Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin ruhsal gerginliklerinden etkilenebilirsiniz. Esnek ve olgun tavırlarınız ilişkinizin geleceği için büyük önem taşıyacaktır.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedebileceğiniz bir gün. Bugün, tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar çok daha verimli olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bugün, planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Parasal konuların ön planda olabileceği bugün, değerleriniz ve hisseli paralar konusunda çelişkiler yaşayabilirsiniz. Yeni girişimlere için çok uygun bir zaman olduğu söylenemez.

İlişkilerinizde, özellikle parasal konuları da içeriyorsa daha dikkatli olmalısınız. Kısıtlayıcı şartlar sinirsel gerginlik getirecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilirsiniz. Bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyeceksiniz. Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin olaylar karşısında farklı değerlendirmeler içinde olacağını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 12:15 Ay-Merkür görünümü, günün ilk etkili enerjisidir. İlişkimiz vehayatımızla ilgili meseleler baskı yaratabilir. Bu nedenle biraz mesafeli davranabiliriz. Saat 15:09 Ay-Venüs görünümü, uzun ömürlü bir ilişkiye duyduğunuz arzunun simgesidir. Yani el ele vereceğiniz ve hedeflerinize birlikte ulaşacağınız bir kişiye ihtiyaç duyarsınız. İlişkiniz varsa, bazı meseleleri ciddi anlamda gözden geçirirsiniz. Fikir alışverişte bulunabilirsiniz. Saat 15:18 Ay-Satürn kavuşumu, bizi ciddileştiriyor. Bu enerji ilişkide mesafeli bir duruşun işaretçisidir. Sorumluluktan kaçan bir partneriniz varsa canınız sıkılabilir. Saat 16:37 Venüs-Satürn görünümü, bizi sağlam ilişkiye, uzun vadeli hedeflere yöneltirken, dürüstlük, güven ve konfor olgularını her alanda önemsememizi sağlıyor. Parasal açıdan bizi tatmin edecekve ilişkilere yöneliyoruz. Son günlerde yaşanan anlaşmazlıkları çözüme kavuşturucu bu enerjiyle rahatlarız, güven duygumuzu yenileriz. Tabii ki hala geri hareket dönemindeyiz. Bir şeyler yavaşlamış olabilir, gerginlik yaratabilir. Fakat bu görünüm umudu yükseltir, ilişkileri düzenler. Saat 20:40 Ay-Mars kavuşum etkisinde, ilişkinizin niteliğine göre partneriniz üzerinizde hakimiyet kurabilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa bu kişilikte olan birisini kendinize çekersiniz. Bu enerji altında, birlikte olduğunuz kişi veya olacağınız kişinin, seçkin ve statü meraklısı olduğunu söyleyebiliriz. Doğal olarak sizin üzerinizde liderlik kurmaya çalışması, verdiği kararlardan dönmemesi mümkündür. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir araya geleceğin kişilere uyum sağlamakta zorlanabilirsin. Eski sevgilinle ilgili haber alabilirsin.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerinizde ilgili bazı uyumsuzluklar ve fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Aslında bugün ciddi konuşmalar yapmak için uygun bir zaman değildir. Bugünü daha çok ruhsal anlamda sizleri rahatlatacak işlerle geçirmeniz günün kalitesi bakımından daha verimli olacaktır. Aksi takdirde iletişimlerde sorunlar yaşamanız muhtemeldir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evlilik ve ilişkiler alanında daha sakin ve dengeli düşünmelisiniz. Bazı hoşnutsuzluklar ve düşmanlıklar gündeme gelebilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü hukuksal konularda yaşanabilecek problemlere dikkat çekmekte. Özellikle evli Yengeç'ler eşinizden kaynaklanan bir sorun size' de sirayet edebilir. Eşinizin ortaklaşa yaptığı bir işten kaynaklanabilecek bu sorunun üzerine birlikte hareket ederek gitmelisiniz. Haksızlığa boyun eğmemeli hukuksal hakkınızı işinin ehli bir avukat yardımı ile aramalısınız. Bu durum sizleri karamsarlığa düşürmemeli siz yeter ki doğru insanlarla birlikte hareket edin emin olun sonunda kazanan siz olacaksınız. Eşinizle hem fikir olmalı ve cesaretli adımlar atmalısınız. İş hayatınızda ise maddi konularda çok olumlu gelişmeler sizleri bekliyor. Konsantrasyonunuzu yükseltmek için çaba gösterin.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan alacağınız güzel enerjilerle, özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntıları geride bırakabilirsiniz. Özel yaşantınızda daha sağduyulu olun.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızın size sunduğu destek sayesinde hayata karşı kendinizi güvende hissedersiniz. Eski dostlarınızla vakit geçirin. İşinizde başarı sizi bekler.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor.

7 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 47' 11" R
Ay
Yengeç
25° 07' 24" R
Merkür
Koç
26° 51' 23"
Venüs
Boğa
16° 43' 07"
Mars
Koç
09° 31' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 57' 20"
Satürn
Balık
17° 36' 26"
Uranüs
Boğa
23° 05' 05"
Neptün
Balık
29° 15' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 45"
Chiron
Koç
21° 21' 16"
Lilith
Başak
24° 45' 12"
True Node
Koç
14° 56' 55"
Son Güncelleme : 13/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>