Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkinizde zorluklar yaşamanız muhtemel. Sevdiğinizle bir arada olma isteği duyabilir ama duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. İlişkiniz için yeni adımlar atabilir, başlangıçlar yapabilirsiniz.

Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın ve birlikte çalıştığınız kimselerin desteğinden faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. Güvenliğinizle ilgili problemler ve evhamlar yaşayabileceğiniz görülüyor.

Günün ilk yarısında kişisel girişimlerinizde oldukça dikkatli ve gerçekçi olmalısınız. Özellikle parasal konularda sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Bugün kaçınılmaz harcamalarda bulunmanız da mümkün.

Dünden gelen parasal konulara ilişkin temalar bugün de devam etmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canınızı sıkan ama bir türlü hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara resti çekmek için çok uygun bir zaman. Radikal kararlardan çekinmemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu bilmelisiniz. karşınıza çıkan güçlüklerle baş etmesini biliyorsunuz. Bugünlerde akıllı, neşeli ve baştan çıkarıcısınız. Yeni başlangıçlar için hayatınızda her şey hazır.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:26 Ay-Koç burcu geçişi, başkalarının fikirlerine, isteklerine tahammül edemeyiz. Bazen sınırlarımızı aşan hatta yetkimiz dahilinde olmayan işlere karışabiliriz veya başkaları bizim üzerimizde hiçbir hakkı olmadığı halde söz sahibi olabilir. Şunu şöyle yap diyerek ikazda bulunabilir. Etrafımızdaki dünya bize pek zevk vermeyebilir. Bazı kişilerin bencil tavırları yüzünden gerginlik duyabiliriz. Saat 12:59 Jüpiter-Pluto görünümü, olumlu yöndeki gelişmelerin kendinizi daha güçlü hissetmenizdeki etkisidir. Bu bir dönüşümdür. İnsanın kendine, hayata ve yeteneklerine olan güvenini yükselticidir. Zamanı gelmiş bir adımın atılışıdır. Bu yeni bir ilişki olabilir, çocuk sahibi olmak veya çocuğunuzla ilgili olumlu bir ilerlemedir. Size destekleyen, varlığınızla mutlu olan, size sevgi ve ışık olan biriyle karşılaşmanızdır. Kısa süreli bir ilişkiyi ciddiyete dönüştürür. Bozuk olanı düzeltir. Form kazandırıcı, performansı yükselticidir. Kişisel çıkarlarınıza uygun gelişmelerin simgesidir. Saat 15:12 Ay-Merkür kavuşumu, online iletişimin,başvuruları için araştırma yapmanın, bazı kişilerle görüşmek üzere planlamada bulunmanın yararlı olduğunu gösteriyor. Saat 20:27 Mars-Neptün görünümü, aşk hayatımız, çocuklarımız, ilişkilerimizle ilgili konular üzerinde etkili olup, güzellikleri, huzuru sevdiğimizin göstergesidir. İsteriz ki, sahip olduğumuz her şey bizimle olsun. Dileriz ki, mutluluk bize her dem gülümsesin. Eşimizin veya sevgilimizin olumlu bir yaklaşımı bizi rahatlatır, güven verir. Saat 23:00 Ay-Satürn görünümü, başkalarının üstümüzdeki etkisi canımızı sıkar. Bir yandan kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmeye, isteklerimizi elde etmeye çalışırken, en yakınımızdaki kişilerin üstümüze gelmesi rahatsız edicidir. Keyifli bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

14 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü kendine ayırıp bakımınla ilgilenebilirsin. İnsanların zihnindeki imajı geliştirme şansın var.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı konularda etraflıca düşünüp sonra söylemeniz gereken durumlar oluşabilir. Bu konuları sükûnetle yönetmeli, haklı olduğunuz konularda sakinlikle gidişatı değerlendirmelisiniz. Eski arkadaşlarınız ve dostlarınızla hiç hesapta olmayan görüşmeler, sürpriz ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde hem bitişler hem de başlangıçlar dikkat çekiyor. Bugün çok şey yapmak isteyebilirsiniz. Ancak duygusal tepkilerinizde daha sakin olmalısınız.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Göklerin bugün ki mesajı ‘' Cesaretini gereksiz yerde kullanma'' Bugünhayatınızda başkaları ile yarış içinde olmamaya ve yakın çevrenizde ki insanların dolduruşuna gelmeden hareket edin. Siz yapmanız gerekenlere odaklanın bırakın başkaları sen ben kavgası içinde gereksiz tartışmalarda yarışıp dursunlar.. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır ilgi duyduğunuz birinin sürpriz bir şekilde karşınıza çıkması ile heyecanlanabilir ve duygularını sizden önce ifade etmesi ile aşkın coşkusuna teslim olabilirsiniz…

14 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü kendine ayırıp bedensel bakımın ile ilgilenebilirsin. Saç, makyaj, giyim kuşam için bazı uygulamalar ve alışverişler yapabilirsin. Bugünkü kararların ile insanların zihnindeki imajını daha da geliştirme şansın var. Yola çıkacak bir Yengeç burcuysan, eşyalarına dikkat etmende fayda var. Duygularını yakınlarınla daha sakin ve açık bir şekilde paylaşman, kendini daha da iyi hissetmeni sağlayacak. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle geçmişte yaşadığınız sorun tekrar gün yüzüne çıkabilir.

14 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin akrabalarıyla ilişkileriniz sizi harekete geçirebilir. Sevdiğiniz kişiye yol gösterebilir, deneyimlerinizden faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumlu ve güçlü istekler içine girebilirsiniz. Fakat, olayların gelişmesini bekleyecek ve yakınlarınızla ilgileneceksiniz. Yaşantınızda önemli değişiklikler yapmayı arzu edebilir, iyi niyetli bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Sorumluluklarınızı arttıracak konulara yönelmeniz mümkün.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

14 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 55" R
Ay
Yay
20° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 10' 08"
Venüs
Koç
27° 46' 27"
Mars
Balık
27° 42' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 52"
Satürn
Balık
16° 20' 28"
Uranüs
Boğa
22° 11' 53"
Neptün
Balık
28° 49' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 37"
Lilith
Başak
23° 02' 50"
True Node
Koç
15° 28' 07"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>