Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşlarınızın sevgilinize daha yakın davranmanız için yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmemelisiniz. Daha ilgili olmanızı, nelerin engellediğini keşfetmeniz gerekiyor.

Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli.

Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız. Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olabilir.

Ara sıra kendinizi yoklayıp sınadığınız konuyla ilgili, objektif bir sonuca varmanız biraz zor görünüyor. Siz bu konuda duygusallık içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı hatalarınızı görmekte zorluk çekiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde yine böyle gözden kaçırdığınız bir hatanın bedelini ödemek durumunda kalabilirsiniz. Bu akşam bir arkadaş toplantısında iyi vakit geçireceksiniz. Tek başına gitmeniz, bazı söylentilere yol açabilir. Kendinizi beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize biraz haksızlık ediyorsunuz.

13 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde birbirinize ne kadar güvenmektesiniz? Bu ilişkiyi baskı altında mı sürdürmektesiniz veya kendinizi hangi mevzularda yetersiz hissetmektesiniz bütün bunların gözden geçirilmesini gerektiricidir. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, yeni bir girişim, sözleşme veya kontratla alakalı konularda ve her şeyden önemlisi ilişkinizle ilgili mevzularda ani ve tepkisel davranmanın sakıncalı olacağını göstermektedir. Diyelim ki siz haklısınız ve partneriniz sözden anlamıyor ve anlaşma ortamı sağlanamıyor. Bu durumda tabi ki kendinizi ezdirecek haliniz yok. Fakat boşluktaki saat diliminde inatlaşmak son derece sakıncalı olduğu gibi, çözüme ulaşmak da o denli zordur. Saat 18:45 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, ilişkinizle alakalı konular sizi tedirgin edebilir. Bazı meseleler üzerinde karar vermekte zorlanırsınız. Bazı insanlarla aranızda istemeden de olsa mesafe oluşabilir. Sizi bir türlü anlamayan partneriniz, bir arkadaşınız, aile yakınınızla aranızda istenmeyen konuşmalar geçebilir. Hayatın doğum-ölüm-ayrılık gibi zorlu yanlarına katlanmakta güçlük çektiğinizi düşünebilirsiniz. Size göre iki günlük dünyada neden her şey ters gitmektedir. İşte kafanızın içinde bu soru bir türlü cevaplanmamaktadır. Bu da sizi rahatsız etmektedir. İş, psikoloji, sağlık, ileriye yönelik her türlü meseleyi didikleyip durabilirsiniz. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, eş veyaortağının parasal anlamda üstümüzdeki etkisidir. Birilerine uymak zorunluluğu bizi yorar. Kendi kazancımızı kendimize göre yönetmek isterken, başkaları buna karşı çıktığı için sıkılırız. Burada önemli olan yarar-zarar hesabını iyi yapmaktır. Harcamalara çok dikkat etmeliyiz. Bize göre doğru olan başkasına yanlış geliyorsa baskıyla veya tartışarak problemleri çözemeyiz. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla ilişkimizi dostane ve endişelerden uzak şekilde yaşama arzumuzdur. Bir şeyler bizi baskı altına alsın veya zorlasın istemeyiz. Sıkıntılarımızı paylaşacağımız, keyif alacağımız insanlara ihtiyaç duyarız. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kesinlikle aile odaklı konular gündemine geliyor. Sağlık, düzen merakın, ortak kullanılan alanlar bir anda tartışmalara vesile olabilir. Eğer araban ya da başka bir şey için mekanik bir kontrolün varsa bu konuda aksaklık yaşaman mümkün olabilir. Söylemeden geçemeyeceğim, aşk hayatında bir hayli hareketleniyor. Maddi konularda ölçülü hareket eden bir Yengeç burcuysan, akşam saatlerinde istikrarından ödün verebilirsin. Elbette, bu sadece senden kaynaklı bir durum değil. Çocuklarınla ilgili konularda beklenmedik harcamalarla karşılaşabilirsin. Gün içerisinde onları elektronik eşyalarından uzak tutmanda fayda var.

13 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyeleri ile yapacağınız konuşmalarda dengede olmanız gerekmektedir. Aile birliğinizi ve duygusal dünyanınız arasındaki dengeyi zorunlu bir şekilde kurmaktasınız.

13 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Tepkilerinize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. İkili ilişkilerde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydetmek için çaba göstereceksiniz. Sabırlı olmalısınız.

13 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalıştığınız insanlarla olumlu işlere imza atabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin kazanan siz olacaksınız.

13 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken evlilik, beraberlik, ortaklıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bire bir her türlü ilişkinizde uyum ve denge peşinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ortak maddi konulara odaklanabilirsiniz.

13 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi dünyalarına düşkün Yengeçler için bugün ilişkilerde gözden geçirmeler yenilenme imkanları var. Günü verimli geçirmek için duygusal olarak sizi besleyen, haz veren insanları seçmeniz önemli.

13 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Savaş gezegeni Mars ile ani değişimlerin habercisi Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim,hayatınızda sürpriz değişimlerin habercisi gibi.Kararlı tavırlarınızla etrafınızda meydana gelen sürpriz değişimleri kendi açınızdan olumlu bir sonuca taşıyabilirsiniz. Özle hayatınızdaki kişihayatınıza da destek verebilir.

13 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

13 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 08" R
Ay
Balık
14° 38' 14"
Merkür
Koç
18° 39' 17"
Venüs
Boğa
05° 19' 45"
Mars
Koç
02° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 44"
Satürn
Balık
16° 52' 43"
Uranüs
Boğa
22° 32' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 20"
Lilith
Başak
23° 43' 39"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>