediyor. Madem işaret bu, o zaman bize düşen, fiziksel ve ruhsal sağlığımızı önemsemek, gereksiz meseleleri büyütmeden, dengeli hareket etmek olmalıdır. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünümü, parayla alakalı işlerin yoluna koyulması, ihtiyaçların giderilmesi, gerekli işlerin yapılması yönünde önem taşıyor. Bazı masraflar yüzünden zorlanabilirsiniz. Saat 15:44 Ay-Jüpiter görünümü, bizi rahatsız etmekte olan bazı özel meseleleri kendi içimizde analiz etmemizi sağlıyor. Epeydir bir şeyleri dışa yansıtmak istemiyoruz. Çünkü bizi anlayacak insan o kadar az ki. Bu görünüm ailemizle, sevdiklerimizle huzur içinde yaşama isteğimizi gösteriyor. Huzursuzluk, tartışmak istemiyoruz. Saat 21:36-14 Eylül saat 01:12 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, bazı şeylerin bizi yorabileceğini işaret ediyor. Bir yandan mantıklı düşünürüz diğer taraftan çabuk dağılırız. Bu gelgitler arasında karar vermek yerine, olana bitene bir daha bakmak yerinde olur. Gününüz keyifli paylaşımlara, güzel haberlere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde gergin olmana sebep olan konulara açıklık getirmeden önce kendin için çözümler üreteceksin.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza ve beslenme programınıza dikkat etmeniz gereken bazı durumlar oluşabilir.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Stres yaşadığınız konular çıkmazda kalabilir. Etkilendiğiniz olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde ön görmekte zorlandığınız konular olabilir. Duygusal yönden mücadele etmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. İşlerinizde en iyisini yapmaya çabalayabilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük organizasyonlar, farklı çevreler ve saygın ortamlarda bulunmak sizi heyecanlandıracak. Duygularınızı denetleyin ve aklınız ile hareket edin. Sevdiklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve karamsarlık içine girebilirsiniz. Fakat bu haliniz uzun sürmeyecek. Çünkü yapmanız gereken pratik işlere odaklanacaksınız ve projelerinizi gerçekleştirmek için gayret göstereceksiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınızda keyfinize diyecek olmayabilir. Eliniz bollaşabilir, hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz bir harcama devrede olacak.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tamamentemposuna kendinizi adayacağınız bir gün. Yürüttüğünüzplanlarından kalıcı dönüşler elde edersiniz. Pratik çözümlerle uzun zamandır ektiğiniz tohumların meyvelerini toplarsınız. Kendinizi yeni birortamı ve ilişkiler zincirinin ortasında bulursunuz. Yabancılarla olanbağlantılarınız kalıcı olur. Neşesiz bir gün gibi görünse de verimi yüksek olacaktır.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kontrolünüz dışındaki gelişmeler gününüzü şekillendirirken kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Sessizlikten, sakinlikten keyif alabilirsiniz. Sanatsal konular ve müzikle ilgilenebilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>