Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birtakım düzenleme niyetleri içindesiniz. Sizi kararsızlıklara düşüren gelişmeler yapıcı eğilimleri olan duygularınızın önüne geçiyor. Biraz daha zaman geçmesini bekleyebilirsiniz.

Önemli bir girişim için elinizde sağlam doneleriniz var. Daha fazla zaman kaybetmemelisiniz. Kendinizi değiştirmek istediğiniz konularda, çok da kararlı görünmüyorsunuz.

Elinizdekilerle yetinmeyi bilmelisiniz. Para konularında istemediğiniz ilişkilere girebilirsiniz. Gelecek günlerde para tartışmalarınız var. Bu tartışmalarda çıkarlarınızı korumaya çalışacaksınız.

Yeni fikirler sizi zararlı etkilenmeler içine sokabilir. Bunlardan uzak durmaya çalışın yoksa zihniniz olumsuz yönde etkilenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konulardaki değişiklik düşünceleriniz, elverişli ortamlarda düzenlemeler gerektirecek. Dostluk ilişkilerinizde, değişmez ilkelerinizin yarattığı problemleri bugünlerde ciddiye almanız gerekiyor. Yenilik merakınız sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Bugünlerde yeni ortamlarda kendinizi belli konularda sınama ihtiyacı duyabilirsiniz.

14 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:30 itibariyle  burcunuzda seyrine başlayan Ayın pırıltısı sayesinde günün en şanslı kişisi sizsiniz.  Duygusallığınızı ve çekingenliğinizi kolayca kontrol altına alabileceğiniz bugün, eyleme geçmeden önce, mantıklı bir şekilde değerlendirmede bulunabilirsiniz. Bu etki altında,  duygularınızı iletme ve size yönelen güzellikleri hissetme gücünüz oldukça yoğundur.  İçinde bulunduğunuz durumu gayet net olarak görebilir, sabırlı  ve güvenli adımlar atmayı, riskten uzak durmayı tercih edebilirsiniz. Bugün aktif davranmanız halinde yeni bir adım atabilirsiniz. Eğer önünüze fırsatlar çıkıyorsa, burada geriye çekilerek ürkmenize gerek yoktur. Sadece yapmanız gereken durumu sakince incelemek, yararlı olup olmadığını anlamak, sonuç olumlu ise ilk adımı atabilmektir. Saat 11:33 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü, eviniz-ailenizle ilgili harcamaların işaretçisi olabilir. Onları memnun etmek amaçlı bunu yapabilirsiniz. Bir şeyleri kutlayabiliriniz. Evinize sevdiğiniz dostlarınızı davet edebilirsiniz. Önemli ve gayet olumlu biriçin aracı olabilirsiniz. Elinize ufak bir miktar para geçebilir. Ev kiralama, satış veya aracılık gibi işlerden para kazanabilirsiniz. Çabuk karar verebilirsiniz. Ancak tabii ki yine dikkatli olmamızda yarar var. Nereye ne harcadığımızı bilirsek, sorun çıkmaz. Saat 12:18 Ay-Neptün görünümü, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Günün şansı, bereketi, güzelliği sizlerle olsun. Elinizi attığınız her işte mutluluk, başarı ve huzur dileklerimle,

14 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz. Bugün enerjinizi doğru yolda kullandığınız göreceksiniz. Kariyerinizi sağlamlaştırmak adına başlatacağınız çalışmalar olumlu ilerliyor. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

14 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerekli analizleri yapmadan veya belli yöntemlerle ilerlemeden yola çıkmanız durumunda, peşinden gittiğiniz fikrin ya da bazı isteklerinizin gerçekleşme veya başarılı olma şansı zayıf olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Belli konularda kolay karar verdiğinizi veya seçilmiş ya da önünüze getirilmiş yollardan birinden gittiğinizi düşünerek zaman kaybedebilirsiniz. Oysa şu noktada, halledilmesi gereken çokvar! Ya da mevcut düzenlemelerden karlı çıkmanın veya kendini kurtarmanın yollarına odaklanmak en iyisi.

14 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar konusunda destekleyici güzel enerjiler var. Sağlık ve görünüşle ilgili hassas olduğunuz alanlarda somut adımlar atabileceğiniz bir süreç içine giriyorsunuz. Görünüşünüzde ufak değişiklikler yapabilir, diyete ve spora başlayabilirsiniz. Yeni kararlarınızın olumlu sonuçlarını kısa sürede almaya başlayacaksınız.

14 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Duygularınıza kulak verin. Sizi hangi yöne sürüklüyorsa kendinizi o yolun akışına bırakın. Partnerinizden küçük hediyeler alarak mutlu olacaksınız. PARA: Sonucunu beklediğiniz bir takım projelerinizin onaylanacağı haberi ile heyecanlanacaksınız. Ani çıkacağınız yolculuk sizde heyecan yaratıyor. Bekleyip, emek verdiğiniz işin meyvelerini topluyorsunuz. SAĞLIK: Olumlu gelişmeleri arka arkaya yaşayınca kalp atışlarınız artıyor. Kalbinizi fazla yormayın.

14 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

14 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 46"
Ay
Kova
21° 43' 13"
Merkür
Koç
17° 44' 41"
Venüs
Boğa
03° 21' 11"
Mars
Koç
01° 11' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 12"
Satürn
Balık
16° 44' 31"
Uranüs
Boğa
22° 27' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 58"
Lilith
Başak
23° 32' 59"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>