Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda ihtiyacınız olan huzur, bugünkü davranışlarınıza çok bağlı. Sevgilinizin taleplerine karşılık vermeye çalışmalısınız. Sizin istediğiniz ilişki tarzı onun için biraz monoton olabilir.

Bugün ailenizden birisiylekonuşması içine girecek, yeni fikirler edineceksiniz. Bu fikirlerin pratikte uygulamaya konması pek o kadar kolay olmayacak ve zaman gerekecek.

Bugün sevgilinizle bir eğlenceye katılmak için çok büyük bir para harcayacaksınız ama buna değecek. Bu eğlence sizi tekrar yakınlaştıracak. Beklenmedik bir masraf çıkmayacak.

Ani bir kararla başka bir şehirden bir misafiriniz gelebilir, ona da zaman ayırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir konuda inadınız tutacak ve karşınızdaki ağzıyla kuş tutsa sizi ikna edemeyecek. Ufak tefek şeylerin büyüyüp tartışma boyutuna gelmemesine dikkat edin. Akşam için alacağınız dışarı çıkma teklifini kabul ederseniz çok güzel vakit geçirecek, ne zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşacaksınız. Şaşıracağınız bir haber duyabilirsiniz.

13 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:02 Venüs-Satürn kavuşumu, Perşembe günümüzün ilk etkili görünümü olup son derece önemlidir. Size, büyük bir dayanma gücü verir  ve kararlılık anlamına gelir. Kişi aşk hayatıyla ilgili meselelerde yaşanan krizin, ardında yatan nedenleri bilir ancak kabul etmekte zorlanır. Oysaki ilişkinin derinlikli bir şekilde ele alınması vakti gelmiştir. Bunu kabul eden kişi, gereken ayarlamaları yapar, aksaklıkları belirler ve çare bulabilmek için mücadele eder. Bazıları için aşk belli başlı önemli, hayati bir konudur. Eğer yalnızsa, bunu kötüye yormaz.  Henüz doğru zamanın gelmediğini düşünür ve bilinçli bir şekilde davranır. Bir kısım kişi için bu kavuşumun anlamı, yaşamın tekrar gözden geçirilmesi,  düzenlenmesidir. Böyle bilinçli kişiler, yetenekleri doğrultusundaki  işlere yönelerek   başarılı olabilirler.  Bazı Yengeçler için anlamı, çocuklarının sorumluluklarının farkında ve güçlü bir birey olarak yetişmeleri şeklinde onlarla kurdukları olumlu ilişkidir. Tabii ki bazı Yengeçler için bu kavuşum, evladından uzakta olmanın acısı veya bir evlat sahibi olamamanın getirdiği içsel baskı şeklinde hissedilebilir. Belki biten bir ilişki veya evlilik yüzünden kişi çocuk sahibi olamamıştır. Bu onu derinden üzüyor olabilir veya evladının bir sorunu vardır. Ona üzülüyor olabilir.  Ancak biraz önce değindiğim gibi aslında bu kavuşum derinlikli yapılan ve bilinçli düşünülen konularda sizi dayanıklı ve mücadeleci kılacaktır. Saat 03:29 Mars-Uranüs mücadeleci görünümü,  partnerimiz,hayatımız ve bazı önemli konularda soğukkanlı olmamız gerekiyor. Çünkü disiplin altına alınmış durumdayız. Birileri bir yana çekiştiriyor, diğerleri bir başka yana. Ortada biz, ne yapsam da bu cendereden çıkıp bir rahat nefes alsam diye düşünüyoruz. Benim tavsiyem ne olursa olsun, önce kendinize dikkat etmeniz, sonrasında sakin bir şekilde yapacaklarınıza bakmanız. Böyle baskılar altında yapılması gereken işlerden sağlıklı bir sonuç beklemek zor olabilir. Saat 09:57Ay-Merkür görünümü, parasal konularda yapılması muhtemel bir alacak-verecek konuşmasının işareti olabilir. Böyle bir etki altında kişi arzuladığı her ne ise onu elde etmek için hırsla konuşabilir, elde etmek için zihnini o konu üzerinde yoğunlaştırabilir. Saat 23:03 Ay-Uranüs olumlu etkisi olumlu yönde değişime olan ihtiyacın simgesidir. Öyle bir mucize istersiniz ki, bugüne dek yaşanan her şeyi size unuttursun ve yepyeni bir hayat başlasın. Belli mi olur dostlarım,  hayalinizde canlandırdığınız yaşamın gerçekleşmeyeceğini kim söyleyebilir ki? Gün boyunca hepimiz için  huzur diliyorum. Gönlümüzden geçen güzelliklerle karşılaşmamız dileğimle,

13 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde sizin öncülük yapabileceği bir aktivitenin başlangıcını yapacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılısınız. Mars'ın karşıt burcunuza geçmesiyle enerjinizde yükselmeler söz konusu. Kişisel çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanacak, sosyal ilişkilerinize olumlu yansıtacaksınız Duygusal olaylara yaklaşımlarınız ilginç gelişiyor.

13 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklıklar,birlikleri ve ilişkiler ön planda. Bazı konulara içten içe kızmak yerine eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirmeniz gerekebilir. Net olmak ortamın da netleşmesine yardım edecektir. Hayatınızı renklendirmeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Mars ve Uranüs arasındaki sert açı, gerilimi, saldırganlaştırıcı, öfkeyi tetikleyen ortamları, asi tavırları olan veya meydan okuyan kişileri ya da grupları iyice ortaya çıkartabilir. Ani gelişmeler, beklenmedik olaylar, ortaya çıkan bilgi ve haberler veya ilişkilerde ani parlamalara bağlı gerginlikler ya da kopuşlar da gündemde olabilir. Patlamaya hazır ve kontrolü zor bir enerjiyle karşı karşıyayız(8 Ekim, 2 ve 6 Kasım tarihli yazılarımda bugünlerde kendini gösterebilecek ülkemiz ve dünya genelini kapsayan olasılıkları daha net görebilirsiniz). Geri dönüşü olmayan hatalara veya yanlışlıklar yapmaya açık birkaç gün. Ortaya çıkan bilgiler, ele geçen haberler, ufak tefek kazalar gündemimizde olabilir. Anahtarı evde unutursanız sorun yok, ama doğalgazı açık unutup, eve de sigarayla girerseniz Allah korusun! Ya da paraları yanlış hesaba transfer etmek, bilgisayarın kamerasını ya da yöneticilerinizle konuşup telefonu açık unutmak v.b aman aman! Özellikle bugünlerde, yasak olmasına rağmen düğünlerde havaya ateş eden arkadaşların yakınında bulunmamakta, yanıcı, kesici ve patlayıcı maddelerle ilişkilerde güvenliği ön plana almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe ve paraya dair konular öncelik kazanıyor. Bazı yatırımlarınızdan yana kazançlar elde edebilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterme noktasında daha cesur olacaksınız. Başkalarından destekler sağlama yönündeki girişimlerinizle ilgili yeni durumlar oluşabilir. Sabırlı olmalı ve iletişim kanallarını açık tutmaya devam etmelisiniz.

13 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YETENEKLERİNİZİ kullanarak fark edileceksiniz. Bunu avantaj haline getirip yeniimkanları, yeni bir sosyal çevre kazanabilirsiniz.

13 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

13 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 07' 37" R
Ay
Aslan
12° 26' 24" R
Merkür
Koç
28° 27' 40"
Venüs
Boğa
18° 25' 40"
Mars
Koç
10° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 59"
Satürn
Balık
17° 42' 26"
Uranüs
Boğa
23° 09' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 36"
Lilith
Başak
24° 54' 27"
True Node
Koç
14° 53' 12"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>