Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok zorluyorsunuz. Israrcılığınız onu size yaklaştırmıyor, aksine uzaklaştırıyor. Onun istediği gibi bir süre daha arkadaşça götürmeyi denemeli, sonrasına da razı olmalısınız.

Yoğunluğunuz bugünlerde biraz azalacak, rahatlayacaksınız. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

Henüz zamanı gelmeden borçlarınızın sıkıntısını yaşamaya başlıyorsunuz. Bugünlerdeki sıkıntılarınız dönemsel görünüyor. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Birinin sizinle fazlaca ilgili olduğunu göreceksiniz. Sabırla sonucu beklemeniz gerekiyor. Bu ilginin alanı sandığınız gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevinçli, mutlu bir gününüzdesiniz. Yeni dostlarınızla günün tadını çıkartıyorsunuz. Yeni tanışmalara karşı çekingen davranan insanlar size anlaşılmaz geliyor. Ama yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz olacak.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 14 Ekim saat 13:11-07 Kasım saat 14:38 tarihleri arasında, yuvanız, ailevi konular, dostluklar, sosyal yaşam ve ilişkiler anlamında etkili olacak Venüs-Terazi burcu geçişi hoş ve ılımlı bir dönemin işaretçisidir. Ev hayatınızı güzelleştirir, konfor duygunuzu yükseltir, güzel bir yerde yaşamak arzunuzu yüceltir. Aile içindeki ilişkilerin düzelmesini sağlayıcıdır. Bir ev satın almayı düşünenlerin bu dönemde mutlaka mali açıdan durumlarını gözden geçirmelerinde yarar vardır. Venüs-Terazi geçişinin hepimiz için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

14 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamında değişiklikler gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığın bazı arkadaşlarınla yollarınız ayrılabilir.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güzel hayat doya doya yaşanır. Mutluluk paylaşılır, hayatı sevme hissi coşkuyla beraber gelir.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün alışveriş yapmayı düşünüyorsanız bazı işler ve sorumluluklar da çıkabilir. Elinizdekilerini dikkatli kullanmaya bakın.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Harcama ve alışverişler gündeme gelirken, bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin.

13 Ekim 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok daha kararlı ve sakin davranabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Moralinizi bozan ufak tefek konular olsa bile bunların üzerinde durmayacak, çok daha düşünceli davranacaksınız. Gereksiz harcama yapmayın.

14 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 hafta boyunca Venüs ev ve aile hayatınızı etkileyecek. Ailenizle paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan ve misafir ağırlamaktan zevk alacaksınız.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik hayattaki sorumluklarınızı bir sisteme oturtmak zamanı geldi de geçiyor bile!İş seyahatlerinden fırsat bulup evin gündelik işlerine vakit ayıramadığınız için üzülmeyin. Bir yardımcı tutmak ve işleri ona devretmek sizi rahatlatacaktır. Aksi takdirde hiçbir şeye yetişememek ve her şeyin yarım kalması sıkıntı yaşamanıza neden olur.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

14 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 18" R
Ay
Oğlak
16° 09' 43"
Merkür
Koç
16° 39' 25"
Venüs
Boğa
00° 10' 13"
Mars
Balık
29° 12' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 01"
Satürn
Balık
16° 30' 57"
Uranüs
Boğa
22° 18' 31"
Neptün
Balık
28° 53' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 15"
Lilith
Başak
23° 15' 47"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>