Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yönden rahatsınız,eğlenceli bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bazı haberler heyecanlanmanıza neden olacak. Büyük istekler içerisinde olacaksınız. Sevgilinizden farklı beklentiler içerisindesiniz.

İş hayatındaki yoğunluk size göre deği. Siz daha rahat birözlemi içerisindesiniz. Ancak bu isteklerinizi gerçekleştirmek için başka işlere yönelmeniz gerekiyor ki. Bu işte de aslında çok rahatsınız.

Para konularına kafa yormaktan kaçınacağınız bir gün. Para çok az ilgilendiğiniz bir konu ve kazancınızdan şikayetçi değilsiniz.

Çevrenizdeki insanlara rahatlıkla uyum sağlayabiliyorsunuz ama bazen davranışlarınız yanlış değerlendiriliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kolay kabullenen biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz, bugünlerde biraz daha ilgi ve özen gerektirebilir. Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama sabrederseniz bu, uzun vadede sizin kazancınıza olacak.

8 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:17 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün etkisi altında Pazar gününe uyanıyoruz. Bu görünüm, öncelikle meslek hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili mevzularda etkilidir. Koç burcunda ilerlemekte olan Güneş, sizi mesleki ve özel yaşamınızla ilgili meseleler üzerinde gerginliğe sürüklemekte. Duygularla düşüncelerin birbiriyle kavgalı olduğu bugün, bulunduğunuz durumun farkında olarak aklı başında davranmaya çalışmanız gayet yararlı olur. Öncü burçlarda oluşan sondördün, kişiyi mücadeleye davet eder. Ancak neye ve kime karşı? Ben söyleyeyim. Hayata karşı, kendinize karşı. Sanki her problemi veya her adımı bir güne sıkıştırmak istersiniz. Ancak her şeyin bir vakti vardır. Bu adımları atmak bazen zaman alır. Onun için durup şöyle aklı başında düşünmek gerekir. Neler eksik, neleri tamamlamak gerekiyor, neler yolunuza taş koyuyor. Bunları gözden geçirmekte yarar vardır. Kesinlikle geçmişte yaşanmış zorlukların etkisi altında kalmayınız. Her karanlığın bir aydınlığı olduğunu unutmayınız. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik misafirler ya da aniden değişen planlar, tüm programını değiştirmene yol açabilir.

8 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün zihinsel aktivasyonunuz oldukça hızlı olabilir. Sizler bu duruma ayak uydurmak da zorluk çekebilirsiniz. Her düşündüğünüzü söyleme her istediğinizi yapma konusunda kendinizi daha sabırsız hissedebilirsiniz. Ancak bu konuda biraz kendinizi frenlemeli ve duygusal dünyanızın değiştirecek aktiviteler içine girmelisiniz. Örneğin bugünü sevdiğiniz işlerle geçirmek size büyük keyif verecektir.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Mars ve Pluton'la birleşen Ay, özellikle ilişkilere ve ev hayatına stres getirmekte. Düşmanca duygulardan ve öfkeden uzak kalmaya çalışmalısınız.

8 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün kendinizi ruhsal ve bedensel olarak yorgun hissedebileceğinize işaret etmekte. Gözyaşlarınız gözünüzün den dökülmek için beklemektedir adeta, Çevrenizde kendi çıkarları için dostlukları sevgileri harcayan insanları gördükçe yüreğinizi derin bir hüzün kaplayarak yanlızlık duygusuna kapılabilirsiniz. Bu duygu şimdi sizleri zorluyor olsa da gelecek günlerle birlikte seçimlerinizi belirlerken kendi farkındalığınız değerleriniz doğrultusunda kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Bugün maddi konularda dikkatli olmalısınız harcamalarınızı kontrol altında tutamazsanız problemler yaşanabilir.

8 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Rekabet gerektiren bir ortamdaysanız, bugün rakipleriniz oldukça kuvvetli ve mücadeleci olabilir. Gerginlikleri yumuşatmaya çalışmalısınız. Gerçekçi olunması gereken bir gündesiniz. Gündemde ikili ilişkiler ve ortaklıklar var.

8 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınızda olup bitenleri çevrenizle paylaşacağınız bir gün olacak. Sevdiğiniz insanla davranışları konusunda bazı sıkıntılarınız olabilir

8 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleneksel aile kuralları yüzünden partnerinizin tavırları sizi bunaltabilir.Herkes kendine düşen görevleri yerine getirdiği zaman ortada sorun kalmaz. Aileyle yemek organize edin.

8 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

8 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 20' 15" R
Ay
İkizler
21° 40' 19" R
Merkür
Koç
24° 09' 34"
Venüs
Boğa
13° 35' 55"
Mars
Koç
07° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 28"
Satürn
Balık
17° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 56' 14"
Neptün
Balık
29° 11' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 15"
Lilith
Başak
24° 28' 20"
True Node
Koç
15° 09' 37"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>