Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda değişik duygular içerisindesiniz. Bazı şeylerle örneğin bir bakışla veya güzel bir sözle yetinmek yerine daha gerçekçi istekler içerisindesiniz. Kendinize yönelik bazı tereddütlerinizin de bu yolla gidereceğinizi düşünüyorsunuz.

İş yaşamınızda beklentileriniz var. Her gün kendinizi geliştiriyorsunuz, yeni istekler içerisine giriyorsunuz. Ancak akılcı davranışları da bırakmıyorsunuz. Asla yapacağınız işlerde hayalci değilsiniz ve zamanı uygun zemini iyi kolluyor ve değerlendiriyorsunuz.

İşinizle ilgili yeni isteklerinizi karşılayabilmek için maddi kaynağa ihtiyacınız var ve bu kaynağı zaman içerisinde bulacaksınız.

Bugün, önem verdiğiniz bir konuda ve tam son anlarda bir program değişikliği yapmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutsuz biri imajı, etrafınızda gelişecek olayları size karşı geliştirebilir. Sarsıldığını düşündüğünüz bir ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor, rahat olun. Çevrenizdeki oldukça iddialı yeni insanlar hakkında yapacağınız isabetli tahliller, sonradan karşılaşabileceğiniz sıkıntıların önünü kesebilir. İş ve sosyal yaşamınızda bugünlerde yersiz kuruntulardan korunmalısınız.

5 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:50 Ay-Merkür görünümü, rahatsız olduğumuz meseleleri tekrar gözden geçireceğiz. İş hayatı, toplumsal ilişkilerde biraz daha dikkatli iletişimde bulunacağız. Ne de olsa Merkür geriliyor. Saat 09:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özgürlüğümüzü kısıtlayan sorunları aşma arzumuzun işaretçisidir. Güvence o denli kıymetlidir ki, bu olmadan huzur bulmak zordur. Bu nedenle, paramızı, ailemizi, değerlerimizi korumak ve kollamak isteriz. Saat 11:23 Merkür-Satürn görünümü, pozitif düşünmenin biraz önüne geçiyor. Sorumluluklar, çevremizdeki insanlar, durumlar ister istemez bizi zorluyor. Anlaşılmakta, anlamakta güçlük çekiyoruz. Bu saatlerde gerek yaşça büyük kişilerle, gerek partnerimizle iletişimde dikkatli olalım. Saat 15:19 Ay-Neptün görünümü, hayallerinize uygun bir şekilde yaşama arzunuz yoğunlaşır. Başkalarına uymak yerine, kendiniz adına bir dünya kurma ihtiyacınız ön plandadır. Saat 16:30 Ay-Güneş görünümü, her türlü konuyu derinlemesine ele almanın, hizmet verdiğimiz alanda bilgiyi önemsemenin gerekli olduğunu söylüyor. Evdeki hesap çarşıya uymasa da, gerektiğinde sakin kalmayı bilmeliyiz. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

5 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanında sana iyiliği, fedakârlığı dokunmuş kişileri minnetle anacağın bir gün olacak. Fakat Ay'ın ateş burcundaki etkisiyle de çıkar duygusuyla yaklaşanları da gözüne kestirmiş olacaksın. Aile fertlerine, sorumluluklarını hatırlatman gerekebilir. Diğerlerinin de en az senin kadar duyarlı olmalarını isteyeceksin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle aranda,bölümü konusunda bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Bahar havası vestresi, baş ağrısı olarak dönebilir.

5 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün itibariyle geleceğinizi şekillendiren hiçbir karar vermemeli bu gibi kararlar için önümüzdeki günleri beklemelisiniz. Zira özellikle kariyer hayatınızla ilgili vereceğiniz ani kararlar sonradan pişmanlık getirebilir. Özel ilişkilerinizde maddi problemler bir anda önünüzde sorun olarak çıkabilir. Maddi anlamda yaşadığınız gelir dengenizdeki eşitsizlik sizleri sivri konuşmalar yapmaya itebilir. Bu noktada dilinize hakim olmayı bilmelisiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularla ilgili düşüncelerinizi yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte hareket etmenizde fayda var. Yenilenmesi gereken işlerde sorumluluklarınız artabilir. Sizi yoran koşullar ortaya çıkabilir. Gün içinde yabancılarla ilgili durumlar fazla fedakâr davranabilirsiniz. Can sıkıcı durumlar oluşabilir.

5 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Göksel enerjiler bugün inatçılığınızı güçlendirebilir. Sınırlarınızı zorlayabilirsiniz ama başkalarının size yapmasını istemediğini tavır ve davranışları sergilemekten kaçının. Açık görüşlü olmaya özen gösterin. Şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp; kendinizi daha da geliştirme zamanı. İlişkinizde ciddi bir adım atmayı düşünüyorsanız; bugün ki enerjiler bu anlamda sizleri destekleyecek. Evli çiftler ise birlikteliklerinin keyfini çıkaracakları gündeler.

5 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

5 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklı işlerinizde sıkıntılara açıksınız. Özel hayatınızda olaylara eleştirel yaklaşmamaya çalışın. Günlük işlerinizin üzerine düşmeniz kafanızı ve ruhunuzu rahatlatabilir.

5 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yumuşak ve sakin olmakla Kendinizi güçlü ve rahat hissedeceksiniz. Bazı olaylar size itici güç verecek. Parasal konulara yönelik sıkıntılı durumlarınız devam edebilir. Ancak, enerjinizi başarmak için kullanabilir, sorunları aşabilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 17' 16" R
Ay
Terazi
28° 47' 06" R
Merkür
Boğa
06° 54' 56"
Venüs
Boğa
26° 17' 40"
Mars
Koç
15° 27' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 31"
Satürn
Balık
18° 08' 09"
Uranüs
Boğa
23° 32' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 57"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 55"
Lilith
Başak
25° 36' 59"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>